Barceruel creat un nou tema ' Acte d'homenatge a Biel54. Ripollet, Dissabte 2/7/22.' en el fòrum. fa 5 mesos

Benvolguts correcats/tes,

Aquest agost farà 2 anys que el nostre company Biel54 ens va deixar victima de l'ELA. Les circumstàncies relacionades amb la pandèmia han fet que fins ara no haguem pogut posar en marxa l'homenatge que en Biel mereix. Us expliquem detalls, però sobretot anunciem la data perquè aneu reservant el dia a les vostres agendes. Hem de tenyir Ripollet de color pastanaga, els colors que tant van significar a la vida del nostre company.

La setmana pasada vam tenir una reunió amb la Regidora d'Esports i el tècnic, amb presentació d'en Debutante, i on vam asistir en Mario.Cat, en Barcia, jo mateix. No va poder ser més agradable, profitosa i amb més bona predisposició per part municipal. Ja està tot enllestit i autoritzat. :cheer:

DISSABTE 2 DE JULIOL DE 2022

8:30: Trobada al Poliesportiu Municipal de Ripollet ( goo.gl/maps/mEtZmXFQPQv71kn66 ). Compte, no és el pavelló on comença la cursa!

9:00: Inici del recorregut trotant pel poble i visitant els llocs que van tenir més significat en la vida d'en Biel (escola, camp de basket, feina...). Gràcies a Mario.Cat per la feina. :hearteyes:

10:00 (aprox): Inauguració d'una placa conmemorativa al costat de la pasarel·la que creua el Riu Ripoll ( goo.gl/maps/AJUBXhekBamBY6cQA ), amb la presencia de la familia d'en Biel.

Us esperem a tots/es. El nostre company mereix aquest gran homenatge i aquesta placa que quedarà allà en el seu record i per la lluita contra l'ELA.

Llegeix més...

Obro fil de la part competitiva d'aquesta prova organitzada per l'associació gràcies al treball de la Comissió de les 24 hores. Us animo també a que paseu pel fil dels voluntaris a donar un cop de mà en la mesura de les vostres posibilitats i gustos.

El repertori de cracks europeus i mundials que participaran a l'UrB22 val molt la pena de pasar per Montjuïc a veure l'espectacle que sense dubte tindrem. El guanyador de l'Spartathlon, dones de les primeres posicions dels rankings "all time", multitut de plusmarquistes nacionals (inclòs l'amic Ivan Penalba)...

I entre mig de tant de crack, alguns que lluirem la samarreta pastanaga: Si no m'he deixat a ningú, a día d'avui, en Luisito i en Krlos a les 24 hores i una servidora a les 6 hores.

La meva preparació ha estat bastant precaria, amb pocs kms des de les 12 hores de Can Dragó i algunes molèsties les darreres setmanes, però espero que el "fons d'armari" ajudi a aconseguir una marca propera als 70km.

Llegeix més...

Barceruel ha afegit un nou esdeveniment fa 6 mesos

Ultrarunning Barcelona 2022

 • Dissabte, 26 Febrer 2022 12:00
 • estadi joan serrahima, barcelona
Barceruel creat un nou tema ' Cronoescalada Solidària a Montjuïc (2/1/2022, 11 a 13h)' en el fòrum. fa 8 mesos

Aquest diumenge 2 de gener ens retrobem a la Font Màgica de Montjuïc per una nova edició de la Cronoescalada Solidària en favor de la Campanya de Joguines de Creu Roja.

El format és l’habitual: Inscripcions portant una joguina (nova, no bèlica, no sexista) i recorregut des de la Font Màgica (o rodalies) fins al MNAC, pujant i baixant.
Com a novetat, des de Creu Roja s’habilitarà una plataforma per poder fer donatius via web (I probablement també per bizum).

Tot i la situació actual de la pandemia, en ésser una activitat a l’aire lliure, no massificada i amb un horari que permet distribuir la participació, entenem que no ha d’haver problema per seguir endavant. Al cap i a la fi, les Sant Silvestres segueixen en peu i son esdeveniments amb una complexitat molt més gran.

ENS VEIEM DIUMENGE A LA CRONOESCALADA!! :party: :party:

Llegeix més...

Barceruel ha afegit un nou esdeveniment fa 8 mesos

Cronoescalada Solidària 2021

El 2/1/22 torna la Cronoescalada Solidària a Montjuïc en...

