Connecta't!

Vine i uneix-te a la nostra comunitat. Amplia la teva xarxa d'amics i coneix gent nova!

profe creat un nou tema ' Entrevistem... Kiske' en el fòrum. fa 11 hores

Diu que és de muntanya, però és un tot terreny: asfalt, pista...
Y sap fer-se estimar:

De_ST_amb_Alba_i_la_PresidentaJudiths_ff02f.jpegLlegeix més...

joseluisblanco creat un nou tema ' La Sansi Sant Feliu de Llobregat 5 i 10km 15/12/19' en el fòrum. 18 hores fa 48 minuts

El proper 15 de desembre a les 11h l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i La Sansi organitzaran la 8a edició dels La Sansi de Sant Feliu de Llobregat “Ciutat de les Roses”.

Amb una previsió de 1.300 inscrits la sortida i arribada s'efectuarà a la pista d’atletisme de Les Grases de Sant Feliu de Llobregat.

Els participants podran escollir entre 5 i 10 quilòmetres homologats per la federació catalana d’atletisme, per un circuit que passarà pel centre de la ciutat i per davant de l’Ajuntament, amb molt d’èxit i un rècord de prop de 1.300 incrits.

L’organització obsequiarà als participants amb una samarreta tècnica i una bossa d’obsequis amb productes dels col·laboradors. A més, podran gaudir gratuïtament de tren gratuït, guarda-roba, llebres a diferents ritmes, calaixos de sortida, massatgistes, vídeos, mínim 2.000 fotografies i més sorpreses.

La matinal comptarà amb proves per als més petits, que donaran el tret de sortida a les 10h dins la pista d’atletisme amb samarretes tècniques per tots.

Les inscripcions ja obertes es poden fer a través de la web www.lasansisantfeliu.com , on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, inscripcions presencials, horaris de les curses, reglament, consells...


Més informació
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.lasansisantfeliu.com

Llegeix més...

joseluisblanco creat un nou tema ' 1a Cursa Papa Noel Santa Coloma de Gramenet 5km 22/12/19' en el fòrum. 18 hores fa 52 minuts

Reglament Tècnic de la prova
La I Cursa de Papà Noel a Catalunya se celebrarà el diumenge 22 de desembre de 2019 a Santa Coloma de Gramenet a les 10.30 hores. La prova constarà d'un recorregut de 5 km, totalment urbans, pels carrers de Santa Coloma, amb sortida i meta al costat de la pista d'atletisme de Can Zam.

ORGANITZADORS
La cursa estarà organitzada per MOTORPRESS IBÈRICA S. A. La prova comptarà amb el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la direcció tècnica de La Sansi.

PARTICIPACIÓ
Podran prendre part en aquesta prova totes aquelles persones que estiguin correctament inscrites fins a un màxim de 4.000 corredors de totes les edats.

Els participants menors de 18 anys hauran de presentar una autorització emplenada pels seus respectius pares o tutors legals per a poder disputar la prova. Aquesta autorització podrà ser descarregada en la pàgina web www.lacursadepapanoel.com A més, tots els menors de 12 anys hauran d'estar acompanyats d'un major d'edat en tot moment, mentre que aquells amb edats compreses entre els 12 anys i els 18 anys (no complerts el dia de la prova) hauran d'assistir acompanyats a la cursa.

Els/Les participants i persones que han format part de l'esdeveniment, cedeixen de manera total els drets d'imatge i explotació dels mateixos per a la seva divulgació per al que consideri l'organització sense dret per part dels participants a rebre cap compensació econòmica.

ASSISTÈNCIA MÈDICA
Les ambulàncies seran coordinades per Exmo. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Estaran situades en la zona de sortida/meta així com pel recorregut. Qualsevol corredor amb problemes mèdics (al·lèrgia, atencions especials, problemes cardio respiratoris, etc.) haurà de fer-ho constar en el revers del dorsal de la prova.

La prova compta amb una assegurança de responsabilitat civil.

ASSEGURANÇA D'ACCIDENTS
L'Organització contractarà una assegurança d'accidents esportiva per a tots els/les participants de la cursa. Es podrà reclamar fins a les 23.59 h. del mateix dia de la cursa.

RESPONSABILITAT
La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels/de les participants. El/Le participant, en el moment de la seva inscripció, manifesta trobar-se físicament apte per a l'esdeveniment.

ACCEPTACIÓ
Tots els/les participants, pel fet d'inscriure's, accepten el present reglament i en cas de dubte o de sorgir alguna situació no reflectida en aquest, s'estarà al que disposi el Comitè Organitzador.

