19th Gornergrat Zermatt Marathon (Suïssa) Mitja/Marató/Relleus/Ultra (03/07/21)

19th Gornergrat Zermatt Marathon (Suïssa) Mitja/Marató/Relleus/Ultra (03/07/21)

25 Abr 2021 19:38 - 14 Mai 2021 19:10 #1 per Jordi (Associat/da)
Bones,

aquí l'objectiu que m'he plantejat des de que van obrir inscripcions el 15 d'Agost, ja que aquesta muntanya hem té enamorat des de que la vaig descobrir :hearteyes: Sempre l'he vist a l'hivern i palpar-la corrents al estiu es tot un somni que hem manté excitat i motivat des d'ençà ;)

Teniu tota la informació a la Web:
www.zermattmarathon.ch/index.php?id=163&L=1

I aquí el track del que m'espera:
es.wikiloc.com/rutas-carrera-por-montana...ra-marathon-14494447


Com no podia ser d'un altre manera he optat per gaudir de l'opció més completa, és a dir, de la Ultra :scream: :party: :party:
Per la mitja les inscripcions ja són completes i tot i els dubtes de si es podrà fer o no s'han marcat el 19 de Maig com a data per decidir que faran i es plantegen les següents opcions:
1- Posposar-ho pel cap de setmana del 28 d'Agost
2- Si a l'Agost no pot ser ni al Juliol es passarà a l'edició del 2022 la "20th Gornergrat Zermatt Marathon" que serà el 2 de Juliol de 2022 i potser tindrà sorpreses al ser l'aniversari #20
3- Si tampoc pots el 2022, et permetran passar a l'edició del 2023 que serà el 1 de Juliol de 2023


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Abr 2021 20:43 #2 per gorka (Associat/da)
Grandissima elecció JRDi69.
Ja ha plogut bastant des de que vaig córrer la Marató, aleshores no es feia la Ultra (però tampoc m'hi hagués posat...) Tingues en compte que bona part de la primera mitja és per asfalt, però quan comença a pujar passat Zermatt allò puja amb ganes. Recordo molt bé la torrada dels últims quilòmetres per una pista d'esquí pedregosa paral·lela al cremallera amb un sol de justícia al clatell.
Si t'hi vols entretenir refresco la meva crònica d'aquell dia...

VIII ZERMATT MARATHON (4 de juliol de 2.009)

Calia acabar-la.

Zermatt és lluny de tot arreu. Es tracta d' un poble bucòlic als peus del Matterhorn (o Cervino en italià) al que no es pot arribar en vehicles de motor d' explosió (encara que es veu que els helicopters dels "pijus" no tenen la categoria de vehicles d' explosió ). Lluny de tot arreu vol dir a 2h45' en cotxe+tren dels aeroports de Ginebra o Zuric. El viatge des de Barcelona, en el nostre cas avió+cotxe+tren, es fa llarg. Afortunadament l' he fet amb la bona companyia del Manel, amb qui ja vaig fer fa dos anys la Marató de la Jungfrau.

A primera hora de la tarda de divendres arribem a St. Niklaus, on jo he de recollir el pitrall i el Manel inscriure' s (no ho havia fet perquè 15 dies enrera havia patit una lesió muscular i no tenia molt clar si correria). Tot funciona molt eficientment, com no podria ser d' una altra manera a Suïssa. Amb la inscripció et donen la bossa pels efectes personals el dia de la cursa i un bon per agafar tots els trens de la vall des de divendres a diumenge.

Deixem St. Niklaus i tirem vall amunt fins a Täsch on s' ha de deixar el cotxe i agafar el tren que et porta fins a Zermatt, punt neuràlgic de la Marató. Ens instal.lem i donem un tomb (mai havia vist un poble amb més rellotgeries que habitants... ni rellotges tan cars!) i busquem un restaurant (italià evidentment ) on sopar. La gastronomia alpina per l' endemà! Havent sopat ens acostem a la carpa de la Marató on hi ha un divertit duel de bandes musicals entre les dues que han vingut de Luzerna per animar la cursa l' endemà.

