Mitja Marató Vilanova (11/12/16 10h)

Mitja Marató Vilanova (11/12/16 10h)

09 Oct 2016 21:28 - 15 Oct 2016 22:31 #1 per jaume86 (Associat/da)
Hola!!

Benvinguts al fil de la MMCV 2016, la Mitja Marató Ciutat de Vilanova, la meva ciutat!
http://www.mitjavilanova.cat

Enguany ens estrenem com a part de les llebres d'aquesta mitja i, per tant, tenim sorteig de 6 dorsals gratuits en un altre fil.

En aquest, aniré actualitzant les dades, sobretot aquest primer missatge on procuraré fer un bon anàlisis del recorregut. És molt semblant al de la darrera edició, però hi ha unes petites modificacions que a mi m'agraden molt!

Si algú vol fer de llebre que m'envii un privat, es necessita la d'1h25  :beurk:

Sou molt benvinguts a Vilanova i la Geltrú!  :party: :party: :party:

La MMCV d’enguany és pràcticament la mateixa de l’any passat, tan sols un parell de canvis que NO variaran el nostre registre. Des de l’organització es continua buscant l’esperit urbà que va aconseguir l’any passat tot i que Vilanova no és una ciutat on es visqui molt l’esport.

La mitja començarà a la Ronda Ibèrica, a mig camí de dos dels recintes esportius més importants de la ciutat: el pavelló poliesportiu Isaac Gàlvez i les pistes d’atletisme, punt neuràlgic de la cursa. Allà hi trobarem els pitralls, el guardarroba i el final de la cursa, amb un bon avituallament.

La cursa empendrà els primers metres en sentit Barcelona, fins a la rotonda del McDonalds pero on passarem posteriorment. Primerament rodajarem les pistes amb tres retombs de 90º a l’esquerra per tornar a trobar la Ronda Ibèrica, on hi ha els Mossos. Avançarem uns metre sentit Tarragona i a la primera rotonda que trobem trencarem a la dreta, per la Rambla de Pep Ventura, que la pujarem i baixarem. I es que els primers quilòmetres de la mitja són força de bucles d’anar i tornar, pujar i baixar. I tornarem a la Ronda Ibèrica en sentit Tarragona, deixant l’Hospital Sant Antoni Abad a la nostra esquerra, fins a la rotonda dels Jutjats (n’haurem passat una altra) per canviar de sentit (180º) i retornar cap a la sortida. Seran uns metres tranquils, per agafar ritme, fins a tornar a passa l’oficina del Mossos, on trencarem a la dreta i farem un baixa i puja a la Rambla de Sant Jordi. Un cop tornats a la Ronda Ibèrica, tenim quilòmetres per recuperar l’alé i accelerar el ritme. Passarem de nou per la sortida i tornarem a anar fins a la rotonda del McDonalds però en aquest cas, girarem a la dreta. Fins aquí el primer terç de la mitja, igual a l’última edició.

Deixarem el McDonalds a l’esquerra i anirem a petar a la rotonda més gran de Vilanova. Allà girarem a l’esquerra i ens dirigirem cap a Sitges, direcció Barcelona. Serà poc més d’un quilòmetre d’anada i un de tornada, arribarem fins a l’avituallament del Decathlon on girarem 180º per tornar a fer el quilòmetre cap a Vilanova. Quan tornem a trobar la gran rotonda, girarem a l’esquerra per la Ronda Europa que, enguany, no deixarem fins arribar al passeig marítim. L’any passat ens endissavem dins la zona de supermercats de Vilanova i feiem dos catets, enguany seguirem l’hipotenusa de la Ronda per còrrer ben amples fins a la zona de platges i ports.

Entrem en un moment clau de la cursa, completament pla però al costat del mar. Si bufa el vent serà aquí on més ho notem. Però com són trams d’anada i tornada, allà on ens perjudiqui abans o després ens afavorirà. També queda el tram més dur de la mitja, que és tornar a pujar fins l’alçada de les pistes.