 • Diumenge, 02 Gener 2022 11:00
 • Font Màgica de Montjuïc, Barcelona

La web, el fòrum, les xarxes... totes les eines, per bones que siguin, perden la seva funció si no les omplim de contingut. Aquest és un àmbit on, si aconseguim crear un grup de treball ampli i ben coordinat, tenim molt a millorar.

El primer pas, potser el més important, ja l'heu fet: A l'enquesta, aquesta àrea va ser on més correcats vau mostrar-vos disposats a col·laborar. Si tenim la gent i tenim les eines, pensem en què volem fer i com ho farem perquè hi hagi una continuïtat en la publicació de continguts.

Notícies, articles, entrevistes, unificació de les "línies editorials" dels diferents "community managers" que gestionen les xarxes oficials de l'associació, dinamització del fòrum...

Tenim molts associats/des que escriuen als seus blogs, grans instagramers, gent molt activa a facebook o twitter. Aprofitem tot aquest potencial i posem al servei de l'associació només una miqueta del nostre temps. Si sumem moltes miquetes, si els continguts no recauen sempre en els mateixos, segur que omplirem de vida la nostra web i les nostres xarxes. T'hi apuntes? ;)

Llegeix més...

La que va ser la principal eina d'unió i de difusió de Corredors.Cat i les seves activitats als orígens de l'associació, la nostra web i especialment el nostre fòrum, fa temps que estan en crisi.

Tots som conscients que les coses han canviat molt en aquests 15 anys, i més encara en l'entorn d'internet. El format fòrum avui en dia s'utilitza de forma molt minoritària i s'imposen altres vies més directes o visuals com les diferents xarxes socials (Instagram, Facebook, Twitter...) o apps de missatgeria instantània com WhatsApp o Telegram. Hem de conviure i adaptar-nos a aquesta realitat, però també volem cuidar les eines pròpies. El tema és... com ho fem?

Fa 4-5 anys va haver-hi un gran esforç en fer una nova web, amb moltes dificultats tant en el procediment de creació com, una vegada ja implementada, per continuar amb el seu desenvolupament. Cal refer una comissió tecnològica que decideixi, a partir de les conclusions a les quals arribem entre tots i totes el dia 27 de novembre, cap a on tirar. Però no s'ha de ser informàtic ni saber picar codi per donar opinió i proposar línies de treball.

És útil la web que tenim? Els seus problemes actuals són estructurals o només falta omplir-la de contingut? Es pot readaptar a les nostres necessitats o necessitaria un altre format? Una App solucionaria les dificultats de comunicació? Aquests i altres temes son clau per tornar a ser referents en l'entorn virtual dins dels grups de corredors populars del nostre país. Hem de repensar el que volem fer i després "els tecnològics" ja veuran si són capaços de tirar-ho endavant des de dins, si cal externalitzar algunes tasques...

Tenim molta feina en aquest camp. Endavant!

Llegeix més...

Barceruel creat un nou tema ' Taula "Àrea Social". CoRReDoRS.CaT 2021: Què volem ser?' en el fòrum. fa 10 mesos

En aquest fil hem de fer propostes per millorar la interacció entre tots els correcats, aspecte que preocupa a molts de nosaltres tal com ha quedat reflectit a l’enquesta.

Des del naixement de l’associació, i segons hem anat creixent tant en número de persones com en subgrups, el sentiment d’”orgull correcat” s’ha anat afeblint. També, el fet que hi hagin aquests grups tant consolidats (que també han donat molta empenta a les activitats en molts moments, tot s’ha de dir), dificulta l’integració dels nous associats, i és responsabilitat de tots nosaltres buscar les eines per fer-ho tot més fàcil. Tots hem estat “correcats nous” alguna vegada, i recordem amb carinyo als qui ens van obrir les portes de l’associació.

També heu mostrat a l’enquesta la necessitat que Corredors s’obri més al territori i a la muntanya. Els associats de fora de l’entorn de Barcelona se senten massa lluny de la resta. També els nostres trailrunners i caminadors veuen una majoría de representació “asfaltera” just quan estem en un moment d’expansió de les curses de muntanya. Dins de la Junta ja anem pensant cosetes per revertir aquestes percepcions, però aquest fil és perquè vosaltres doneu les vostres idees.

També es perceb la necessitat de fer trobades fora de l’àmbit de les curses. Aquest aspecte, tot i el fre que ha suposat la pandemia, s’ha començat a treballar amb les trobades cervesseres (que ben aviat reprendrem) i els entrenaments del primer dissabte del mes. Aqui teniu l’espai per fer la vostra pluja d’idees sobre les activitats que us agradaria que s’organitzesin.