Dissabte caldrà llevar-se d' hora per agafar el tren de baixada cap a la sortida on arribarem 1h15' abans del tret de sortida, un pèl massa aviat pel meu gust , però no hi ha alternativa. Ens n' anem a dormir d' horeta amb les coses ben preparades.

A quarts de 7 de dissabte ens llevem amb el temps just per esmorzar i anar cap a l' estació. Els informes metereològics ens donen la mala notícia del dia: a les 7h hi ha 15º a 3000m!

A St. Niklaus ens trobem un miler llarg de corredors (una quarta part dones i de molt bon nivell, com veurem al llarg de la cursa). Primer es dona la sortida a l' èlit, 10' més tard a la cursa per relleus i a les 9h37' a la Marató popular.

Tenint en compte l' entrenament bastant justet que portava era conscient que a la cursa trobaria a faltar quilòmetres a les cames, de manera que faig un plantejament molt poc competitiu: arribar a mitja cursa al voltant de les 2h i a partir d' aquí fer tan rapidament com pugui una excursió de 21 Km.

Quan donen la nostra sortida arrenquem a córrer carretera avall per uns metres i de seguida la cosa comença a tirar cap amunt. Mantenim un ritme al voltant de 5.45, tot i que és difícil ser constant ja que hem sortit des del darrera, hi ha força gent i el circuit no és gaire ample. Al cap de pocs quilòmetres em separo del Manel, que decideix anar més lentament, doncs el bessó li molesta bastant. Penso que segurament abandonarà a la Mitja Marató, tal i com teniem més o menys parlat. En aquest tram fins a Herbringen baixem 10m i en pujem 160m, tots sobre asfalt. Passo el control (5.8 Km) en 33.00.

Els següents quilòmetres segueixen pujant per pistes i corriols al costat del riu amb un pendent mitjà del 3%, molt cómode però sempre amunt. Entre això i que la cursa ja s' ha estirat una mica segueixo guanyant ritme, de manera que passo per Randa (10.9 Km) en 1.02.40 . En aquest tram hem pujat 168m més.

Des d' aquí fins a Täsch ve un fals pla, tot per asfalt amb un tunel força llarg i agobiant inclós (almenys a dintre no toca el sol. De moment, poca muntanya. A Täsch (14.8 Km) després de pujar 46m més passo en 1.23.47.

Per arribar a Zermatt la cosa s' anima una mica més. Els quilòmetres que porten cap a la Mitja Marató ja són quasi tots per pista i corriol, amb alguns trams d' una mica més de pendent en que no puc córrer per la cua de corredors. Aquí començo a notar la temperatura i la humitat que són inesperadament altes. Tenint en compte el ritme que porto, estic força més suat del que seria normal. He estat molt metòdic en els avituallaments i m' he aturat a tots per hidratar-me bé: aigua i isotònica (tot en got, com és habitual a Europa central). Quan arribem a l' avituallament de Zermatt (20.5 Km) hem pujat 208m més i n' hem baixat 53m. Aquí acaba la primera part de la cursa, encara que per la Mitja Marató (a la plaça de l' estació) encara queden uns metres. Passo la Mitja en 2.04.20 . Un quart d' hora més tard passarà el meu company i abandonarà la cursa.

Passada la Mitja Marató s' enfila el carrer principal del poble de Zermatt, asfaltat. És un tram una mica estrany doncs, encara que al punt de la mitja hi havia banda de música i força públic, pel carrer es passa pel centre de la calçada (ben vallada) davant de la indiferència dels passejants, majoritàriament japonesos més pendents de les rellotgeries. Després se surt pels volts del poble, en uns quilòmetres puja-baixa que recorden un cross i es retorna per anar a buscar la pista (asfaltada els primers metres) que puja cap a Sunnega. El saldo altimètric és nul: pujem 120m i en baixem 120m. A la sortida de Zermatt (24.8 Km) marco 2.23.51.