La signatura de la inscripció dels/ de les participants (i la inscripció en si, en el cas d'internet), implica haver llegit, entès i adquirit el que a continuació s'exposa:

Certifico que estic en bon estat físic. Eximeixo de la responsabilitat que de la participació en l'esdeveniment pogués derivar tal com perduda d'objectes personals per robatori o altres circumstàncies a MOTORPRESS IBÈRICA S.A., els sponsors o patrocinadors comercials, directius, empleats, empresa organitzadora de l'esdeveniment i altres organitzadors.

El desenvolupament de la prova serà gravada per l'Organització. Pel fet de la inscripció i/o participació en aquesta, els participants cedeixen de forma expressa i gratuïta a Motorpress Ibèrica S.A., el seu dret d'imatge sobre les imatges gravades, així com el seu nom, perquè puguin ser reproduïdes per qualsevol mitjà de comunicació, internet i xarxes socials, amb finalitats publicitaris en relació a aquesta prova esportiva.

Tots els participants donen el seu consentiment perquè el club atletisme La Sansi, per si mateix o per terceres entitats, facin ús de les imatges de la cursa per a la seva promoció, així com el tractament informàtic amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial de les seves dades personals. D'acord amb el qual estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de la protecció de dades personals. El/la participant podrà exercir el seu dret a aquests fitxers amb l'objectiu de rectificar o cancel·lar de forma parcial o total el seu contingut. Per a exercir aquest dret, caldrà sol·licitar-lo per escrit al domicili social de La Sansi (C/ Sant Buenaventura, 35 1r 1a, 17310 Lloret de Mar, Girona).

CESSIÓ DE DRETS D'IMATGE DE LA PARTICIPACIÓ DE MENORS
Així mateix, autoritzo expressament a Motorpress Ibèrica S.A., per a l'ús publicitari de les imatges en suport fotogràfic i/o audiovisual que es vagin a captar durant la cursa, sense cap limitació territorial ni temporal, per la qual cosa les imatges fotogràfiques i/o audiovisuals, podran ser utilitzades, de forma total o parcial per a la seva publicació en mitjans de comunicació, les pàgines web de la seva titularitat, les seves xarxes socials, per un termini il·limitat i sense cap contraprestació.

CATEGORIES
S'estableixen les següents categories per a la cursa:

Categoria General: absoluta masculina i absoluta femenina.
Categoria infantil: masculina i femenina.
DORSAL I VESTIT
És obligatori portar el vestit i el dorsal ben visible en la part davantera del vestit. La manipulació d'aquest és motiu de desqualificació. Els/Les atletes sense dorsal, no podran ni sortir, ni entrar en meta. El personal de l'organització s'encarregarà d'aplicar aquesta normativa.

SERVEIS
La prova comptarà amb els següents serveis: Servei mèdic, vestuaris, WC, dutxes, dorsal amb nom, bossa d'obsequis, avituallament en meta, gran sorteig, pica -pica en finalitzar la cursa, guarda-roba, crono de meta i bitllet de tren gratuït per a tots participants.

INSCRIPCIONS
Les inscripcions online es tancaran el dijous 19 de desembre o fins a esgotar els 4.000 dorsals disponibles, la qual cosa ocorri primer. El preu de la inscripció és de:

Del 2 d'octubre al 15 desembre a 12€
Del 16 de desembre al 19 de desembre a 14€
+2€ xip en cas de no tenir propi de Championchip
La inscripció inclou:

Vestit de Papa Noel i bossa del corredor
Dorsal amb nom
No es retornarà l'import de la inscripció sota cap circumstància.

L'Organització es reserva el dret a modificar les dates o el recorregut, o cancel·lar l'esdeveniment, sense que existeixi dret a reclamar compensació per part dels inscrits, i es reserva el dret a ampliar el període d'inscripció en la cursa, per a qualsevol dels col·lectius participants, si així ho considera oportú.

RETIRADA DEL DORSAL + XIP + VESTIT PAPA NOEL
La seu i els dies de retirada dels dorsals i tot el material dels corredors estan pendents de confirmació.

L'organització demanarà DNI o similar per a comprovar la identitat i edat de l'atleta en el moment de recollir el dorsal. En cas que la persona que s'inscriu finalment no pugui participar a la prova, l'organització no farà cap devolució o canvi de titularitat del dorsal.

CLASSIFICACIONS
La classificació general oficial es publicarà l'endemà de la cursa a la web www.lacarreradepapanoel.com

DESQUALIFICACIONS
El servei mèdic de la competició així com l'empresa organitzadora estan facultats per a retirar durant la prova:

-A qualsevol atleta que manifesti un mal estat físic.

