CAM Hasn't joined any discussions yet.
Encara no tens amics

TORNA LA PUJADA I LA CAMINADA A L'ERMITA DE SANT JOAN EL 24 DE JUNY

Després d'haver de suspendre l'edició del 2020 degut a la COVID-19 el Club Atlètic organitzarà de nou la pujada i la caminada a l'ermita de Sant Joan. Aquest any tindrà lloc la 28a Pujada i la 21a Caminada a l'ermita de Sant Joan. Aquesta edició, i per respectar les restriccions, la participació, és limitarà a 100 participants entre les dues proves. Les inscripcions ja es poden fer a partir d'aquest divendres 4 de juny i fins el 22 de juny o a l'arribar al límit de participació a la web www.atleticmontblanc.cat . Com cada edició, no faltarà els records de la cursa, la samarreta commemorativa i l'esmorzar per tots els participants, Tota la informació de la 28a Pujada i de la 21a caminada es poden trobar a la web www.atleticmontblanc.catLlegeix més...

Benvolgut corredor/a,

Aquest proper dimarts 31 de desembre de 2019, el club Atlètic Montblanc organitza la 13ena Sant Silvestre Montblanquina per la marató de TV3 que aquest any està dedicada a la lluita contra les malalties minoritàries. Els beneficis de les inscripcions es dediquen a la Marató de TV3.

A l'igual que en les darreres edicions, el recorregut amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc de Montblanc té una distància de 3,5km per la sant Silvestre Popular, i de 500 metres per la Sant Silvestre Infantil. En la cursa popular es fa dos tombs pel casc històric de Montblanc.

Com cada any la Sant silvestre es veurà acompanyada de tota una de serveis com la música durant la cursa, berenar per a tots els participants, sorteig de regals dels col·laboradors, bossa del corredor, photocall,... per tal de que tots els corredors i corredores gaudeixin al màxim corrent l'últim dia de l'any.

Tota la informació de la cursa i per fer les inscripcions la trobareu a www.atleticmontblanc.cat . Les inscripcions es tancaran el 28 de desembre o bé quan s'hagi arribat al límit, que és de 100 participants a la sant silvestre infantil i del 250 a la sant silvestre Popular.

Recordar que en la Sant Silvestre el que es busca és que la gent gaudeix corrent l'últim dia de l'any més que la part competitiva. Per aquesta raó només es fa classificació pels 3 primers classificats masculins i les tres primeres femenines.

Podeu seguir totes les novetats de la Sant Silvestre Montblanquina pel facebook o la pàgina web del Club Atlètic Montblanc

No us la perdeu!!!

www.atleticmontblanc.cat

Llegeix més...

CAM creat un nou tema ' CRONO500- GRAONS PELS 25 ANYS DEL CAM' en el fòrum. fa 2 anys

Benvolgut corredor/a,

el proper 12 d'octubre i en motiu del 25 anys del Club Atlètic Montblanc, el club organitzarem una cursa única i irrepetible per celebrar-ho. LA CRONO500- GRAONS PELS 25 ANYS DEL CAM. LA CRONO500 és ​una competició és tipus CRONO amb sortida cada 60 segons per corredor. El recorregut és d'aproximadament 1,5 km pel voltant de l'església de Santa Maria de Montblanc amb la pujada al pla de Santa Barbarà i passant per carrers que es caracteritzen pel seu número d'escales, com el carrer mur. En total aproximadament unes 500 escales de pujada i baixada. Serà una cursa única i irrepetible que esperem us agradi i que la gaudiu al màxim. A més de la pròpia cursa amb un recorregut únic, també es vol que sigui una festa amb música, so i imatges per tal de celebrar els 25 anys del club.

Tota la informació de la cursa està disponible a www.atleticmontblanc.cat i us podeu inscriure fins el 6 d'octubre o bé a l'arribar als 100 participants.

us esperem

www.atleticmontblanc.catLlegeix més...

Benvolgut corredor/a,

El proper dilluns 24 de juny de 2019, diada de sant Joan, tindrà llòc la 27a Pujada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, amb la col·laboració dels ermitans de Sant Joan. Aquest any a més es celebra el 25è Aniversari del Club Atlètic Montblanc. La pujada que es va fer fa 27 anys per tal d'ajudar a la festa que cada any es fa a l'ermita en pro de la reconstrucció de la mateixa, i que des de llavors cada any ha tingut lloc tot el mateix dia de Sant Joan.

La pujada té un recorregut de 9,3 quilómetres, sortint de la plaça major de Montblanc i arribant a l'ermita de Sant Joan, i passant per l'ermita de la Trinitat. És un recorregut que combina pista, asfalt i senderó. Durant la pujada els corredors tenen dos avituallaments i a l'arribada avituallament i esmorzar. A més aquests anys tots els participants rebran la samarreta tènica,i el record del 25è Aniversari del Club Atlètic Montblanc.

Les inscripcions a la pujada es poden fer fins el dia 22 de juny o bé a l'arribar als 100 inscrits. El preu de la inscripció és només de 10 euros i es pot fer www.atlèticmontblanc.cat

A més el mateix dia tindrá lloc la 20a Caminada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc. La caminada fa el mateix recorregut que la pujada però no és competitiva. Les inscripcions de la caminada es fan el mateix dia 24 de juny de les 7 a les 7:30 del matí a la plaça major. El preu és de 9 euros i la sortida és a les 7:30 del matí des de la plaça major. A l'arribada tots els caminadors tenen esmorzar i el records de la pujada.

t'animen a participar-hi

www.atleticmontblanc.cat

Llegeix més...

