Serveis de Llebres

Servei de Llebres a Corredors.cat

L’associació esportiva Corredors.Cat ofereix el servei de llebres als organitzadors de curses populars. Lo que en un principi va néixer com un servei ofert a curses organitzades per Coredors.cat i veient la demanda d’altres organitzadors, vàrem decidir des de l’associació formalitzar aquest servei. Aquest servei està coordinat per una comissió de 3 persones que rep les peticions dels administradors e intenta buscar entre els associats les persones més adients al ritme i el circuit.

Corredors.Cat ofereix als organitzadors de curses populars diferents temps objectius depenent de la distancia de la cursa (5Kms, 10 Kms, Mitja Marató, Maratest i Marató) i les necessitats de l’organitzador. Aquest servei es un servei prestat pels propis associats de l’associació sense cap remuneració excepte de la inscripció a la cursa per part de l’organitzador de la mateixa. Corredors.cat si que carrega un preu pel servei/llebre depenent de la distancia de la cursa. Aquest diners es reverteixen en benefici per als associats en forma de descompte per la cursa (TPV intern per a associats o regal de inscripcions a les curses).

Algunes de les curses on hem realitzat aquest servei han sigut grans curses com Nassos, la Mercè , Maratest, Mitja de Terrassa, però també en altres mes populars com Cursa de Poble Nou, el Papiol i d’altres.

5 Kms
Des de Sub 18’ a sub 30’
10 Kms
Des de Sub 35’ a sub 65’
Mitja Marató
Des de Sub 1:20h a sub 2h
Maratest (30km)
Des de Sub 2:45h a sub 4h temps marató
Marató
Des de Sub 2:45h a sub 4h
 

Interessat?

Si estàs interessat en el serveis de llebres de Corredors.cat o tens algun tipus de consulta que fer-nos, no dubtis en contactar amb nosaltres:
llebres@corredors.cat

Pròximes curses amb llebres

 • 02 d'abril 
  Vila Trail
  Vilassar de dalt 
  21,00 km
  sub 1:20 / sub 1:40 / sub 2h

  09 d'abril
  Taymory Xtrail Extrem Alella
  Alella
  26,40km
  sub 1:20 / sub 1:40 / sub 2h

  16 d'abril
  La Nocturna Sport Ciutat de l'Hospitalet
  L'Hospitalet del Llobregat
  10,00km
  sub 35' / sub 40' / sub 50' / sub 60'