Començarem aquest tram en sentit Tarragona fins aribar a la rotonda que potser alguns coneixen per anar a La Daurada, la discoteca d’estiu de Vilanova amb una excel·lent ubicació. Fins allà anirem i ens endisarem pocs metres al port de luxe de Vilanova, tomb de 180º i retorn a La Daurada i el mig quilòmetre de tornada a la rotonda. Moment que tornem a anar cap a Tarragona fins on s’acaba el passeig, a les ruines ibèriques d’Adarró. Gir de 180º en una rotonda que no ens farpa perdre el ritme i tornarem enrera, sentit Barcelona fins al carrer on començava l’any passat l’ascens. Aquí hi ha el segon canvi: en comptes de pujar pel carrer del gas farem un gir de 180º pel passeig i farem 200 metres més sentit Tarragona fins a trobar l’inici de la rambla (recordeu que en el primer canvi hem perdut metres que els guanyarem aquí per acompletar la distància de la mitja). Aquí ja haurem superat els 2/3 de la mitja i encararem la part clau, els darrers quilòmetres amb dos pujades que si bé no són excessivament dures, si que són llargues i si no vigilem, ens passaran factura.

Farem pocs metres ascendents doncs al primer carrer, el Conxita Soler, girem a la dreta per anar a trobar l’esglèsia de mar. I allà, com l’any passat, anem amunt i amunt pel carrers Llibertat i Caputxins, un dels dos carrers més comercials de Vilanova junt amb la Rambla, que és paral·lela. Pujarem fins la Plaça de les Cols, trencarem a l’esquerra per anar a buscar la Plaça de les Neus, segurament el punt amb més gent del recorregut doncs és al capdamunt de la Rambla. Almenys l’any passat hi havia molta gent! I un cop a la Rambla, quan ja portarem 17 quilòmetres a les cames, tocarà baixar la rambla fins a la via del tren per immediatament tornar a refer el camí per la mateixa rambla. Una anada i vinguda que cal gestionar bé però que té la part divertida de veure qui tens davant i qui et persegueix. I tot això enmig de vilanovins aliens a la cursa que fan el seu diumenge tot esmorzant a la Rambla extranyats de que coi fa tanta gent suant amunt i avall.

Deixarem la Rambla tot just passar per davant del Teatre Principal. Gir a l’esquerra i una anada i tornada de 500 metres que ens portarà a petar contra l’esglèsia de Sant Antoni, que la rodejarem des de la Plaça de les Neus. I a partir d’aquí el tram més antic, per carrerons i girs constants en els darrers 2 quilòmetres. El carrer de l’Esglèsia ens portarà al de Sant Antoni, no ens desviarem fins a passar la muralla de la Geltrú, que ara és un pont, el pont del Nin. ""La Geltrú era on vivia el feudal i uns catalans de fa uns quants anys, es van decidir independitzar. No volien ordres feudals ni de la Getrú ni de Cubelles, així que van crear una Vila Nova entre mig. I aquesta amb els segles ha anat creixent, engollint la Geltrú i passant a dir-se doncs Vilanova i la Geltrú! Seguim"" I ens endinsem a la zona més antiga de Vilanova, a la Geltrú. Passarem pel costat del Castell, on hi ha l'Arxiu de Vilanova, i anirem a petar al tram final de la rambla  de Sant Jordi que ja hem fet a l'inici. Ja hem passat el km20 i resta l'esforç final. Fins a les Pistes d'Atletisme, en lleugera pujada, i un cop a dins tan sols queden els 150 metres finals pel desgastat tartan.  :yipi: :yipi:

Moltes felicitats, ja l'heu acabat!!   :party: :party:

I ara a gaydur d'un bon dinar!! ;)

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

09 Oct 2016 21:42 #2 per Jorfer (Associat/da)
Tot un luxe que ens vagis informant de primera mà Jaume86  :great: :great:
Estarem pendents de tots els detalls que ens vagis explicant  :yes: :yes:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

10 Oct 2016 09:25 #3 per RugbyMan (Associat/da)

Bon dia

Tal i com ens ha comentat el Jaume, teniu obert un nou fil pel sorteig de 6 pitralls per la Mitja de Vilanova.

Mes detalls aquí http://www.corredors.cat/index.php?option=com_jfusion&Itemid=91&jfile=index.php&topic=18803.0

Molta sort a tothom


...també debutarem com a llebres en aquesta cursa, així que ja sabeu a qui teniu que contactar si esteu interests d'ajudar a l'associació ia ls vostres companys (ManoloM, Jorfer o a mi mateix Rugbyman)  :love:


5000: 19'01" (Relleu 24h de Can Dragò 2014)
10km: 41'31" Bombers 2018 41'09" El Vendrell 2019
Behobia: 1:31:43 (2012)
21km: 1:31:05h (El Prat 219) 1:27:59 (Sitges 2020)
30km: 2:27:57h (Maratest 2013)
Maratò: 03:36:49h (BCN 2013) 03:20:07 (BCN 2018)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

