26 Cross Ciutat de Valls 30/novembre/2014

26 Cross Ciutat de Valls 30/novembre/2014

22 Nov 2014 11:37 #1 per porcalleocho (Visitant)
El proper diumenge 30 de novembre teniu: 26é CROSS CIUTAT DE VALLS, el cross en estat pur. Ja portem 26 edicions d’una prova plenament consolidada al calendari de cross. Cada any són més els atletes que s’acosten al circuit del fornàs per disputar un cross d’altíssim nivell. L´any passat varem ser  un total de 400 corredors, esperem aquest any superar aquesta xifra

El cross permet ja no tan sols gaudir de curses amb els més menuts de la casa, també és una fantàstica posta a punt per als/les atletes de ruta, per la gent que fa curses de muntanya i als triatletes és una forma d’anar preparant les cames de cara a la nova temporada, i per a molts/es corredors/es una prova diferent.

Camvis importants al recorregut, centralitzan el tema de sortida i arrivada als voltants de la Pista d´Atletisme.  El recorregut sera totalment de terra, Els horaris i recorreguts ja estan definits. Serà un circuit de terra pero força dur, els claus els podeu deixar a casa.Però ja podeu comptar que hi haurà de tot, pujades, baixades,... i pels acompanyants tindreu servei de cafeteria al Complex Esportiu del Fornas.

Ja ho sabeu l´inscripció és GRATUITA per totes les categories,  Hi haura una cursa OPEN, per atletes no federats de les categories senior, promesa.i veterans. La cursa OPEN tambe premiara als seus participants. A les categories de vetarans/es es premiara al primer de cada categoria..

Una forma diferent d´entendre l´esport

Please Entra or Crear compte to join the conversation.