Marc31 Hasn't joined any discussions yet.
Marc31 creat un nou tema ' Hola!' en el fòrum. fa 7 mesos

Bona tarda!

Aquí un correcat més a la família! Tot va començar fa 3 mesos, quan vaig decidir associar-me després de llegir-vos durant molt de temps i la veritat és que ja he tingut la oportunitat de conèixer alguns membres fantàstics com el fandeslot, mamen o cgrtrail.

Em dic Marc, tinc 33 anys i des de fa 3 anys em vaig aficionar al món de les curses després d’haver corregut tota la meva vida, però no haver-me animat mai a córrer curses (a excepció d’una fa molts anys), principalment per falta de temps. Des de llavors, he fet unes 30 curses i el proper 15 de març debuto en la distància de marató! Durant tot aquest temps he anat progressant fins poder correr una 10k en 40:40 (precisament a Sant Antoni el cap de setmana passat), partint dels 55 a la meva primera cursa. El meu objectiu és baixar de 40, però ara mateix ho veig molt complicat.

Apart de tenir la oportunitat de conèixer gent fantàstica, un altre dels motius pels quals m’he animat a formar part de la vostra associació és la possibilitat de fer de lleure, una tasca que m’encantaria fer abans de concluir aquesta temporada.

Referent a mi, dir que sóc Biòleg i treballo com a professor a un centre extraescolar, una feina que em meravella. Així mateix, m’agradaria destacar que l’esport i els bons hàbits són dos dels pilars del meu dia a dia i, a més, sóc una persona amb moltes inquietuds (per no dir nerviosa, ja que em costa estar quiet i no fer res:silly: )

Doncs bé, com a punt final voldria dir que espero poder anar coneixent tots els que formeu part d’aquesta família i compartir aquesta gran afició que és córrer.

Salutacions,

Marc31

Llegeix més...