AVÍS LEGAL

http://www.corredors.cat  és un espai web, el nom de domini es troba registrat i és propietat de Associació Esportiva Corredors.Cat amb domicili en C / Can Sunyer 16, 08107 Martorelles (Barcelona). Inscrita en el Registre Dinahosting.com número d’Inscripció 589755-D i amb NIF G64472863 (en endavant, Corredors.Cat).

La finalitat de http://www.corredors.cat és la de establir un mitjà de comunicació entre persones que fan servir internet i s’entenen principalment en català, per a promocionar l’activitat física i l’esport, amb l’atletisme com a eix vertebrador, però també el triatló, l’excursionisme o altres activitats similars amb un caràcter de lleure. L'accés a http://www.corredors.cat és gratuït, i està prevista la prestació de serveis de comerç i / o contractació electrònica (veure les condicions generals de contractació més endavant). En tot cas, l'usuari no utilitzarà les informacions i continguts de http://www.corredors.cat, per a la realització d'activitats contràries a la llei, la moral o l'ordre públic, respectant les condicions d'ús establertes per Corredors.Cat.

La utilització d'aquest espai web suposa l'acceptació del que conté el present avís legal.

Responsabilitat

Corredors.Cat no podrà ser considerada responsable dels possibles danys o perjudicis que es derivessin del mal funcionament de les xarxes telemàtiques que faciliten l'accés a http://www.corredors.cat així com tampoc de les possibles interrupcions d'accés, virus, connexions i sistemes operatiu d'accés a la xarxa d'Internet. Així mateix, Corredors.Cat tampoc podrà ser considerada responsable dels possibles danys derivats d'actuacions il·lícites i il·legítimes de tercers aliens a Corredors.Cat en la transmissió de dades a través de les xarxes telemàtiques.

Continguts Web i enllaços a tercers

La informació continguda en l'espai web pot estar des actualitzada, i en aquest cas Corredors.Cat no serà responsable dels possibles danys derivats d'un ús extern i / o per tercers de la informació facilitada. Corredors.Cat es reserva el dret a poder suspendre temporalment l'accessibilitat a l'espai web quan sigui necessari, sense necessitat de previ avís i així poder realitzar les actuacions de manteniment i actualització necessàries.

http://www.corredors.cat pot contenir enllaços i / o vincles (links) a terceres pàgines web externes, el contingut de les què no és atribuïble ni exigible a Corredors.Cat, i és responsable cada titular dels espais web vinculats. L'establiment de qualsevol híper enllaç des d'una pàgina web a l'espai web http://www.corredors.cat haurà de ser realitzat sempre a la pàgina principal, estant prohibida la reproducció total i / o parcial dels serveis continguts a Corredors.Cat sense prèvia autorització.

Clàusules particulars per a Xarxes Socials

Facebook

En prémer el botó "M'agrada" d'aquesta pàgina, l'usuari dona el seu consentiment a què Corredors.Cat, en compliment de les condicions d'ús i política de privacitat de Facebook, pugui accedir a les dades personals dels seus seguidors, publicar notícies i informacions que apareixeran en el mur d'aquests, així com enviar missatges. Corredors.Cat, en cap cas utilitzarà les dades per a altres finalitats que les descrites anteriorment. En tot moment l'usuari pot deixar de ser seguidor, punxant a la casella "Ja no m'agrada".

Twitter

En prémer el botó "Seguir" d'aquesta pàgina, l'usuari dona el seu consentiment a què Corredors.Cat, en compliment de les condicions d'ús i política de privacitat de Twitter, pugui accedir a les dades personals dels seus seguidors, publicar notícies i informacions que apareixeran en el Timeline d'aquests, retwittear tweets dels seus seguidors així com enviar missatges. @corredors, en cap cas utilitzarà les dades per a altres finalitats que les descrites anteriorment. En tot moment l'usuari pot deixar de ser seguidor, punxant a la casella "Deixar de seguir".

Instagram

En seguir el nostre perfil l'usuari accepta a que Corredors.Cat, en compliment de les condicions d'ús i política de privacitat d'Instagram, pugui accedir a les dades personals dels seus seguidors (nom i fotografia), publicar notícies que apareixeran a la pàgina principal d’aquests. Corredors.Cat en cap cas utilitzarà les dades per a altres finalitats que les descrites anteriorment. En tot moment l'usuari pot deixar de ser seguidor, punxant a la casella "Deixar de seguir".

Youtube

En seguir el nostre canal, l'usuari accepta que Corredors.Cat, en compliment de les condicions d'ús i política de privacitat de Youtube, pugui accedir a les dades personals dels seus seguidors (nom i fotografia), publicar notícies que apareixeran a la pàgina principal d’aquests. Corredors.Cat, en cap cas utilitzarà les dades per a altres finalitats que les descrites anteriorment. En tot moment l'usuari pot deixar de ser seguidor, punxant a la casella "Unsubscribe".

La informació facilitada per Corredors.Cat en els seus perfils de xarxes socials té una finalitat merament informativa. Corredors.Cat no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Si desitja exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició, així com el dret a la portabilitat i a la limitació del tractament, recollits en la normativa Europea, pot dirigir-se per escrit enviant una carta amb la fotocòpia del seu DNI amb la descripció del dret que desitja exercitar, a la següent adreça: Associació Esportiva Corredors.Cat. REF: PROTECCIÓ DE DADES, Carrer de Can Sunyer 16, 08107 Martorelles (Barcelona), o bé per correu electrònic, en les mateixes condicions, a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol cas, pot dirigir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de dades www.agpd.es  per iniciar els tràmits corresponents en defensa dels seus drets.

En relació a la modificació de les seves dades informem que, en utilitzar una plataforma aliena a Corredors.Cat, pot realitzar-la a través de la configuració del seu perfil de cada xarxa social.

Corredors.Cat únicament pot consultar o donar de baixa les seves dades en qualitat de seguidor.

 

Modificació dels termes i condicions d'ús

El contingut en el present avís legal té una durada indefinida, i podrà ser modificat en qualsevol moment en atenció a la normativa vigent en cada moment i als canvis que puguin sorgir de l'activitat de Corredors.Cat.

 

Legislació i jurisdicció aplicables

El contingut en el present avís legal i qualsevol de les polítiques de privacitat, cookies o normes sectorials d'aplicació es regeixen per les lleis espanyoles vigents en cada moment. En cas de disputa o controvèrsia les parts se sotmetran a la jurisdicció dels jutjats i tribunals competents. En cas que les parts considerin necessari recórrer a sistemes alternatius de resolució de controvèrsies, com l'arbitratge o la mediació, hauran proposar-i acceptar expressament i per escrit en el moment en què sorgeixi la controvèrsia, i sempre en base al que preveu la normativa d'aplicació.

Associació Esportiva Corredors.cat
info@corredors.cat
© 2020  Tots els drets reservats