Clínics QR2

Clínics QR2

Des de la comissió esportiva de l’associació i amb col·laboració amb empreses/marques de material esportiu interessades, organitzarem els “CLINIC QR2!”

L’objectiu principal és, per una banda, apropar les principals marques comercials especialistes en running als nostres associats, i per altra banda, crear una eina suficientment atractiva a la nova web, amb la finalitat d’augmetar el trànsit i indirectament la quantitat d’associats.

Mitjançant acords amb diferents marques esportives especialistes en running, que desitgen realitzar una acció comercial/promocional dels seus productes, oferim la plataforma de Corredors.cat i la base de dades dels nostres associats a canvi d’informar-los de les principals novetats en material de running.

En què consisteixen?

Es tracta de muntar, aproximadament cada trimestre o semestre, un esdeveniment en forma d’entrenament grupal en què una marca esportiva especialitzada en productes de running fa una presentació dels seus productes (ja siguin sabatilles, roba tècnica, accessoris, etc.) i ofereix la possibilitat de provar aquests articles a un número determinat d’associats de Corredors.cat.

L’esdeveniment consistirà en un entrenament grupal, prova de material o regal d’algun article als participants per part de la marca i avituallament o esmorzar o festa, concert, etc. facilitat per la marca esportiva.