10 Oct 2016 11:08 #4 per mas (Associat/da)
Allà hi sirem!  :yes:

10K - Cros Popular de Sants 2016 - 47:37
10K - 24h d'Ultrafons en Pista de Corredors.cat 2016 - 45:06
20K - 52 Behobia-San Sebastián 2016 - 1:45:05
21K - Mitja Marató de Formentera 2015 - 1:43:34
42K - Marató de Barcelona 2017 - 4:10:28

11 M - 42 MM

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

10 Oct 2016 12:50 #5 per Paco Barcia (Associat/da)
Ese domingo tendre fiesta asi que est año si no pasa nada alli estare

No importa las veces que te caes - sino las que eres capaz de levantarte

Maraton = 3:27:25(Mediterrani-2007)
1/2 = 1h:31':49" (Granollers-2009)
10 Km = 41'22" ( Jean-Bouin-2008)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

11 Oct 2016 23:28 #6 per jaume86 (Associat/da)
Ja he enllestit el recorregut que podeu trobar al primer missatge del fil  ;)

La MMCV d’enguany és pràcticament la mateixa de l’any passat, tan sols un parell de canvis que NO variaran el nostre registre. Des de l’organització es continua buscant l’esperit urbà que va aconseguir l’any passat tot i que Vilanova no és una ciutat on es visqui molt l’esport.

La mitja començarà a la Ronda Ibèrica, a mig camí de dos dels recintes esportius més importants de la ciutat: el pavelló poliesportiu Isaac Gàlvez i les pistes d’atletisme, punt neuràlgic de la cursa. Allà hi trobarem els pitralls, el guardarroba i el final de la cursa, amb un bon avituallament.

La cursa empendrà els primers metres en sentit Barcelona, fins a la rotonda del McDonalds pero on passarem posteriorment. Primerament rodajarem les pistes amb tres retombs de 90º a l’esquerra per tornar a trobar la Ronda Ibèrica, on hi ha els Mossos. Avançarem uns metre sentit Tarragona i a la primera rotonda que trobem trencarem a la dreta, per la Rambla de Pep Ventura, que la pujarem i baixarem. I es que els primers quilòmetres de la mitja són força de bucles d’anar i tornar, pujar i baixar. I tornarem a la Ronda Ibèrica en sentit Tarragona, deixant l’Hospital Sant Antoni Abad a la nostra esquerra, fins a la rotonda dels Jutjats (n’haurem passat una altra) per canviar de sentit (180º) i retornar cap a la sortida. Seran uns metres tranquils, per agafar ritme, fins a tornar a passa l’oficina del Mossos, on trencarem a la dreta i farem un baixa i puja a la Rambla de Sant Jordi. Un cop tornats a la Ronda Ibèrica, tenim quilòmetres per recuperar l’alé i accelerar el ritme. Passarem de nou per la sortida i tornarem a anar fins a la rotonda del McDonalds però en aquest cas, girarem a la dreta. Fins aquí el primer terç de la mitja, igual a l’última edició.

Deixarem el McDonalds a l’esquerra i anirem a petar a la rotonda més gran de Vilanova. Allà girarem a l’esquerra i ens dirigirem cap a Sitges, direcció Barcelona. Serà poc més d’un quilòmetre d’anada i un de tornada, arribarem fins a l’avituallament del Decathlon on girarem 180º per tornar a fer el quilòmetre cap a Vilanova. Quan tornem a trobar la gran rotonda, girarem a l’esquerra per la Ronda Europa que, enguany, no deixarem fins arribar al passeig marítim. L’any passat ens endissavem dins la zona de supermercats de Vilanova i feiem dos catets, enguany seguirem l’hipotenusa de la Ronda per còrrer ben amples fins a la zona de platges i ports.

Entrem en un moment clau de la cursa, completament pla però al costat del mar. Si bufa el vent serà aquí on més ho notem. Però com són trams d’anada i tornada, allà on ens perjudiqui abans o després ens afavorirà. També queda el tram més dur de la mitja, que és tornar a pujar fins l’alçada de les pistes.

