XXI Cursa St Vicenç Mollet del Vallès 26/01/20

XXI Cursa St Vicenç Mollet del Vallès 26/01/20

19 Gen 2020 15:51 - 19 Gen 2020 15:54 #1 per jauteras (Associat/da)
El diumenge 26 torna la cursa de St Vicenç de Mollet del Vallès, un clàssic , amb un recorregut un 40 asfalt/ 60 pista forestal. Un recorregut divertit que passa pel centre de Mollet i per camins de Gallecs, amb un atractiu evident i una sorpreseta final em forma de pujada al km 8 i escaig que la fan d'allò més entretinguda.

www.camollet.cat/cursa-st-vicen

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Gen 2020 20:22 #2 per Natxo (Associat/da)
Allà ens veurem

Natxo
Sant Quirze del Vallès

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Gen 2020 17:47 #3 per jauteras (Associat/da)
Cursa feta, bons serveis, dureta, amb un parell de pujadetes maques i unes sensacions bones, els companys del club atlètic Mollet ho fan molt bé, ja que tenir més de 1000 arribats entre la cursa de 10 i 5 a un poble avui en dia és tot un luxe i una resposta de la feina ben feta.???

En quant a la meva cursa, no tenia molt clar el temps que podria fer, ja que les pujades i el fang, tampoc en excés pel que ha plogut, condicionen la cursa. Finalment 47'46" i bones sensacions per una cursa feta guardant per la segona meitat, que es més rapida que la primera, tot i tenir algun tram punyetero.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Gen 2020 20:33 - 26 Gen 2020 20:34 #4 per Natxo (Associat/da)
Doncs efectivament, aquesta Cursa m'agrada sobretot pel recorregut, 4 km pel poble i els altres 6 per pista rural de l'espai protegit de Gallecs, mot bonic.

Tanmateix, hi ha un aspecte clarament a millorar: he estat 15 minuts (sent generós) per recollir el dorsal. Una Cursa amb 1000 participants no pot tenir només UNA taula per repartir dorsals. Després hi havia una cua similar per recollir la bossa del corredor, i francament, jo he passat de recollir-la. Això, malament.

Per contra, he flipat una mica amb els punts quilomètrics pq anaven completament sincronitzats amb la meva app de nike, no m'havia passat mai tanta precisió. Això molt bé.

Una cosa: no he vist ni una sola samarreta correcat :pensive: . No sé si és que molts ja no la porten, o bé és que tots estaven a Terrassa :lol: . Per sort he conegut a ConxaC, què m’ha vingut a saludar al veure la meva samarreta correcat. Molt agradable la conversa pre-cursa :great: i ja he aconseguit la primera atleta per la Cursa de SQV:heart:

Ah! Jauteras, m’ha anat molt bé:thumbup: el teu avís de la pujada al final del Km8, m’he anat reservat una mica, i l’he pogut superar sense massa problemes.

Natxo
Sant Quirze del Vallès

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Gen 2020 22:08 #5 per jauteras (Associat/da)
Natxo, llàstima no haver coincidit. De fet ja ens veurem a a St Quirze pel maig ??De tota manera crec que tu ja havies fet la cursa abans, però potser no t'en recordaves de la pujada final.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.