Benvolguts corredors/corredores,

El proper 1 de maig, tindrà lloc les clàssiques curses a l'ermita de Sant Josep. Aquest any i organitzades pel Club Atlètic Montblanc tindrà lloc la 42a Cursa Popular i la 25a Cursa de fons a l'ermita de Sant Josep

Aquesta serà una edició especial ja que la cursa de fons arriba al seu 25è aniversari, ja que la cursa va néixer quan es va fundar el Club Atlètic Montblanc, fa 25 anys. El 1995 el club atlètic Montblanc a més de fer-se càrrec de la cursa popular a l'ermita de Sant Josep que ja feia anys que es feia, va organitzar per primera vegada una cursa de fons regular a Montblanc. Un any, el 1995, quan es feien poques curses de fons en el nostre territori. Des del 1995 i de forma interrompuda cada any per l'1 de maig el Club Atlètic Montblanc ha organitzat la cursa popular i la cursa de fons a l'ermita de Sant Josep, que ha tingut variacions des del seu inici, en aspectes com el recorregut, organització, premis, ..., per fer-la cada vegada més atractiva i participativa.

A l'igual que en totes les edicions la cursa de fons, tindrà aproximadament 10km i les inscripcions ja estan obertes a la web del club atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat i es tancaran el 28 d'abril o si s'arriba a 200 participants. Aquest any en motiu del 25è aniversari de la cursa de fons, des del club es preparen algunes sorpreses, a més d'un record commemoratiu dels 25 anys per a tots els participants. En els propers dies, s'aniran explicant tots aquestes sorpreses.

Com en els darrers anys la cursa té un caràcter solidari, ja que un euro de cada inscripció es destina a una causa solidària. Aquest any els diners es destinaran a la campanya que té lloc des de la Policia Local de Montblanc'#pelsvalents', i que recapta fons per a la investigació del càncer infantil. Els diners recaptats són destinats al ‘Pediatric Cancer Center’ de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

A la cursa no faltaran tots els serveis que es donen cada any als corredors, com la bossa del corredor amb diferents productes típics de Montblanc i la comarca, un bon esmorzar, regals, sorteig....També els participants tindran servei de massatge a l'arribada i corredors guia que marcaran diferents temps.

El mateix dia tindrà lloc la 42a Cursa Popular a l'ermita de Sant Josep de Montblanc, que segueix amb el seu caràcter popular i també solidari ja que l'euro de la inscripció es destinarà a la mateixa causa solidària. Tots els participants a l'arribada de la cursa popular també tindran esmorzar. Les inscripcions per la cursa popular tindrà lloc el mateix dia 1 de maig a l'ermita de Sant Josep de les 8:30H a les 9:30H

No us la perdeu i inscriviu-vos abans del 28 d'abril a www.atleticmontblanc.cat

Llegeix més...

CAM creat un nou tema ' 26a Pujada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc- 24 de juny' en el fòrum. fa 4 anys

Benvolgut corredor/a

ja tenim a punt la 26a Pujada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc, pel proper diumenge 24 de juny.

Aquesta és una cursa que es fa per ajudar als ermitans de Sant Joan en la feina que fan de recuperació de l'ermita de Sant Joan de Montblanc des del 1993. És una cursa que surt de la plaça major de Montblanc i que passa pels bonics paisatges de la zona de la Pena. A l'arribada tots els participants reben el record de la cursa, el record dels ermitans i l'esmorzar que preparen els ermitans en motiu de la festa que organitzen cada 24 de juny. Una cursa a l'ermita de Sant Joan, el dia de Sant Joan i després de la revetlla! . A més el mateix dia es fa la camianda a l'ermita de Sant Joan, amb sortida a la plaça major a les 7:30 del matí.

Podeu trobar tota la informació a www.atleticmontblanc.cat

esperem us animeu a fer la revetlla i la 26a Pujada a l'ermita de Sant joan

www.atleticmontblanc.cat

Llegeix més...

Benvolgut corredor/a,

ja estan ofertes les inscripcions per la 24a Cursa de Fons a l'ermita de Sant Josep de Montblanc que tindrà lloc el proper dimarts 1 de maig a Montblanc, amb sortida i arribada a l'ermita de Sant Josep. Aquesta clàssica de l'1 de maig es corre en una distància de 10km pels carrers medievals de Montblanc i el seu entorn. A l'arribada tots els corredors tenen un bon esmorzar, la bossa del corredor amb productes típics de la comarca, servei de massatge i sorteig de productes dels nostres col·laboradors.
A més la cursa és solidaria ja que part de la inscripció es destina a l'associació AFANOC per la lluita contra el càncer infantil

El mateix dia, té lloc la 41a Cursa Popular a l'ermita de Sant Josep, de 3km de distància amb esmorzar per a tots els participants.

Tota la informació a www.atleticmontblanc.cat

No us la perdeu

www.atleticmontblanc.cat

Llegeix més...