Començarem aquest tram en sentit Tarragona fins aribar a la rotonda que potser alguns coneixen per anar a La Daurada, la discoteca d’estiu de Vilanova amb una excel·lent ubicació. Fins allà anirem i ens endisarem pocs metres al port de luxe de Vilanova, tomb de 180º i retorn a La Daurada i el mig quilòmetre de tornada a la rotonda. Moment que tornem a anar cap a Tarragona fins on s’acaba el passeig, a les ruines ibèriques d’Adarró. Gir de 180º en una rotonda que no ens farpa perdre el ritme i tornarem enrera, sentit Barcelona fins al carrer on començava l’any passat l’ascens. Aquí hi ha el segon canvi: en comptes de pujar pel carrer del gas farem un gir de 180º pel passeig i farem 200 metres més sentit Tarragona fins a trobar l’inici de la rambla (recordeu que en el primer canvi hem perdut metres que els guanyarem aquí per acompletar la distància de la mitja). Aquí ja haurem superat els 2/3 de la mitja i encararem la part clau, els darrers quilòmetres amb dos pujades que si bé no són excessivament dures, si que són llargues i si no vigilem, ens passaran factura.

Farem pocs metres ascendents doncs al primer carrer, el Conxita Soler, girem a la dreta per anar a trobar l’esglèsia de mar. I allà, com l’any passat, anem amunt i amunt pel carrers Llibertat i Caputxins, un dels dos carrers més comercials de Vilanova junt amb la Rambla, que és paral·lela. Pujarem fins la Plaça de les Cols, trencarem a l’esquerra per anar a buscar la Plaça de les Neus, segurament el punt amb més gent del recorregut doncs és al capdamunt de la Rambla. Almenys l’any passat hi havia molta gent! I un cop a la Rambla, quan ja portarem 17 quilòmetres a les cames, tocarà baixar la rambla fins a la via del tren per immediatament tornar a refer el camí per la mateixa rambla. Una anada i vinguda que cal gestionar bé però que té la part divertida de veure qui tens davant i qui et persegueix. I tot això enmig de vilanovins aliens a la cursa que fan el seu diumenge tot esmorzant a la Rambla extranyats de que coi fa tanta gent suant amunt i avall.

Deixarem la Rambla tot just passar per davant del Teatre Principal. Gir a l’esquerra i una anada i tornada de 500 metres que ens portarà a petar contra l’esglèsia de Sant Antoni, que la rodejarem des de la Plaça de les Neus. I a partir d’aquí el tram més antic, per carrerons i girs constants en els darrers 2 quilòmetres. El carrer de l’Esglèsia ens portarà al de Sant Antoni, no ens desviarem fins a passar la muralla de la Geltrú, que ara és un pont, el pont del Nin. ""La Geltrú era on vivia el feudal i uns catalans de fa uns quants anys, es van decidir independitzar. No volien ordres feudals ni de la Getrú ni de Cubelles, així que van crear una Vila Nova entre mig. I aquesta amb els segles ha anat creixent, engollint la Geltrú i passant a dir-se doncs Vilanova i la Geltrú! Seguim"" I ens endinsem a la zona més antiga de Vilanova, a la Geltrú. Passarem pel costat del Castell, on hi ha l'Arxiu de Vilanova, i anirem a petar al tram final de la rambla  de Sant Jordi que ja hem fet a l'inici. Ja hem passat el km20 i resta l'esforç final. Fins a les Pistes d'Atletisme, en lleugera pujada, i un cop a dins tan sols queden els 150 metres finals pel desgastat tartan.

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

12 Oct 2016 11:45 #7 per No Surrender (Associat/da)
Ostres, jaume86...quina bona descripció!
Jo estic esperant els torns de la feina, a veure si hi ha sort i puc fer-la!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Oct 2016 20:13 #8 per Jorfer (Associat/da)
Jaume86 una molt bona descripció del recorregut.
Ara ja coneixem una mica més els indrets del poble així com el seu perfil  :yes: :great:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Oct 2016 14:33 #9 per RugbyMan (Associat/da)

Jaume86 una molt bona descripció del recorregut.
Ara ja coneixem una mica més els indrets del poble així com el seu perfil  :yes: :great:


Com si no te'ls coneguesis ja ...que ets un classic d'aquesta Mitja els ultims anys  :666:

5000: 19'01" (Relleu 24h de Can Dragò 2014)
10km: 41'31" Bombers 2018 41'09" El Vendrell 2019
Behobia: 1:31:43 (2012)
21km: 1:31:05h (El Prat 219) 1:27:59 (Sitges 2020)
30km: 2:27:57h (Maratest 2013)
Maratò: 03:36:49h (BCN 2013) 03:20:07 (BCN 2018)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Oct 2016 22:58 #10 per jaume86 (Associat/da)

