Connecta't!

Vine i uneix-te a la nostra comunitat. Amplia la teva xarxa d'amics i coneix gent nova!

andreugg creat un nou tema ' CURSA DIAGONAL DIR GUÀRDIA URBAN 26 de setembre 2021 (AJORNADA)' en el fòrum. 12 hores fa 45 minuts

Us deixo el missatge que han enviat al correu electrònic. Si esteu apuntats ja estareu al cas.

Benvolgut/da,

Una vegada avaluats els possibles riscos, les precaucions que havien d'acompanyar la cursa d’aquest any i la incertesa que envolta l’evolució de la pandèmia a dia d’avui, us informem que hem decidit, conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana, ajornar la VIII Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana a la segona quinzena del mes de maig de 2022.

Aquesta nova data també implica l'ajornament de la Cursa DiR Kids a la primavera de 2022, que es farà, com és tradicional, als Jardins de Piscines i Esports de l’espai del Diagonal DiR, en el marc de la nova edició de la Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana.

Estem convençuts que aquesta nova edició serà una gran trobada de totes i tots els aficionats i aficionades al running i que podrem tornar a gaudir d’una gran cita esportiva en el marc incomparable de recórrer de nord a sud la Diagonal de Barcelona.

Comptem amb tu! T’esperem al maig del 2022


Llegeix més...

energizer creat un nou tema ' Presentació David' en el fòrum. 13 hores fa 54 minuts

Bona tarda,

Avui he fet el pas d'associar-me a Corredors.cat amb molta il·lusió.

Fa 10 anys corria força, anava lent ( 50' els 10k) però corria totes les curses que podia. Llavors van arribar 3 fills a la meva vida i les nits sense dormir. Era qüestió de sobreviure així que vaig deixar de córrer per aprofitar aquell temps per dormir el que no es podia de nit.

Ara, amb 20 kilos més, inicio de nou els entrenaments a veure si baixo de pes i puc tornar a fer curses quan tornin.

Crec que formar part d'una associació catalana de corredors em pot motivar encara més i estic amb ganes d'anar coneixent companys i companyes.

Salutacions.

Llegeix més...

ConxaCli agrada el perfil de JRDi69 ahir

Vui tornar a ser soci.
Gracies

Altair Amb l'ilusio de participar a propera Marato BCN. vull tornar a casa. ahir
loader
loader
Attachment