Per sort, també molts de vosaltres heu mostrat la vostra determinació en implicar-vos en la seva organització, així que segur que podrem tirar moltes coses endavant en aquest àmbit. :party: :party:

Llegeix més...

Obro fil sobre una de les temàtiques on sembla que hi ha una percepció millor respecte a la situació actual de l’associació. En general, la sensació és que estem molt còmodes i contents amb els formats dels esdeveniments que organitzem. Potser massa? ;)

En fem de grans i amb molta repercusió esportiva i mediàtica, com les 24 hores d’ultrafons en pista. També de petits, com el 1000 social i la Cronoescalada. I tenim representació al calendari d’asfalt i muntanya amb les curses de Sant Quirze i Vacarisses.

En tots els casos, el tracte als participants i la recerca de l’excel·lencia organitzativa és prioritaria respecte al número de participants o altres factors, i aixó es perceb. També la vessant solidària, sempre present a l’ADN correcat, forma part dels nostres esdeveniments.

Tot i que ja es treballa per aconseguir-ho, potser és millorable la idea que aquests esdeveniments fòssin viscuts pels associats com a “festes correcats”, amb una participació més massiva ja sigui com a corredors o com a voluntaris.

Què en penseu? Hauriem d’organitzar més esdeveniments esportius? Quins? Teniu idees per donar-lis una volta de fulla als que ja fem? Vosaltres proposeu i entre tots decidirem. ;)

Llegeix més...

Obro aquest primer fil per poder començar a reflexionar conjuntament sobre el què volem que sigui la nostra associació en els pròxims anys. En els propers dies obrirem altres temes més concrets, on parlar més de propostes concretes, però també és necessari que ens plantejem l'essència mateixa de Corredors.Cat.

Vam nèixer com a continuació d'un fòrum d'internet, 10 de 1000, i inicialment la nostra gran força va estar a la web i més en concret al nostre fòrum. De seguida, l'associació va començar a organitzar un munt d'esdeveniments: Curses, iniciatives solidàries, reptes... En els últims anys, tot i que s'han continuat realitzant la majoría d'aquestes activitats (i s'han iniciat algunes de noves), la nostra associació ha près una especial rellevança per la seva tasca de llebres a moltes de les curses del calendari. En resum, som una associació que ha anat evolucionant, però amb la sensació que hem perdut la proximitat entre els associats que hi havia a l'origen (som molts més i s'han creat molts grups, i això ho fa més complicat, per suposat) i que aquesta evolució ha anat sorgint d'una forma poc estructurada.

Per saber què volem fer, primer hem de decidir què volem ser. Qui comença? ;) ;)

Llegeix més...

Benvolguts associats/des,

Com a continuació de l'enquesta que hem realitzat en els darrers dies, i de la que rebreu de forma imminent un correu electrònic amb els resultats i les primeres valoracions que hem fet des de la Junta, obrirem en els pròxims dies un seguit de fils on farem entre tots i totes una pluja d'idees per avançar molta feina per al dia en que ens trobem en persona per decidir el que volem que sigui i que faci la nostra associació.

La trobada presencial per fer la posada en comú i decidir entre les diferents propostes les que considerem que hem de dur a terme serà, si no hi han canvis de darrera hora, EL DISSABTE 27 DE NOVEMBRE DE 2021. El lloc encara està per determinar, ja que ha de tenir la capacitat i les característiques adequades per una jornada d'aquest tipus, amb taules rodones, i diferent als espais que habitualment necessitem per a les assemblees. Aneu reservant la data a les vostres agendes!

Doncs això. En aquest fil us anirem informant sobre la jornada presencial i també servirà per a organitzar les taules rodones temàtiques que hi haurà. Us aninem novament a participar en tot aquest procés que ens ha de dur a ser una associació més útil, activa, cohesionada i adaptada a la realitat actual. Entre tots i totes ho aconseguirem.

Endavant!!

Llegeix més...

Barceruel ha afegit un nou esdeveniment fa 10 mesos

24 hores d'Ultrafons en pista de Barcelona

Més info: http://activitats.corredors.cat/24hores/es/inicio/

 • Dissabte, 11 Desembre 2021 12:00
 • Can Dragó, Barcelona
Barceruel ha afegit un nou esdeveniment fa 10 mesos

Cursa i Mitja marató de La Campana

Més info: https://cursacampana.wordpress.com

 • Diumenge, 21 Novembre 2021 08:00
 • Vacarisses
Barceruel ha afegit un nou esdeveniment fa 10 mesos

Vine a entrenar a Can Liz (Tres turons del Guinardó,...