-A qualsevol atleta que no porti posat el vestit de Papà Noel complet.

-A tot corredor que no realitzi el recorregut complet.

-Tot atleta que no porti visible el dorsal en la part frontal o que doblegui el mateix.

-L'atleta que manifesti un comportament no esportiu o es reiteri en protestes davant l'Organització al marge de l'estipulat en aquest reglament.

VEHICLES
Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats per l'Organització.

Queda totalment prohibit seguir als corredors amb cotxe, moto o bicicleta, pel perill que pogués suposar per als atletes.

PREMIS
S'estableixen premis per als tres primers de la categoria general masculina i femenina així com per als tres primers menors de 12 anys en la categoria masculina i femenina. Premi al participant de més edat i al més jove.

SORTEIG
Després del lliurament de premis, se sortejaran obsequis i grans sorpreses entre els arribats a meta, amb material esportiu i cap de setmana en hotels entre altres sorpreses. La normativa del sorteig serà la següent:

El sorteig es farà en el moment del lliurament de premis.
Comitè organitzador i els familiars dels participants no formaran part del sorteig.
El número de dorsal serà la referència en el sorteig. S'haurà de reclamar el premi de manera física amb el dorsal. Si no surt el guanyador, el sorteig es tornarà a repetir de manera successiva.

GUARDA-ROBA
En la zona de sortida sent imprescindible lliurar qualsevol peça en bossa o motxilla.

Llegeix més...

joseluisblanco creat un nou tema ' La Sansi 13 Viladecans 5 i 10km 08/12/19' en el fòrum. 18 hores fa 54 minuts

La Sansi de Viladecans de 5 i 10km 08/12/19

A les últimes edicions ha sigut varies ocasions la cursa de 5km més ràpida d'Espanya, aquest any de nou amb una distancia de 5 i 10km amb sortida conjunta a les 10.30h, recorregut molt ràpid i més urbà. Les curses de menors començaran a les 12h.

La Sansi de Viladecans és un test de 5km important, per a les curses de 10 km que se celebren en els últims dies de l'any.

Els participants podran anar a Viladecans gratuïtament amb tren, a 100 metres de la sortida, des de qualsevol estació de rodalies, també rebran una samarreta tècnica, un estudi plantar gratuït de plantilles esportives, i una borsa d'obsequis dels col·laboradors principals i més sorpreses. En finalitzar la prova matinal es realitzarà un sorteig entre tots els corredors, que podran participar automàticament amb el dorsal de la cursa.

Límit de 2.000 inscrits/es

Fotografies i vídeos La Sansi a Lloret i Viladecans www.lasansi.com/ca/sansi-viladecans/fotos-i-videos735

Com inscriure's Per internet, a través de www.lasansiviladecans.com o renaultstreetrun.com/

Informació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Llegeix més...

joseluisblanco creat un nou tema ' 40a Sant Silvestre del Masnou 26/12/19' en el fòrum. 18 hores fa 56 minuts

40a aniversari Sant Silvestre del Masnou de 5km (la 3 cursa de cap d'any amb més participants a Catalunya). La Cursa popular tindrà lloc el 26 de desembre al Masnou a les 9:45h, sobre un circuit de 5km dels més ràpids del calendari català, amb un límit de 2.200 inscrits. Les curses infantils començaran a les 09:15h on la recaptació de les inscripcions serà per una causa benèfica, amb 3 curses per a prop de 350 menors.

Per espai primer participaran les dones a les 9:45h sent l'única Sant Silvestre a Espanya només per a dones, tenint el seu protagonisme especial. A les 10:30h es donarà el tret de sortida dels 5km de categoria masculina, amb un límit de 1.500 inscrits, en un circuit ràpid. Les dues curses comptaran amb diferents llebres a ritme de 20', 25', 30' i 35 minuts.

Els participants dels 5km rebran una samarreta tècnica Joma de màniga llarga, i una bossa d'obsequis dels patrocinadors principals, al costat de diverses sorpreses que us anirem informant abans de la cursa. En finalitzar la prova matinal es realitzarà un sorteig entre tots els corredors, amb el màxim premi d'una moto SYM, i podran participar automàticament arribant a meta, i estant en el sorteig amb el dorsal de la cursa.

com inscriure's

Per internet a www.santsilvestredelmasnou.com o www.lasansi.com

En www.santsilvestredelmasnou.com disposeu de vídeos i 3.500 fotografies totalment gratuïtes

Classificacions de diverses edicions www.santsilvestredelmasnou.com/?page_id=11

Imatges per Tv3 www.telenoticies.com/video/4832114/altre...silvestre-del-masnou

informació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Llegeix més...