En aquest punt podem considerar que comença la cursa de debó. No es pot dir que els quasi 25 Km que han passat fins ara hagin sigut una passejada, però la tralla es reparteix a partir d' aquest punt. Els quatre quilòmetres que porten fins al seguent avituallament pujen una mitjana del 10%. Bona part de la pujada la faig ja caminant, a bon ritme i passant corredors, però caminant. Pràcticament només em passen alguns dels participants de la cursa de relleus, amb molt pocs quilòmetres a les cames. Arribo al control del Km.28.8, després de pujar 396m, per sobre de les 3 hores: 3.01.41.

A partir d' aquí encara que segueix la pujada, ja pica menys (7%). Malgrat tot el meu ritme de cursa no millora. Cal tenir en compte que ja som per damunt dels 2000m d' altitud i no aquesta primavera he pogut fer ni un sol quilòmetre de rodatge en alçada. La llarga pujada (en total uns 8Km) acaba a Sunnega, afegint 262m més de desnivell positiu, on paso el Km.32.5 en 3.39.19.

Sunnega (m' agrada la musicalitat d' aquest nom ) dona un respir. Durant 2 Km tindrem un descens del -7% que no puc aprofitar. Les meves cames acusen molt la manca de quilòmetres i a aquestes alçades ja tendeixen a enrampar-se i col.lapsar-se. Durant la baixada m' he d' aturar un parell de vegades a estirar i em passen un munt de corredors. Fa ràbia perquè aquí és on està el secret per fer un registre bonic a l' arribada, però ja sabia que em passaria, de manera que m' ho prenc amb filosofia. Perdem 170m d' alçada i tot seguit ve el primer mur de veritat de la cursa: una rampa de quilòmetre i mig que puja 204m. Ens porta a Grünsee (Km. 36.7) on arribo amb 4.21.00 corrent. Encara queda un món.

Estic davant de l' últim respir que dona la cursa: els 3 quilòmetres de corriols que ens porten 74m avall fins a l' Hotel Riffelalp (un 5* a 2222m). No puc anar depressa per por de patir rampes, però almenys vaig trotant. Pel camí passo alguns corredors que van pitjor que jo, la qual cosa dona una mica de moral. A l' avituallament de Riffelalp (39.7 Km) arribo amb 4.41.58, m' avituallo bé (cal aprofitar que és un 5* ) i miro amunt.... i el que veig al davant fa una mica de por.
L’ últim avituallament està 600m més endavant. Enmig guanyarem 148m per un corriol que puja el 25%. El sol, a aquelles hores (són quasibé les 3 de la tarda) ja apreta fort i s' ha d' anar pujant molt a poc a poc. Arribo al capdemunt de la rampa (40.3 Km) en 4.56.38 preparat per empalmar amb la seguent rampa.

La seguent rampa és un llarg camí ple de pedres que va paral.lel a la via del cremallera. És una pista d' esquí que puja un 13% que es fa molt dura de cap: portes més de 40 km i si aixeques la mirada veus el cami que puja amb pendent constant cap a l' arribada. Em concentro en no mirar amunt, mirant on trepitjo i pujant rellevant-me amb una corredora, ara estira l' un ara l' altre. Finalment veiem la llum quan arribem a un prat alpí d' on apareix el Manel (dutxat i canviat de roba!) que m' anima i em diu que només queden 500m. Veig l' arribada... però encara s' ha de pujar un turonet per poder entrar de baixada. Des de l' últim avituallament hem pujat 232m fins a la cota màxima de la Marató (2.602m) i en fem 20 de baixada que ens porten a l' arribada a 2.582m, que passo en 5.24.10.


