Mitja marató de Blancafort, 3-4-16

Mitja marató de Blancafort, 3-4-16

09 Mar 2016 16:33 - 09 Mar 2016 16:37 #1 per Hansi (Associat/da)
Una mitja marató d'asfalt que encara no he fet mai, a veure si enguany toca. Diuen que les inscripcions ja estan obertes a la
web de la cursa . Posen un màxim de 300 participants, i crec recordar que a les altres edicions no s'ha arribat a omplir. Això és un punt que, per una banda, m'agrada molt, per evitar les aglomeracions i rebre còmodament els serveis de la cursa en un ambient assossegat i familiar, però també sé, per altres mitges d'aquest estil que he corregut, que al llarg de 21 km, ser pocs corredors es fa una mica desangelat, segons com sigui el recorregut.

En qualsevol cas, em proposo intentar anar-hi. Si algú ja sap que la vol fer i ho vol dir per aquí... :sarcastic: Segur que la coincidència amb Montornès li treu molta clientela.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

15 Mar 2016 15:51 #2 per korfbaler (Associat/da)
Bona Mitja, casolana, on col·labora l'Associació Mitja Marató de Terrassa.
Bon ambient per passar el matí i feta amb "carinyo" per als corredors.
Hansi, en lloc de la butifarra pots demanar el teu formatge. Per cert, parlem per la Campana d'aquest any  ;)

La voluntat pot modificar al nostre favor les circumstàncies

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

15 Mar 2016 20:31 #3 per Hansi (Associat/da)
Gràcies, korfbaler! 8)

Com que necessito una bona quantitat de dies sense córrer per recuperar els darrers mesos de cames massa carregades, decidiré més endavant si vaig a Blancafort. Segur que tindré molt en compte els teus comentaris si hi vaig :yes:.

Ja vaig passant pel fil de Vacarisses a veure què hi expliques :wink2:.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

02 Abr 2016 18:28 #4 per Hansi (Associat/da)
Al final sí que vaig a Blancafort, però a córrer sense exigir gens a les cames, que no estan per festes. Mirant per sobre la llista d'inscrits a la mitja, hi he trobat el Tete Xavi :party:. Ens veiem demà, company!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

02 Abr 2016 19:06 #5 per MIGUEL SBD (Associat/da)
Que ús vagí molt bé la mitja

Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

02 Abr 2016 22:43 #6 per porcalleocho (Visitant)
Be serem poquets corredora, pero amb un d´ambient

Una forma diferent d´entendre l´esport

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

03 Abr 2016 16:08 #7 per (Visitant)

M'encanten les Mitges o curses de poble, el d'avui de 400 habitants.  :yes:

M'ha agradat la Mitja tot i que senzilla no és, puja baixa constant i clar la pujada del km 13 fins al 17 s'ha fet dureta. Sort que la temperatura no era força alta. L'entrepà de buti espectacular!!  :love:

Encantat de saludar en Hansi, has tingut bones sensacions a les cames?? També en porcalleocho que ha xalat de valent en la cursa i amb el seu temps. Després d'aquesta la de Calella la tens fàcil fàcil, com diria aquell...  :whistle:

I ja per acabar donar les gràcies en gran, als companys de fatigues i que han fet que m'esforcés de valent. Ha estat un plaer Lídia, atleta local, Núria i Jordi de Falset. Gràcies, segur que la tornaré a fer!  :great:

L'única pega, la calentor de la dutxa, però almenys hi havia que venint de tan lluny s'agraeix!!  :winktongue:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

04 Abr 2016 00:42 #8 per porcalleocho (Visitant)
Com ve has dit, tot i la dificultat del recorregut. He xalat moltissim. espero que de cara a la mitja marato barcelona-maresme aixo es noti. i torni a correr per sota de la  1h 40´

Una forma diferent d´entendre l´esport

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

06 Abr 2016 20:01 - 06 Abr 2016 20:02 #9 per Hansi (Associat/da)
Diumenge passat a Blancafort, una mitja força maca, molt ben organitzada, acollidora, bon ambient i bons serveis als corredors, molt poca gent, i perfil duret en alguns moments. Me'n duc una molt grata impressió, i si no la tingués una mica lluny de casa pel meu gust, segur que la faria fixa al meu calendari. Ja intentaré anar-hi tornant de tant en tant, perquè val la pena :yes:.

Ens hi vam trobar el Tete Xavi i jo, i després, durant la cursa, vaig tenir l'ajut dels ànims i salutacions d'un company que suposo que ets tu, porcalleocho. Llàstima no haver parlat amb tu fora de l'estona de córrer, veig que em vas reconèixer, però jo no tenia memoritzada la teva imatge, disculpa'm. I mira que ets un dels primers a qui vaig llegir en aquest fòrum, ara fa uns 9 anys, quan jo començava a interessar-me per Corredors.cat :happy:. A veure si la següent vegada que coincidim en alguna cursa ens podem saludar tranquil·lament! :great:

Tornant a la mitja, malgrat que vaig córrer molt sol (érem molt pocs participants), em quedarà un molt bon record, per totes les virtuts estructurals i organitzatives que comentava abans, i perquè a nivell físic em vaig trobar millor del que esperava. Sembla que m'estic traient la sobrecàrrga general de cames, i també un doloret al maluc esquerre que em fa la punyeta des de setmanes abans de la marató de Barcelona, i diumenge vaig gaudir de córrer una mica lleuger quan els pendents de la carretera m'ho permetien.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.