Serveis de Llebres

Servei de Llebres a Corredors.cat

L’associació esportiva Corredors.Cat ofereix el servei de llebres als organitzadors de curses populars. El que, en un principi, va néixer com un servei ofert a curses organitzades per Corredors.cat, veient la demanda d’altres organitzadors, vàrem decidir des de l’associació formalitzar aquest servei. Aquest servei està coordinat per una comissió de 5 persones que rep les peticions dels administradors i intenta buscar entre els associats les persones més adients al ritme i al circuit.

Corredors.Cat ofereix als organitzadors de curses populars diferents temps objectius segons la distància de la cursa (5 Kms, 10 Kms, Mitja Marató, Maratest i Marató) i les necessitats de l’organitzador. Aquest servei és un servei prestat pels propis associats sense cap remuneració excepte la de la inscripció a la cursa per part de l’organitzador. Corredors.cat si que carrega un preu pel servei/llebre depenent de la distancia de la cursa. Aquest diners es reverteixen en benefici dels associats en forma de descompte per la cursa (TPV intern per a associats o regal d’inscripcions a les curses).

Realitzem aquest servei en grans curses com Nassos, la Mercè , Maratest, Mitja de Terrassa, però també en altres més populars com Cursa de Poble Nou, el Papiol, Caldetes i així fins a més de 30 curses cada temporada.

La nostra autoexigència fa que donem per bons els resultats si les nostres llebres arriben a la línia d'arribada en un interval de +/- 15" en els 10km, 30" en les mitges maratons i 1' a les maratons.

5 Kms
Des de Sub 18’ a sub 35’
10 Kms
Des de Sub 35’ a sub 70’
Mitja Marató
Des de Sub 1:20h a sub 2h
Maratest (30km)
Des de Sub 2:45h a sub 4h temps marató
Marató
Des de Sub 2:45h a sub 4h
 Servei Llebres 2018 40e32
 

Interessat?

Si estàs interessat en el serveis de llebres de Corredors.cat o tens algun tipus de consulta que fer-nos, no dubtis en contactar amb nosaltres:
esports@corredors.cat

Pròximes curses amb llebres

  • A causa l'actual estat d'alarma per la pandèmia del Covid-19 i la conseqüent cancel·lació de curses fins a nou avís, el nostre servei de llebres està en stand-by.

    Tot i així, seguim treballant amb els organitzadors per oferir-vos aquest servei tan bon punt recuperem la normalitat.