MP
1000 m.l. (1): 3.53 (Barcelona 2018)
5 Km (3): 22.31 (El Masnou 2017)
10.000 m.l. (2): 39.59 (Barcelona 2009)
10 Km (102): 38.20 (Girona 2007)
Mitja Marató (88): 1.27.38 (Granollers 2007)
Marató (34): 3.18.27 (Sant Sebastià 2007)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Abr 2021 23:02 - 25 Abr 2021 23:34 #3 per Jordi (Associat/da)
:woohoo: gorka, informació valuosíssima de primer mà :great: :hearteyes: :hearteyes:

Ja seria perfecte si tinguessis el track per poder valorar amb la descripció els temps de tall actuals:


Tot i que no seguiré un planning al 100% aniré fent els resums setmanals ;)

Per posar-vos en situació us diré que actualment estic en el meu millor estat de forma :muscle: :muscle:
Tot just he estat preparant un planning de quinze setmanes específic de marató que no he pogut reflexar competint, però que m'ha deixat una molt bona base :silly:

Setmana tancada amb 71Km de córrer i 17Km de bici estàtica :muscle: :muscle: :
S01 - Objectiu 7 dies i seguir
L- 3,54 Kms U01D1-Zermatt- 3,5K 5:07 143/152 #NoDaysOff
M - 13,68 Kms U01D2-Zermatt-14K 6:25 566m 1h27:41 150/163
X - 14,79 Kms U01D3-Zermatt- 4K 5:35 + * Sèries * [4x1600m 6'25 (4:01) Rec. 2'] + 4K 4:49
J - 10,03 Kms U01D4-Zermatt-10K 6:44 446m 1h07:22 151/169
V- 3,41 Kms U01D5-Zermatt- 3,5K 5:27 140/150 #NoDaysOff
S - 26,00 Kms U01D6-Zermatt-26K 6:15 802m 2h42:32 145/169
D - 16,27 Kms U01D7-Zermatt-16K Bici estàtica (55min Spinning)

Kms setmana S01 = 71,45 Kms Córrer + 17,29 Kms Bici
Kms mitja setmana "específic" S01 de S11 = 71,45 Kms
Kms totals preparació "específic" = 71,45 Kms + 17,29 Kms Bici


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Abr 2021 17:59 #4 per Dennis Teuling (Associat/da)
JRDi69, això sí és un objectiu maco maco!!! :party: :party:

Però després de llegir la gran crònica de gorka no vull ni saber com pots pujar més de 500 metres més de Desnivell Positivu després del calvari dels primers 42195 metres.. Serà dura, dura, duríssima!
Sort que la seva crònica t'hagi posat els peus sobre terra.

El que no entenc és (apart de la Covid19), com poden fer una cursa que arriba per damunt de 3000m a principis d'Abril. No estarà tot nevat?!?

1500 La Haya - 4:09:78 indoor 1990
10 milles Amsterdam - 0:59:03 1992

10 km  Nassos     '11  -    36:54
Mitja  Tarragona  '15 -  1:24:38
Marató Empúries '18  - 3:03:21

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Abr 2021 18:13 #5 per Dennis Teuling (Associat/da)
gorka,

dius que:
Per arribar a Zermatt la cosa s' anima una mica més. Els quilòmetres que porten cap a la Mitja Marató ja són quasi tots per pista i corriol, amb alguns trams d' una mica més de pendent en que no puc córrer per la cua de corredors.

I això després de més de 15 kms?!?

1500 La Haya - 4:09:78 indoor 1990
10 milles Amsterdam - 0:59:03 1992

10 km  Nassos     '11  -    36:54
Mitja  Tarragona  '15 -  1:24:38
Marató Empúries '18  - 3:03:21

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Abr 2021 19:46 #6 per Jordi (Associat/da)

Dennis Teuling va escriure: ...
Serà dura, dura, duríssima!
Sort que la seva crònica t'hagi posat els peus sobre terra.

El que no entenc és (apart de la Covid19), com poden fer una cursa que arriba per damunt de 3000m a principis d'Abril. No estarà tot nevat?!?

