XLVI Cros Antonio Amorós

XLVI Cros Antonio Amorós

24 Oct 2018 13:46 #1 per fandes (Associat/da)
Ja us podem compartir :party: les inscripcions i informació de la nostra cursa decana, el Cros Antonio Amorós.

Aquest Cros prén el nom (com les pistes d'atletisme) d'un dels atletes més ilustres :) del fons català, inmigrant d'Albacete. I serveix perfectament per il·lustrar el que vol ser aquesta prova, un aglutinador de cultures i persones de les edats més diverses. I és que des de la Unió Colomenca d’Atletisme (UCA) :checkflag: amb la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, organitzem el diumenge 18 de novembre fins a 14 curses diferents per donar cabuda a totes les categories, tant d'escolars, com de federats de tots dos sexes.

Prèvia a totes elles, i amb l'intenció de que els que som populars però ens encanta :P això del Cros o ho volem tastar hi haurà una prova OPEN. Aquesta té un recorregut que surt i arriba a les pistes d'atletisme i que recorrerà dos trams molt diferenciats del Parc de Can Zam. El circuit estarà perfectament senyalitzat (amb cintes a banda i banda) i s'hi donaran dues voltes, per completar els 4900 m del que consta :thumbup: (en breu revisarem amb exactitud la mesura del mateix).

L'hora de sortida? A les 9:00, podreu comptar amb vestuaris i dutxa a l'acabar, i seràn premiats les 3 primeres corredores i corredors de la cursa :trophy: . Us oferirem servei de guardarroba i avituallament al finalitzar la prova, així com l'assegurança del corredor, i tot per un preu de 3 euros (gratuït pels que sigueu socis de la UCA). Si a més voleu disfrutar de les proves infantils, que són l'espectacle més bonic de la matinal us ho posarem molt fàcil amb un servei de bar a les pròpies pistes. :beer:

Les inscripcions les podeu realitzar a xipgroc.cat com estem acostumats omplint aquest formulari i estareu ben informats per aquest fòrum i també a la pròpia web de la UCA. Animeu-vos! Són sols 200 places, i us asseguro que bé valen la pena. :raised:

Gràcies!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

24 Oct 2018 14:01 #2 per fandes (Associat/da)
Dir-vos que no heu d'introduïr el vostre número de xip senzillament perquè usarem en totes les proves dorsal amb xip incorporat, per fer-la més accessible a qualsevol corredora i corredor. Així que també és un dia genial per a que animeu a aquells companys que no estàn tan avesats a fer curses diumenge sí diumenge també... I que per tant no són propietaris d'un xip personal.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

24 Oct 2018 20:00 #3 per Jorfer (Associat/da)
Fandes, prenc nota. No sé si podré doncs és possible que hagi de fer de llebre en una cursa de ruta aquell dia.

Segurament us sortirà genial. Molta sort.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Oct 2018 20:16 #4 per fandes (Associat/da)
Gràcies Jorfer! La veritat és que les primeres 30 hores són esperançadores :D , tenim ja 12 inscrits per l'OPEN que us comentava i el récord d'arribats a aquesta cursa és de 2015 amb 87... Però el gran objectiu és apropar-nos als meravellosos 911 arribats de les categories compreses entre Benjamí (8 anys) i Cadet (13 anys) de la temporada anterior. Ja seria increïble rondar els 994 de fa dos anys, esperem saber comunicar-nos bé amb les escoles!

Quina gran feina la de fer de llebre! I com ho agrairan els que et segueixin. Per cert, ja teniu tota la info del cros actualitzada https://uca.cat/xlvii-cros-amoros/aquí .

Jorfer va escriure: Fandes, prenc nota. No sé si podré doncs és possible que hagi de fer de llebre en una cursa de ruta aquell dia.

Segurament us sortirà genial. Molta sort.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

09 Nov 2018 13:39 #5 per fandes (Associat/da)
Circuits revisats! Dir-vos que el proper 18 de Novembre ens divertirem coneixent a fons el Parc de Can Zam. Fareu dos voltes al circuit llarg tots els que participeu a l'Open (sobre uns 5km) mentre que els petits que la corrin usaran una o altra porta en funció de la categoria.

Aquí els teniu:



Si plou com avui ja us dic que no posarem ria jajaja, però si algun obstacle fàcil en el primer tram :P i moltes ganes que ho passeu bé. Fins quan us podeu apuntar? Doncs bé, la nit de dimarts a dimecres és la data límit , més enllà haureu d'esperar a 2019.

Tan de bo ens veiem per disfrutar del Cros plegats!
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

21 Nov 2018 17:11 #6 per fandes (Associat/da)
Aquest missatge és el de tancament de l'edició del Cros Antonio Amorós d'enguany! Un dia amb meteorologia complicada però un ambient inmillorable. En segon pla queda una cursa boníssima amb els seniors sobre 8,5km a 4 voltes, perquè en primer van uns números i reflexions sobre el cap de setmana:

Dades d'arribats a les diferents curses:

1⃣? OPEN MASC9⃣6⃣??‍♂
1⃣? OPEN FEM 1⃣9⃣??‍♀
2⃣ CADET MASCULI 3⃣2⃣??‍♂
3⃣ CADET FEMENI 2⃣9⃣??‍♀
4⃣ INFANTIL MASC 6⃣8⃣??‍♂
5⃣ INFANTIL FEM 5⃣6⃣??‍♀
6⃣ ALEVI MASC 7⃣9⃣??‍♂
7⃣ ALEVI FEM 1⃣0⃣3⃣??‍♀
8⃣ JUV-JUN-VET MASC 4⃣4⃣??‍♂
9⃣ JUV-JUN-PRO-SEN-VET FEM 2⃣6⃣??‍♀
1⃣0⃣ SEN-PRO MASC 2⃣0⃣??‍♂
1⃣1⃣ BENJAMI MASC 8⃣3⃣??‍♂
1⃣2⃣ BENJAMI FEM 9⃣3⃣??‍♀
1⃣3⃣ PREBEN MASC 6⃣3⃣??‍♂
1⃣4⃣ PREBEN FEM 5⃣7⃣??‍♀

⚠TOTAL!⚠
? 485 ??‍♂
? 383 ??‍♀
? 868 valents, desafiant la ?

Resum de les categories de formació (de prebenjamí a cadets (sub15 anys):

? 325 (49%)
? 338 (51%)
? 663, més noies que nois! ???

Que ens fa sentir-nos orgullosos? Veure que clubs i escoles estan fent un treball magnífic en la normalització de l'atletisme entre sexes! I que l'Open ha augmentat en un 33% el seu rècord d'arribats.

Creiem que són dos dades que actualment són per CELEBRAR! I que ens donen energies per millorar per 2019. Perquè sí, també tenim molt aprés i molt per aprendre, SOM-HI!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.