Camí dels Matxos 19.04.15

Camí dels Matxos 19.04.15

18 febrer 2015 10:19 #1 per Zàngano (Visitant)
Un altre any arriba aquesta prova xula i dura.
www.centreexcursionistatorello.com/matxos_15/

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

23 Abr 2015 08:26 #2 per Zàngano (Visitant)
Diumenge va ser un dia complicat. La pluja va deixar molt de fang i va fer encara més dura aquesta prova, i més perillosa.
Després d'un inici amb calma i regulant be baixant del Puigsacalm caic i pico el genoll esquerra amb una roca, fent-me un mal horrorós. Baixo les cordes com puc, desastrosament, i al control m'agafa l'amic Antonio que em dona un Iboprufeno i em calma.
Al control em donen una pomada màgica i sembla que puc tirar endavant, ja no corrent i si caminant. Valoro fer el recorregut més curt però em pot més l'emocionalitat que la racionalitat i decideixo fer el llarg
La baixada del Cabrera és un drama total, patinant, caient, patinant. Perdem molt de temps però arribar ja s'ha convertit en una obsessió.
A l'últim control ens diuen que hi ha una variant i no pujarem al castell. Això permetrà que pugui entrar dins del temps establert. Coix però finisher.
A dia d'avui tinc una fissura a la ròtula i un bon escalfament de cap. A casa tornava a les 11, mort físicament, deixant la família de banda tot el diumenge, amb el tallavent i els pantalons destrossats, en fi, aquesta crònica em servirà de teràpia.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.