Reptes a Corredors.cat

Millora les teves marques amb Corredors.cat

Des de la comissió esportiva de l’associació oferim a totes les persones associades la possibilitat de millorar les seves marques en 10km, mitja i marató, a través dels reptes de Corredors.cat.

Com funciona?

Des de l’associació ens vam adonar que el corredor popular a l’hora d’afrontar una cursa, mitja o marató de vegades desconeix com cal entrenar per a assolir una marca determinada segons les seves possibilitats de temps i de nivell.

Des de 2008 hem preparat diferents reptes i ens han ajudat atletes de renom nacional com: Abel Antón (2008), Fabián Roncero (2009), Julio Rey (2011), Maria Luisa Muñoz (2015), Pablo Villalobos (2016/17) o Jaume Leiva (2018) i d’altres entrenadors i atletes de caire més local com Pol Guillén (2012/13), Rosa Morató (2012/13) o Roger Roca (2010).

Per tal d’ajudar al corredor, l’associació organitza periòdicament diversos reptes per millorar les marques dels seus corredors o bé per tenir una primera presa de contacte amb un entrenador/atleta profesional que els guiarà a l’hora d’afrontar la seva primera marató o mitja o bé millorar les seves marques.

Corredors.cat contacta amb un/dos atletes d’èlit de nivell nacional que organitzen un pla d’entrenament i un seguiment personalitzat per a cada corredor mitjançant el nostre fòrum. La durada del repte variarà en funció de l’objectiu: 14/16 setmanes per marató, 10/12 setmanes per una mitja o 8/10 setmanes per un 10km.

Els reptes inclouen trobades presencials on el corredor popular pot trobar el tracte més personal de l’entrenador i conèixer persones que tenen un objectiu similar al seu. Normalement es fan entre dues i cinc trobades.

Els preus varien però estan al voltant de 50/70 € en el cas de la marató i, en ocasions, s’inclou alguna inscripció a alguna cursa o serveis de fisioteràpia.

ACTUALMENT NO TENIM CAP REPTE ACTIU, però esperem que ben aviat puguem tornar a compartir amb vosaltres noves il·lusions i objectius. Els entrenadors ja els tenim aparaulats, però els detalls us els explicarem quan arribi el moment. ;)

Que haig de fer per apuntar-me al repte?

Primer de tot, ser associat de Corredors.cat i després moltes ganes de compartir un mateix objectiu amb gent il·lusionada com tú.

 
ASSOCIA’T

Reptes