Curses

Es tracta d'una prova benèfica per col·laborar  amb la campanya CAP NEN SENSE JOGUINA de la Creu Roja. El recorregut comença a la Font Màgica. Es puja per les escales i s'arriba al MNAC. En aquell punt està ubicada la meta volant que ens permet saber qui és l'atleta que ha pujat més ràpid. Després tornem a baixar fins arribar novament a la Font Màgica on a cada participant se li dona una bossa d'obsequis.

El preu de la inscripció és una joguina nova (o en perfecte estat) que no sigui sexista ni bèl·lica.

Tota la informació a http://www.corredors.cat/cronoescalada/

 

L'Associació Esportiva CoRReDoRS.CaT juntament amb l'Ajuntament de Vacarisses i amb la col·laboració de l’A.E. VacarissesCorre organitzen la Cursa de Muntanya de Vacarisses, la Cursa de la Campana i la Mitja Marató de la Campana.

Tota la informació a http://cursavacarisses2017.corredors.cat/

 

Quan arriba el mes de juny sempre celebrem la nostra festa annual dels 1000 socials a les pistes de la Marbella: durant tot el matí s'organitzen proves de 1000, 400 i 100 metres, tenint la possibilitat de fer totes tres o només el km ràpid.

A més a més de passar una bona estona, l'objectiu de l'activitat no és altre que recaudar fons per la fundació Miquel Valls i ajudar així a la recerca d'una cura per l'ELA.

Tota la informació a http://www.corredors.cat/1000m/

 

Pels amants de l'ultrafons CoRReDoRS.CaT organitza cada any, a les pistes d'atletisme de Can Dragó, les 24h d'ultrafons en pista; reconegudes amb les distincions IAU Silver Label 2016 (24h i 12h) i IAU Bronze Label 2016 (6h i 50km)

Tota la informació a http://www.corredors.cat/24hores/