 • Dissabte, 13 Novembre 2021 09:00
 • Plaça Alfons X, Barcelona
Barceruel creat un nou tema ' Oferta inscripcions Marató de Barcelona per a Corredors.Cat' en el fòrum. fa 11 mesos

Bon dia,

Des de l'organització de la Marató de Barcelona, ens ofereixen uns codis de descompte per a que els nostres associats/des puguin inscriure's a la prova amb el primer preu (65€) i no amb l'actual (78€) o inclús els 89€ cas que se superin els 17000 inscrits.

Som conscients que molts de vosaltres ja esteu inscrits i que aquesta oferta arriba tard, però tant de bó alguns us pogueu aprofitar i, sobretot, esperem que sigui una iniciativa que tingui continuitat per a properes edicions.

Necessitem saber quants/es estarieu interessats en beneficiar-vos del descompte. Estic pendent de resposta sobre la data limit per demanar-ho. Us ho faig saber només ho sàpiga. Fem llista.

VULL EL CODI DE DESCOMPTE PER A LA INSCRIPCIÓ A LA MARATÓ DE BARCELONA PER 65€

1-10:
11-20:

Llegeix més...

Barceruel ha afegit un nou esdeveniment fa 1 any

Cursa de Sant Quirze - Memorial David Rovira

 • Diumenge, 23 Mai 2021 09:30
 • Carrer Priorat, Sant Quirze del Vallés

Des de la Comissió de la Cursa de Sant Quirze ens estem repartint les tasques organitzatives i els correcats tornarem a ser els responsables de dos aspectes molt importants: El muntatge/desmuntatge i el control de sortida/arribada.

Les peculiaritats de l’edició d’enguany fan que requerim més mans que els anys anteriors, sobretot per la gestió de la sortida, amb calaixos, control d’accès i sortides esgraonades. Quan us apunteu a la llista, indiqueu si voleu córrer la cursa per asignar-vos tasques que facin compatible el vostre desitg. :great: :great:

VOLUNTARIS CURSA DE SANT QUIRZE 2021

- Barceruel: No correré.
-
-
-
-

Llegeix més...

Barceruel creat un nou tema ' Cursa de Sant Quirze - Memorial David Rovira. 23/5/21' en el fòrum. fa 1 any

Amb gran alegria us anunciem que el pròxim diumenge 23 de Maig celebrarem una nova edició de la Cursa de Sant Quirze . Fa setmanes que seguint l’evolució de les dades de la pandèmia i les mesures del PROCICAT i avui mateix, després de tenir sobre la taula els requisits per organitzar-la, des de la comissió hem decidit tirar-la endavant. Serà una edició diferent, on l’objectiu principal serà tornar a veure’ns les cares (ni que sigui darrere d’una mascareta :mask: ), tornar a compartir la nostra passió :runner: i mantenir viva un any més la memòria d’en David. :hearteyes:

La situació actual farà que hàgem d’implementar alguns canvis sobre el format habitual:

- Només hi haurà cursa de 5km, amb el mateix recorregut de sempre, però a una única volta. Cronometrada per xipgroc i, pendent de confirmar, puntuable per a la lliga championchip.
- Sortides esgraonades cada 5 segons i classificació segons el temps de xip.
- No podrà haver-hi entrepà, ni obsequi commemoratiu, i tampoc alguns dels serveis habituals (guarda-roba, dutxes, llebres...)
- Si ja era una de les curses amb millor relació qualitat-preu, aquest any serà més econòmica encara.

Aviat obrirem inscripcions i us avançarem més informació, però hem volgut que la primera notícia es publiqués al nostre fòrum, que per alguna cosa és la nostra cursa d’asfalt! :party: :party:

En aquest sentit, aquest any més que mai, necessitarem voluntaris per a organitzar tot el “tingladu”. Ara obriré un fil paral·lel perquè us pugueu apuntar. Hi haurà tasques compatibles amb la participació en la cursa i d’altres que requeriran dedicació metre es disputi la prova (control de sortides i arribades). Tenim poc menys de quatre setmanes per endavant que seran molt intenses. Sumem il·lusions per fer d’aquesta Cursa de Sant Quirze el punt de retrobament correcat després de tants mesos. :cheer: :cheer:

Llegeix més...