Cursa solidària entre vinyes a Artés (12-10-15)

Cursa solidària entre vinyes a Artés (12-10-15)

17 Set 2015 17:50 - 17 Set 2015 17:53 #1 per Hansi (Associat/da)
Segona edició d'aquesta bonica cursa, que enguany se celebra en dilluns festiu, amb tres modalitats, totes per camins i entre vinyes: caminada familiar de 10 km, cursa de 10 km i trail de 21 km. Podeu consultar la pàgina web amb la informació .

L'any passat vaig córrer amb el meu amic Krlos la primera edició, en la modalitat de 21 km, i em va agradar molt el recorregut i els paratges per on transita. És molt assequible, ja que el desnivell positiu no arriba als 400 m en 21 km, i tot i que a la web l'anomenin "tècnica", crec que ho deuen dir en comparació amb les altres dues modalitats (caminada i cursa de 10 km), perquè qualsevol persona que hagi corregut mínimament per muntanya té capacitat per fer-la.

Té un caire de molt poca competitivitat (em sembla que ni es donen trofeus), el vessant solidari la fa encara més atractiva (per beques de menjador per infants), i l'ambient que vaig viure l'any passat va ser molt acollidor, no massificat, amb bon tracte pels participants, molt menjar a l'arribada, algun obsequi...

Us la recomano! :yes:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.