Ja ho intuïa bé, però la crònica m'ho ha confirmat ;)

Cagada :oops: és al Juliol 03/07/2021, però també i compto en veure neu ja que crec que sempre hi ha :party: :party:


Salut!
Jordi

PD: Moderadors/Admins canvieu data :pray: que a mi no hem deixa editant primer missatge ni res :(

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

27 Abr 2021 10:33 - 27 Abr 2021 10:37 #7 per gorka (Associat/da)

Dennis Teuling va escriure: gorka,

dius que:
Per arribar a Zermatt la cosa s' anima una mica més. Els quilòmetres que porten cap a la Mitja Marató ja són quasi tots per pista i corriol, amb alguns trams d' una mica més de pendent en que no puc córrer per la cua de corredors.

I això després de més de 15 kms?!?

Així va ser! Al passar de pista-carretera de 3m d'ample a corriol es formava una mica de tap. Jo encara era prou valent com per voler córrer, però si algú del davant es posa a caminar, doncs tots a caminar!

JRDi69
Veuràs que els parcials que incloc en la meva crònica van coincidint amb els diferents controls de pas.
Per cert, que a Gornergrat tens un refugi 5* per si vols anar encarregant el berenar-sopar i després baixar amb el cremallera... :laughing:


MP
1000 m.l. (1): 3.53 (Barcelona 2018)
5 Km (3): 22.31 (El Masnou 2017)
10.000 m.l. (2): 39.59 (Barcelona 2009)
10 Km (102): 38.20 (Girona 2007)
Mitja Marató (88): 1.27.38 (Granollers 2007)
Marató (34): 3.18.27 (Sant Sebastià 2007)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

03 Mai 2021 18:09 #8 per Jordi (Associat/da)
:great: gorka, tornaré a llegir amb atenció i contrastant classificacions d'edicions anteriors ;)
Prenc nota del 5*, ja que no descarto res per fer la festa més grossa :party: :party:

Setmana tancada amb 78Km de córrer i 17Km de bici estàtica :muscle: :muscle: :
S02 - Objectiu 7 dies i seguir
L- 17,47 Kms U02D1-Zermatt-17,5K Bici estàtica (57min Spinning)
M - 14,85 Kms U02D2-Zermatt- 4K 5:33 + * Sèries * [4x1600m 6'18 (3:56) Rec. 2'] + 4K 5:10
X - 10,15 Kms U02D3-Zermatt-10K 6:09 394m 1h02:25 146/165
J - 3,50 Kms U02D4-Zermatt- 3,5K 5:16 136/143 #NoDaysOff
V- 3,42 Kms U02D5-Zermatt- 3,5K 5:21 135/143 #NoDaysOff (activació per demà)
S - 41,79 Kms U02D6-Zermatt-42K 13:23 2437m 9h19:08 123/145 (Montseny Dennis)
D - 4,01 Kms U02D7-Zermatt- 4K 5:39 133/141 #NoDaysOff (tot a lloc)

Kms setmana S02 = 77,72 Kms Córrer + 17,47 Kms Bici
Kms mitja setmana "específic" S02 de S11 = 74,59 Kms
Kms totals preparació "específic" = 149,17 Kms + 34,76 Kms Bici


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Mai 2021 19:03 #9 per Jordi (Associat/da)
Anem una mica tard amb el resum :oops:

Setmana tancada amb casi 46Km de córrer, hem baixat molt per recuperar bé de Dissabte anterior i competir fort Diumenge :muscle: :muscle: :
S03 - Objectiu 7 dies i seguir
L- 4,01 Kms U03D1-Zermatt- 4K 5:31 138/147 #NoDaysOff
M - 9,50 Kms U03D2-Zermatt- 8K 4:50 + 10×Rectes
X - 3,98 Kms U03D3-Zermatt- 4K 5:12 140/149 #NoDaysOff
J - 10,05 Kms U03D4-Zermatt-10K 6:03 419m 1h00:44 154/172
V- 4,53 Kms U03D5-Zermatt- Aquatló: 4,5K 5:16 Run + T1 (1min07s) + 50m Swim #NoDaysOff
S - 4,76 Kms U03D6-Zermatt- 3K 5:14 + 5×RectesLlargues + 200m caminar (activació demà)
D - 8,79 Kms U03D7-Zermatt- 3,5K 5:30 148/161 Escalfament Cursa Delta Prat + 5K Cursa Delta Prat MMP 19:49 3:56 178/186

