Curses

Es tracta d'una prova benèfica per col·laborar  amb la campanya CAP NEN SENSE JOGUINA de la Creu Roja. El recorregut comença a la Font Màgica de Montjuïc. Es pugen les escales i s'arriba al MNAC. En aquell punt hi ha ubicada la meta volant que ens permet saber qui és l'atleta que ha pujat més ràpid. Després tornem a baixar fins arribar novament a la Font Màgica on a cada participant se li dona una bossa d'obsequis.

El preu de la inscripció és una joguina nova (o en perfecte estat) que no sigui sexista ni bèl·lica.

Tota la informació a http://www.corredors.cat/cronoescalada/

 

Una de les curses més especials que organitza l'associació són els 10 km i 5 km de Sant Quirze del Vallès, en memòria d'en David Rovira.

Una cursa petita, amb un circuit que no és gens fàcil, però on es prioritza l'atenció al corredor fins al mínim detall. Ja és una cursa amb una relació qualitat-preu immillorable, però, a més, des de l'edició de 2019 els associats a CoRReDoRS.CaT tenim bonificada una part de la inscripció. Volem que tots els corredors que venen a Sant Quirze se sentin ben tractats i també volem que aquest diumenge de maig continuï sent una festa de color pastanaga. Així que... no hi pots faltar!

Tota la informació a http://cursasantquirze.corredors.cat

L'Associació Esportiva CoRReDoRS.CaT juntament amb l'Ajuntament de Vacarisses i amb la col·laboració de l’A.E. Vacarisses Corre organitzen la Cursa de Muntanya de Vacarisses: Cursa de la CampanaMitja Marató de la Campana i La Campaneta. La Cursa de la Campana comença amb les campanades de les 9h. La Mitja Marató fa la seva sortida, amb el mateix ritual, a les 8h del matí.

Un cap de setmana de curses per gaudir de l'espectacular entorn del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. La Cursa de La Campana, a excepció d'algun punt molt concret, no té cap grau de dificultat en el seu recorregut. La Mitja de la Campana, amb un nivell de dificultat una mica més alt, permet gaudir del circuit fins i tot als més "canyerus".  Totes dues curses es desenvolupen combinant trams de pista i corriols.

Igual que a Sant Quirze, els associats a Corredors.Cat tenim un preu especial a la Cursa de Vacarisses.

Tota la informació a http://cursacampana.corredors.cat

Quan arriba el mes de juny sempre celebrem la nostra festa anual dels 1000 social a les pistes de la Mar Bella. Durant tot el matí s'organitzen proves de 1000 metres, organitzant les sèries en funció del nivell dels corredors per fer-les més igualades. Així mateix, s'organitzen altres proves com els 400 i els 100 metres, o en les darreres edicions, curses de retrorunning. Un matí per gaudir en família i amb els amics.

A més a més de passar una bona estona, l'objectiu de l'activitat no és altre que recaptar fons per a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls i ajudar així als afectats per aquesta malaltia i els seus familiars i col·laborar en la recerca d'una cura per l'ELA.

Tota la informació a http://www.corredors.cat/1000m/

 

Pels amants de l'ultrafons, CoRReDoRS.CaT organitza cada any, a les pistes d'atletisme de Can Dragó, les 24h d'Ultrafons en Pista de Barcelona, reconegudes amb la distinció IAU Silver Label (24h, 12h i 6h). 

Les 24 hores han esdevingut una de les proves d'ultrafons en pista més importants del món, amb rècords nacionals i inclús mundials a les darreres edicions. També forma part, des de la seva fundació, de la Spain Ultrarunning League.

Si hi vols participar, però no t’atreveixes amb les distàncies més extremes, també existeixen les modalitats d'equip, perfectes per a gaudir de la prova i de la companyonia dels altres corredors.

Aquesta és una prova benèfica que dóna tot el seu benefici a diferents ONG. Els darrers anys ha estat en favor de la Fundació Miquel Valls, la Fundació Nexe i d'APSOCECAT.

Tota la informació a http://www.corredors.cat/24hores/

Associació Esportiva Corredors.cat
info@corredors.cat
© 2020  Tots els drets reservats