Jornada de l'11 de setembre: La Cursa Diada de Térmens i la Sansi de Bellaterra.

Jornada de l'11 de setembre: La Cursa Diada de Térmens i la Sansi de Bellaterra.

25 Ago 2019 22:55 #1 per piri (Associat/da)
La cursa de la Diada de Térmens és un circuit urbà de 10k que recorre la població donant una volta circular. Els dorsals dels/les atletes es podran recollir el dia de la cursa fins 30 minuts abans de la sortida de la seva categoria.

El cronometratge d’arribada a les curses competitives es farà mitjançant xip groc de l’empresa ITER5, que haurà d’estar lligat a la sabata i dur el dorsal en lloc visible.

Cada euro de cada inscripció de la cursa es destinarà a la lluita contra malalties infantils.





El Club Atletisme La Sansi i l’ EMD de Bellaterra organitzaran l’11 de setembre de 2019 a les 10h, la 8ª edició de La Sansi de Bellaterra, una cursa de 10 i un altra de 5km per totes les edats amb sortida conjunta, amb sortida i arribada davant de l’estació de Ferrocarrils catalans de Bellaterra.

Hi hauran els següents serveis: servei mèdic, calaixos de sortida, carpa de trobada de voluntaris, entrega d’obsequis, avituallament al finalitzar la cursa, guarda-roba i WC portàtils.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.