Kms setmana S03 = 45,62 Kms Córrer + 50 m Natació
Kms mitja setmana "específic" S03 de S11 = 64,93 Kms
Kms totals preparació "específic" = 194,79 Kms + 34,76 Kms Bici + 50 m Natació


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

17 Mai 2021 12:02 #10 per Jordi (Associat/da)
Avui arribem puntuals :sunglasses:

Setmana tancada amb 93Km de córrer, dels quals 42K de competir fort Diumenge :muscle: :muscle: :
S04 - Objectiu 7 dies i seguir
L- 12,05 Kms U04D1-Zermatt- 12K 4:53 154/168
M - 13,21 Kms U04D2-Zermatt- 5K 5:17 + * Sèries * [4x1K 3:58 Rec. 1'] + 4K 4:56
X - 12,62 Kms U04D3-Zermatt-12,5K 7:28 521m 1h34:09 polsCANELL 133/166
J - 3,47 Kms U04D4-Zermatt- 3,5K 5:25 143/154 #NoDaysOff
V- 4,56 Kms U04D5-Zermatt- 4,5K 5:11 136/159 #NoDaysOff
S - 4,64 Kms U04D6-Zermatt- 3K 5:19 + 10×Rectes + 150m caminar (activació demà)
D - 42,50 Kms U04D7-Zermatt- 42K Marató Tossa 4:58 1.682m 3h31:24 157/176

Kms setmana S04 = 93,05 Kms
Kms mitja setmana "específic" S04 de S11 = 71,96 Kms
Kms totals preparació "específic" = 287,84 Kms + 34,76 Kms Bici + 50 m Natació

La marató m'ha deixat una mica tocat el isquio i bessó esquerra, però esperem poder continuar entrenant amb normalitat i encarar la següent competició, Pujada de Bagà a Coll de Pal, amb les màximes garanties :muscle: :muscle:


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

20 Mai 2021 14:51 #11 per Jordi (Associat/da)
Gràcies Dani pel canvi de data :kissheart:

JRDi69 va escriure: ...s'han marcat el 19 de Maig com a data per decidir que faran...

Continuen sense deixar-ho 100% segur, però de moment seguim amb el planning:
www.zermattmarathon.ch/index.php?id=3&L=1


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Mai 2021 11:17 #12 per Jordi (Associat/da)
Seguim :sunglasses:

Setmana tancada amb 49Km de córrer i 46Km de bici, força decent per venir de la marató de Tossa :muscle: :muscle: :
S05 - Objectiu 7 dies i seguir
L- 3,54 Kms U05D1-Zermatt- 3,5K 5:35 133/143 #NoDaysOff
M - 4,05 Kms U05D2-Zermatt- 4K 5:27 139/152 #NoDaysOff
X - 45,99 Kms U05D3bici-Zermatt- 45K 2h 122/169 (Repetim Circuit Montmeló amb els xipis)
J - 4,01 Kms U05D4-Zermatt- 4K 5:10 139/147 #NoDaysOff
V- 7,55 Kms U05D5-Zermatt- 7,5K 5:03 142/154
S - 4,59 Kms U05D6-Zermatt- 4,5K 5:15 140/156 #NoDaysOff
D - 25,21 Kms U05D7-Zermatt-25K 5:25 358m 2h16:24 148/170

Kms setmana S05 = 48,95 Kms + 45,99 Kms Bici
Kms mitja setmana "específic" S05 de S11 = 67,36 Kms
Kms totals preparació "específic" = 336,79 Kms + 80,75 Kms Bici + 50 m Natació


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Mai 2021 21:26 #13 per Dennis Teuling (Associat/da)
Vaja... NoDaysOff... malgrat tot el dolor de la marató!!

