(20-10-2019) Cros Ciutat Cerdanyola

(20-10-2019) Cros Ciutat Cerdanyola

13 Oct 2019 20:42 #1 per fandes (Associat/da)
Hola nois/es!

M'encantaria que aquest any us animéssiu a fer crossos els que els heu provat algun cop i els que mai! Així que us aniré compartint les dates dels que aniré fent (a asfalt fins a Febrer tocaré poques competicions i seran de llebre). Per si us interessa!

Comencem aquest diumenge 20 d'Octubre al Parc Tecnològic de Cerdanyola del Vallés. A continuació us deixo l'enllaç amb tota la informació:

www.atcerdanyola.com/curses/crosCerdanyola/

Veureu que la prova OPEN (oberta a tot tipus de corredors) costa 4 euros i és de quasi 4km en les dones i de 5 i escaig en homes. També hi ha per federats i escolars. Si algú hi va o farà altres crossos que ho comenti!

Ens veiem en el verd (i a vegades marró) dels pobles catalans.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

20 Oct 2019 17:51 - 20 Oct 2019 17:56 #2 per fandes (Associat/da)
Què és el cros? Normalment disfrutar d'entorns preciosos... I competitivament sobreviure xD.

Aquí un dels pocs moments en els que he corregut amb algú avui (el Javi, un amic, al que just atrapava en aquest moment)



Però això et fa ultraresilient! Tot i ser un circuit amb molts canvis (girs, canvis de desnivell), mantenint molt bé el pas els 5 primers kms (3'32'' el més ràpid, 3'39'' el més lent), però els dos darrers... Gasosa :laughing: (3'47''-3'56'').

Encantat de començar amb els crossos i us obro en un altre fil el circuit de proves que començo en dos setmanes (només en faré algunes), i estic segur que especialment interessarà als correcats gironins!

PD: el cros és preciós perquè et retrobes amb l'autèntic, els xavals i els veterans, avui entre open i seniors erem un centenar de persones (75% homes i 25% dones). En canvi en les de promoció (menors d'edat) 293 arribades i 378 arribats, i això és una GRAN alegria, perquè és el que et fa veure que aquest és un esport arraigat a casa nostra. I millora el percentatge dels adults: 44-56%!
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.