Jaume86 una molt bona descripció del recorregut.
Ara ja coneixem una mica més els indrets del poble així com el seu perfil  :yes: :great:


Com si no te'ls coneguesis ja ...que ets un classic d'aquesta Mitja els ultims anys  :666:


Però el circuit és nou de la darrera edició, listillo  :P :P

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

15 Oct 2016 19:43 #11 per jaume86 (Associat/da)
Avui s'ha fet oficial el circuit que us vaig comentar amb les dues mini novetats d'enguany:

http://www.mitjavilanova.cat/circuit-2/

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

18 Oct 2016 19:28 #12 per Jorfer (Associat/da)
Molt maco Jaume86.
Gaudirem  :yes: :yes:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Oct 2016 09:53 #13 per curat (Associat/da)
He corregut moltes vegades per Vilanova però mai he fet la mitja. A veure si tinc sort en el sorteig  :whistle: i si no haurem de passar per caixa  :money:

Marató 2h53'07" Castelló 2010
Mitja 1h21'31" Granollers 2008
10mil 36'55 Clot 2011
6 hores en pista 64,129km Can Dragó 2008
22 maratons

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Oct 2016 18:27 #14 per jaume86 (Associat/da)

He corregut moltes vegades per Vilanova però mai he fet la mitja. A veure si tinc sort en el sorteig  :whistle: i si no haurem de passar per caixa  :money:


Aquesta és l'actitut que m'agrada  :yes: :yes:

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Oct 2016 18:39 #15 per curat (Associat/da)

He corregut moltes vegades per Vilanova però mai he fet la mitja. A veure si tinc sort en el sorteig  :whistle: i si no haurem de passar per caixa  :money:


Aquesta és l'actitut que m'agrada  :yes: :yes:


8)

Marató 2h53'07" Castelló 2010
Mitja 1h21'31" Granollers 2008
10mil 36'55 Clot 2011
6 hores en pista 64,129km Can Dragó 2008
22 maratons

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Oct 2016 19:13 - 01 Nov 2016 18:02 #16 per MIGUEL SBD (Associat/da)
Jo la faré aquesta mitja peró serà fent de guia  ;)

Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

02 Nov 2016 21:27 #17 per jaume86 (Associat/da)

Ja tenim les llebre oficials:

1h25': Raul Martínez
1h30': DEL@
1h35': jaume86
1h45': Jorfer
1h55': Mas

Necessitem 1 voluntari per acompanyar a cada llebre per si falles, i també tindrien dorsal. Algunes ja estan agafades  ;)

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

04 Nov 2016 22:02 #18 per jaume86 (Associat/da)
Més notícies arriben des de la Mitja de Vilanova!!

- Hi haurà transport gratuit de Renfe!! Les pistes d'atletisme cauen a 2kms de l'estació, és un bon escalfament!! O si coneixeu algú de Vilanova i veniu aviat potser us fa de taxi  :whistle: :whistle: :whistle:

- Aquesta edició la dediquen a les llebres (l'anterior va ser als voluntaris, part imprescindible en qualsevol cursa, ja ho sabeu!) i per aquest motiu ens faran un reportatge especial al Diari de Vilanova com a bona part del servei de llebres que es donarà aquest any a la Mitja de Vilanova.

- L'equip amb més participants s'emporter un premi en metal·lic!!!!!!!! Així que ja ho sabeu, a apuntar-se, que les llebres i els dorsals gratuits no compten  8) 8)

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

05 Nov 2016 19:08 #19 per Jorfer (Associat/da)
Jaume86 també n'hi haurà altres llebres que no són correcats oi?
Quines?
Ho pots explicar si us plau  :wink2:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

05 Nov 2016 20:35 #20 per jaume86 (Associat/da)
A veure si m'explico bé!

L'organització nova (de fa tres edicions) va comenzar treballant amb llebres de triatló.cat i enguany farem un mic entre ells i nosaltres. Com ja vaig avançar l'altres dia, les nostres oficials seran les des:

1h25': Raul Martínez
1h30': DEL@
1h35': jaume86
1h45': Jorfer
1h55': Mas

Però també hi haurà 4 llebres més de triatló.cat:
1h40'
1h47'
1h50'
2h

Nosaltres fare la nostra feina i ells la seva, no hi ha problema per això!

Alguna pregunta més? APM? ;)

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.