I com a postre un 25K com si res. Com és nota que ets sub 40 en els dos sentits :laughing: :laughing:

1500 La Haya - 4:09:78 indoor 1990
10 milles Amsterdam - 0:59:03 1992

10 km  Nassos     '11  -    36:54
Mitja  Tarragona  '15 -  1:24:38
Marató Empúries '18  - 3:03:21

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Mai 2021 08:48 #14 per Jordi (Associat/da)
:oops: "he salvat" les sobrecargues i hem dona la sensació d'haver fet bondat amb 4 dies de "no córrer" :woohoo:


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

31 Mai 2021 10:31 #15 per Jordi (Associat/da)
Una més :sunglasses:

Setmana tancada amb casi 60Km i una competició forta Diumenge :muscle: :muscle: :
S06 - Objectiu 7 dies i seguir
L- 4,61 Kms U06D1-Zermatt- 4,5K 5:11 141/154 #NoDaysOff
M - 13,33 Kms U06D2-Zermatt- 5K 5:09 + * Sèries * [2x1K 4:15 Rec. 1'] + * Controlat * [2440m 10'45 (4:24)] + 4K 4:55
X - 4,00 Kms U06D3-Zermatt- 4K 5:19 140/151 #NoDaysOff
J - 10,75 Kms U06D4-Zermatt- 10,5K 5:02 150/160
V- 3,94 Kms U06D5-Zermatt- 4K 5:26 139/147 #NoDaysOff
S - 3,69 Kms U06D6-Zermatt- 2K 5:22 + 10×Rectes + 150m caminar (activació demà #639)
D - 19,61 Kms U06D7-Zermatt- Coll de Pal #breaking2 i sub1h55!! 19,5K 5:51 1.552m 165/174

Kms setmana S06 = 59,93 Kms
Kms mitja setmana "específic" S06 de S11 = 66,12 Kms
Kms totals preparació "específic" = 396,72 Kms + 80,75 Kms Bici + 50 m Natació


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

09 Jun 2021 08:25 #16 per Jordi (Associat/da)
Seguim, cada vegada amb més calor i ganes de muntanya fresqueta :sunglasses:

Setmana tancada amb casi 55Km i una competició forta Dissabte :muscle: :muscle: :
S07 - Objectiu 7 dies i seguir
L- 4,61 Kms U07D1-Zermatt- 6K 5:45 136/144 #NoDaysOff
M - 13,33 Kms U07D2-Zermatt- 3,5K 5:27 139/148 #NoDaysOff Pre#GlobalRunningDay
X - 4,00 Kms U07D3-Zermatt-12,5K 1h25:48 459m 6:46 139/159 (PujadaTibidaboCEG-LaDirecta)
J - 10,75 Kms U07D4-Zermatt- 3,5K 5:36 133/141 #NoDaysOff
V- 3,94 Kms U07D5-Zermatt- 2K 5:32 + 10×Rectes (activació demà #487)
S - 3,69 Kms U07D6-Zermatt- Mitja Granollers 1:31:40 4:19 166/178 (FAIL:havia de passar)
D - 19,61 Kms U07D7-Zermatt- 4K 5:39 139/148 #NoDaysOff

Kms setmana S07 = 54,81 Kms
Kms mitja setmana "específic" S07 de S11 = 64,50 Kms
Kms totals preparació "específic" = 451,53 Kms + 80,75 Kms Bici + 50 m Natació


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Jun 2021 10:14 - 14 Jun 2021 10:15 #17 per Jordi (Associat/da)
Seguim, cada vegada més nerviós i ultimant detalls de PCRs/Viatge/Avituallaments/... :unsure:




