21a jornada: La Maquinista, Solidària a Martorell, Els 10 dels Santa i la Guineu

21a jornada: La Maquinista, Solidària a Martorell, Els 10 dels Santa i la Guineu

14 Mai 2019 19:13 - 14 Mai 2019 19:17 #1 per piri (Associat/da)
En aquesta XII edició de la cursa de la Maquinista aquest diumenge 2 de juny del 2019 a les 9:00h sortirem des del mateix centre comercial a córrer 10k per Barcelona. La Maquinista s'uneix a la Creu Roja barcelona i a la Dundació Formació i Treball.

El punt de sortida i d'arribada estará situat dintre del Centre Comercial La Maquinista – entrada de la C/ Ciutat d’Asunció amb C/ Lima.

La recollida de dorsals deu efectuar-se en el Centre Comercial La Maquinista en la Planta 0, al costat de la ludoteca. En els següents horaris:

- Divendres 31 de maig de 15 a 21h.

- Dissabte 1 de juny de 10 a 21h.

- Diumenge 2 de juny de 7 a 8:30.





El dia 2 de juny del 2019 a Martorell tindrem la 7ª Marxa i Cursa solidària "Entre tots per la salut mental".

Recordeu que demanem 1 kg d'aliment a l'hora de recollir el dorsal.

L'hospital Sagrat Cor obre el servei d'Urgències a la part posterior del recinte, que abans es feia servir com a guardarroba, vestuaris i serveis. L'hospital sempre ha estat involucrat amb les necessitats del corredor i no ha tingut cap inconvenient en cedir les instal.lacions, però degut a aquesta novetat i donant una evident i necessària prioritat a l'activitat assitencial, no hi hauran dutxes però sí la resta de serveis a una altra ubicació.

Els sanitaris i els vestidors els podreu trobar al centre social, a pocs metres del camp de futbol, just al pabelló de la cafeteria, a la primera planta. Hi haurà una sala, el hall i el saló d'actes, os podreu canviar-vos.

El guardarroba estarà ubicat al costat de la carpa de lliurament de dorsals, just al camp de futbol.

- DISSABTE 1 DE JUNY.................. 10:00 - 13:30 i de 15:00 - 18:00 recollida de dorsals i lliurament del kg d'aliment

- DIUMENGE 2 DE JUNY................ 07.15h. Inici de recollida de dorsals.............08.30h. Sortida de la Cursa Solidària.


* Cursa solidària: 10k, apta per a corredors/es a partir dels 16 anys d´edat. Amb un recorregut circular de 10k en terreny mixte; 40% asfalt i 60% parc forestal. Començarà a les 08:30h.

* Cinc minuts després hi haurà una Marxa solidària: 7,6K, on podrán participar persones de qualsevol edat. Aprofitaran el mateix circuit però retallant distància al finalitzar el tram de parc forestal. Començarà a les 08:35h.

Es tracta d'un esdeveniment sense ànim de lucre i per tant 100% solidari, com diu el seu nom. L'objectiu principal d'aquest esdeveniment és mostrar a la societat la realitat i lluitar contra els estigmes que arrosseguen els malalts mentals. La recaptació serà un "benvingut" benefici destinat a programes de salut mental, però el interès resideix en organitzar una festa esportiva on es doni a conèixer la tasca que es realitza.







El proper diumenge 2 de juny a les 8:50h del matí, tindrá lloc la 12ª edició dels 10 dels Santa, dintre dels actes de la 22ª Festa de l’ Esport de Santa Perpètua de Mogoda. El recorregut d'asfalt i terra serà de 10k i recorrerà la població. Hi hauran avituallaments al quilòmetre 5 i a l'arribada.

La sortida i l'arribada estaran davant del Poliesportiu Municipal situat a l'avinguda Girona.

També hi hauran curses infantils d'1 i 3k.






Les cursa de la Guineu es durà a terme pels carrers i per camins rurals propers al poble de Vilanova de Bellpuig. Aquesta serà la primera cursa i començarà a les 9:00h. del matí. Totes les curses i caminades sortiran i acabaran al pavelló poliesportiu.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.