Córrer per Córrer (10 Kms Manlleu 19/11/2023 11:00)

Córrer per Córrer (10 Kms Manlleu 19/11/2023 11:00)

02 Nov 2023 17:42 - 02 Nov 2023 17:55 #1 per BadaMike (Associat/da)
Hola a tothom:
Com a primera cursa després de molt de temps, i en un estat de forma encara força lamentable, he decidit fer-ne una sense pretensions. La vaig córrer fa molts anys, i ara em fa gràcia tornar-la a fer.
He vist que l'any passat s'hi va animar una colla de correcats. A veure si algú més es decideix enguany i us puc saludar.

Per si voleu consultar, us deixo l'enllaç:
www.olimpicmanlleu.cat/correr-per-correr/

Miquel Perea

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

19 Nov 2023 14:06 #2 per BadaMike (Associat/da)
Be, finalment no m'he pogut reestrenar en curses. Ahir a la tarda vaig acompanyar el meu fill al seu partit de futbol, i una mala entrada en l'ultima jugada del partit va acabar amb l'ambulància portant-lo a l'hospital. Per sort (molta sort) li han pogut donar l'alta aquesta mateixa nit, però hem arribat a casa de matinada i avui tocava estar per ell, de manera que no he pogut fer la cursa.
Haurem d'esperar uns dies més... Em sap greu haver-me inscrit i no anar-hi, tenint en compte que era gratuita i que les inscripcions serveixen per fer previsions. A veure si la propera la podem fer.

Miquel Perea

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

19 Nov 2023 15:27 #3 per jorditogores (Associat/da)
Hola Badamike, lo primero es es lo primero. Espero que tu hijo esté mejor, menudo susto, los míos ya son mayores. Hoy otra cursa en Manlleu, frío, niebla, pero que cuando ha salido el sol, se estaba genial. Circuito exigente, pero ambiente brutal, es de mis cursas favoritas por el trato al corredor. Por mi crono 48:15 sigo mejorando, pero muy lejos de cuando estaba aquí en 38 o 39,pero la, edad no perdona. Un saludo a los amigos de Olímpic Manlleu, por su esfuerzo, y su dedicación.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.