Mitja marató de Granollers - 25/02/2024

Mitja marató de Granollers - 25/02/2024

25 febrer 2024 20:48 #1 per Sergi42195 (Associat/da)
Hola,

Com no he vist aquest assumpte, m'he decidit a obrir-lo.

Avui he anat a la mitja més important que es feia a Catalunya amb nombre de participants i tenia atletes professionals amb un nivell molt alt, però actualment segueix sent la mitja marató amb més animació de Catalunya, i la segona en participació.

La veritat que per relació qualitat/preu, és genial. Sols que has d'anar a recollir el dorsal a Granollers el divendres o dissabte, però quants participants a curses, també han de venir a la ciutat on visc, Barcelona, per recollir bossa del corredor, dia abans de la cursa?

Es fàcil d'arribar amb tren, i no haver d'anar amb cotxe, doncs el pavelló d'esports es troba molt proper.

Hi ha gent que li agrada la mitja de BCN, al ser més planera, que has de dur un ritme més constant, i altres, que prefereixen fer Granollers, on el perfil és en lleugera pujada, i una vegada passat el quilòmetre 11, es baixa fins a Granollers. Si has sabut controlar a la pujada, i tens benzina, la baixada és ràpida, i pots esgarrapar molts segons que has perdut pujant.

El meu registre ha estat de 1:46:28 h, que em deixa satisfet cara marató de BCN 2024.

Fins aviat,

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 febrer 2024 21:18 #2 per XaviCht (Associat/da)
La SandraB i jo també l'hem feta. M'ha fet de llebre personal de 2h, per provar l'experiència, 1h 59' 45" (òbviament amb els meus consells, però marcant ella els ritmes). Li ha agradat manar ella per un cop :D

La cursa està genial, la faig cada any des de 4 mesos després de començar a córrer (Octubre 2015 inici, Febrer 2016 primera cursa de més de 10k). M'agrada molt. A nivell d'avituallaments, i de bossa del corredor (tot i que no té sentit donar una capsa a més d'una bossa, per temes ecològics i econòmics), molt molt molt millor que Barcelona. Gels a dos avituallaments (a BCN, a cap, quan vaig passar jo pel 15 no en tenien), taules d'aigua a dues bandes i molt llargues (ampolla, més pràctic però menys ecològic, aixó sí, i sempre hi ha qui no pensa en res i la llença amb el tap posat!)...

Com a coses a millorar, l'avituallament final aquest any m'ha decebut. Res de fruita, i unes galetes industrials amb molt mollt de plàstic a l'embolcall (que a sobre tampoc m'han agradat). Si volien reduïr, era millor treure les galetes i posar una peça de fruita... Abans era molt molt complet! Si volien reduïr, era millor treure les galetes i posar una peça de fruita...
Les motos de les càmeres traient fum entre els corredors no tenen cap sentit, tampoc, respirar aire tòxic amb els pulmons oberts és de bojos...

De tota manera, segueix sent molt molt bona cursa, ben organitzada, amb molt bona animació, i amb un traçat que està molt bé.

L'any que ve, per poc que pugui, evidentment hi torno!

23' 12" - 5 km La Sansi Viladecans 2016
43' 59" - 10 km Cursa dels Nassos 2019
1h 37' 32" - Mitja de Barcelona 2020
3h 49' 29" - Marató de Venècia 2018

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

02 Mar 2024 18:40 - 02 Mar 2024 18:46 #3 per andreugg (Associat/da)
Rectificació:
Gràcies curat que no he sabut trobar tema, ja eliminat el post si vols elimina el teu i suposo que ja s'eliminara tot.

Bones torno a fer el post ja que com he dit aquest mati no trobava aquest post i m'ha extranyat, com he dit ja trasllado el contingut aqui.

El mini resum de la mitja, perdoneu les molèsties de que hagués obert un segon post existint un ja.

La jornada va ser molt bona, no donava ni un euro per a mi, sobretot al veure que a les Franqueses començava a perdre les llebres de 1:45, moment en que vaig decidir no forçar i seguir gaudint de l'ambient. L'arribada a la Garriga va ser molt festiva i de seguir la festa això si, amb el que donguesin les cames. Al llarg del camí va ser un plaer de gaudir del públic i cap el km17 va ser quan vaig agafar les llebres de 1:45 i vaig superar.

Un cop arribats al k19 aprox ja era un riu continuat de persones animant, per aquesta raó en aquest resum el tram final és complert no te cap tall, per una vegada que tenim tanta animació "fet que per a mi tindria de ser sempre" ho he volgut mostrar.

Sense més en 7 dies estarem almenys jo i d'altres pastanagues perseguint la línia blava que avui he anat a mirar, alguns trams es casi transparent i d'altres molt viva.

Apa salut! I de nou perdoneu per obrir el tema repetit, el meu post ja està eliminat.

XaviCht Sobre l'avituallament final, en al línia dels darrers anys, fruita crec que van donar una taronja si la memòria no em falla, un powerade, aigua i els donetes blancs aquells. Jo per demanar hagues volgut dues d'aigua però no vaig veure-ho tant negatiu, venim de curses amb molt pitjor nivell. Però estava tant content per l'animació que no vaig percatar-me en aquest detall.

En quan a les motos, últimament a totes les curses tinc motos, a la mitja de bcn també vaig tenir-ne a nassos, i a València. En el cas de Nassos crec que era elèctrica però en d'altres no, però ves pitjor que a BCN corrent per carrers on estan els cotxes al costat...

Salut

10k - Cursa Moritz Sant Antoni (2024) 00:47:18
21k - La Mitja (2024) - 1:43:46
42k - Marató Barcelona (2024) 3:51:20

Please Entra or Crear compte to join the conversation.