Setmana tancada amb 72Km i 1Km de natació :muscle: :muscle: :
S08 - Objectiu 7 dies i seguir
L- 4,00 Kms U08D1-Zermatt- 14K 5:37 140/151
M - 14,01 Kms U08D2-Zermatt- 5K escalf.prog. heavy up+4K ref.prog. light down+1K fi festa [5K (5:15 a 4:29) + 4K (5:23 a 5:15) + 1K 5:26]
X - 12,11 Kms U08D3-Zermatt- 12K 5:38 139/148 (3K a 9K amb en Joan)
J - 4,00 Kms U08D4-Zermatt- 4K 5:47 135/142 #NoDaysOff
V- 7,61 Kms U08D5-Zermatt- Aquatló: 7,5K 4:58 Run + T1 (1min13s) + 350m Swim
S - 0,66 Kms U08D6-Zermatt- 600m Swim
D - 25,25 Kms U08D7-Zermatt- 25K 5:07 156/175 (suport dels valents de Pineda)

Kms setmana S08 = 72,05 Kms
Kms mitja setmana "específic" S08 de S11 = 65,45 Kms
Kms totals preparació "específic" = 523,58 Kms + 80,75 Kms Bici + 1,07 Kms Natació


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

22 Jun 2021 12:22 #18 per Jordi (Associat/da)
Seguim, a falta de dos setmanes amb mentalitat de tapering tot i que potser el planning no ho requeriria, però la "temporada" sí tot i trobar a faltar la confiança d'entrenaments en alçada :coldsweat: :scream:

Setmana tancada amb 67Km :muscle: :muscle: :
S09 - Objectiu 7 dies i seguir
L- 4,05 Kms U09D1-Zermatt- 4K 5:28 140/147 #NoDaysOff
M - 14,91 Kms U09D2-Zermatt- 4K 5:25 + * Sèries * [4x1600m 6'49 (4:16) Rec. 2'] + 4K 5:10
X - 4,01 Kms U09D3-Zermatt- 4K 5:48 135/143 #NoDaysOff
J - 8,59 Kms U09D4-Zermatt- 8,5K 5:31 140/149 (amb chute#1de2 de Pfizer)
V- 8,49 Kms U09D5-Zermatt- 8,5K 4:46 150/158
S - 18,30 Kms U09D6-Zermatt-18K 2h01:20 496m 6:38 137/164 #EmmaRocaDEP
D - 9,03 Kms U09D7-Zermatt-9K 57:57 222m 6:25 135/157

Kms setmana S09 = 67,38 Kms
Kms mitja setmana "específic" S09 de S11 = 65,66 Kms
Kms totals preparació "específic" = 590,96 Kms + 80,75 Kms Bici + 1,07 Kms Natació


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

22 Jun 2021 18:13 #19 per Dennis Teuling (Associat/da)
Doncs sí... notaràs estar a molta alçada (a més l'enorme desnivell, esclar!).
Vulguis o no, et faltarà oxigen, i més després de més d'una marató!!

De totes maneres, la pujada al Coll de Pal ha sigut el millor entrenament... i aprovat amb nota excel·lent.

A gaudir de dues setmanes de tranquil·litat, i a tope!!

1500 La Haya - 4:09:78 indoor 1990
10 milles Amsterdam - 0:59:03 1992

10 km  Nassos     '11  -    36:54
Mitja  Tarragona  '15 -  1:24:38
Marató Empúries '18  - 3:03:21

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

22 Jun 2021 21:40 - 23 Jun 2021 09:39 #20 per Jordi (Associat/da)
:oops: :hearteyes: com en saps de treure'm les pors :muscle: :muscle: :party: :party:


Salut!
Jordi

EDITO: Mil gràcies a en gorka per la crònica que ha servit per l'anàlisis de temps i "xuleta" pels moments en que falti sang al cap, si veieu quelcom comenteu ;)

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.