piri creat un nou tema ' J15_4_de_juny_Pujada_a_Coll_de_Pal' en el fòrum. fa 4 dies

Bon dia correcats i visitants!

Us informem qiue la propera jornada tornarà a ser molt especial per nosaltres ja que li retrem un homenatge a la nostra estimada No Surrender a Bagà.

Per ella aquesta cursa tenia molt de significat i nosaltres pujarem una vegada més a Coll de Pal en una cursa que sempre puja per asfalt ja que té un desnivell positiu acumulat de 1300 metres i que té una llagada de 19 quilòmetres.

La sortida serà a la Plaça del Raval a Bagà a les 9h. i l'arribada, com és evident serà a Coll de Pal. A l'arribada hi hauran bussos que baixaran als participants al punt de la sortida.

Si voleu saber més hi han fils al fòrum dedicats a aquesta fita.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J14_20_de_maig_Trail_Figuerassa' en el fòrum. fa 2 setmanes

El Trail Figuerassa és una cursa per muntanya de 27 km, 1.686m de desnivell positiu i 1.686m de desnivell negatiu i que tindrà lloc el dia 20 de maig de 2023.

L’organitzador de l’esdeveniment és l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà conjuntament amb l’Ajuntament de Berga, amb arribada i sortida a Berga (Barcelona).

L'organització obligarà als participants a portar el següent material:
- Got o dipòsit d’aigua
- Telèfon
- Jaqueta paravent

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J13_La Cursa_de_Sant_Quirze_Memorial_David_Rovira' en el fòrum. fa 3 setmanes

Benvolguts/des correcats, gairebé bon dia!

Ens plau presentar la següent Jornada de la LLiGaCoRReCaT amb una de les curses més especials del calendari: La Cursa de Sant Quirze - Memorial David Rovira.

I és que tant necessari és participar com col·laborar en una de les nostres curses, en el qual ens sobren els motius per fer-ho: Per tota la família del David, pel Natxo, per tot l'esforç d'anteriors edicions...

La cursa té dues distàncies: els 5 i els 10k, les quals recorreran la població de Sant Quirze del Vallés. La sortida serà al pavelló poliesportiu Can Casablanques. Com bé sabeu la cursa disposarà de 5 llebres i a l'arribada tindreu begudes, botifarra, dutxes, guarda-roba i molt bon ambient.

A la LLiGaCoRReCaT, les dues distàncies tenen la puntuació màxima, és a dir, triple. Aprofiteu i si encara no esteu inscrits/es a la LLiGa ho podeu fer abans de l'inici de la cursa i així poder puntuar.

Esperem trobar-nos amb moooltíssima gent el proper diumenge!

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J12_7_de_maig_La_Pujada_2_pedres i La_Cursa_del_Corte_Inglés' en el fòrum. fa 1 mes

La dotzena Jornada de la LLiGaCoRReCaT ens portarà a Barcelona i Santa Coloma de Gramenet.

A Santa Coloma tindrem la Cursa de les dues Pedres . Aquesta cursa NO és competitiva pel que necessitarem de forma obligatòria (si és que voleu puntuar a la LLiGa) registrar el vostre recorregut a través d'Strava.

La cursa la podem catalogar de muntanya ja que transcorre per la serralada de la Marina. Començarà a les 9h i es organitzada per la Unió Colomenca d'Atletisme.

La sortida estarà ubicada al Parc de la Bastida i l'arribada al Poliesportiu Prat de la Riba.

A Barcelona també pel diumenge dia 7 de maig tindrem una edició més de la Cursa del Corte Inglés. . La 43a edició començarà a les 9h des de l'Avinguda Maria Cristina.

Hi hauran 5 llebres que marcaran el pas de 40, 45, 50, 55 i 60 minuts.

Els dorsals es podran recollir entre el dimecres 26 d'abril i el dissabte 6 de maig de 2023, el dia i en la franja horària triada a la inscripció:

- El Corte Inglés de Portal de l’Àngel (Av. Portal de l'Àngel 19) - Planta 0.
- El Corte Inglés Diagonal (Av. Diagonal 617) - Planta 2.

Els horaris aniran des de les 9:30 fins a les 21 hores.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J11_Marató_i_Mitja_d'Empúries i Cursa_de_fons_de_les_Tortugues' en el fòrum. fa 2 mesos

Després d'aquestes setmanes d'aturada atlètica, la LLiGaCoRReCaT tornarà en dues dates: el diumenge 30 d'abril i dilluns 1 de maig.

Pel dia 30 d'abril l'Ajuntament de l'Escala amb el suport de la Federació Catalana d'Atletisme, organitzen la Marató i La Mitja d'Empúries que tindran lloc en el marc incomparable que formen l’Escala i Sant Martí.

Us proposen una cursa romàntica per sentir-vos captivats per tants i tants segles d'història i de tradició, en un indret únic i privilegiat. Un lloc que és la porta d’entrada de les cultures grega i romana a casa nostra.

Les dues sortides seran conjuntes a les 8'30 des del Museu d'Arqueologia d'Empúries, indret ple de riquesa històrica i cultural que ha estat el punt de trobada i nexe d’unió de tots els pobles que s’hi han aturat.

Els serveis pels corredors/es seran els següents:

- Guarda-roba gratuït.

- Avituallaments cada 5 km.

- Servei de fisioterapeutes.

- Vestidors en el Pavelló.

- Escenari i so ambiental.

- Serveis mèdics.

Pel dilluns 1 de maig a La Garriga tindrem la Cursa de Fons del CA Les Tortugues .

La sortida i l’arribada serà al pavelló poliesportiu de Can Noguera de la Garriga. La sortida serà per les 10:00 h. Els dorsals s'entregaran el mateix dia de la cursa a partir de les 8:00 hores.

Els corredors i corredores podran gaudir de la bossa del corredor, esmorzar a l’arribada, massatges, un bon ambient i molt més. Com per exemple:

–Guarda-roba 1a planta Poliesportiu Can Noguera (sortida-arribada).

–Dutxes, vestuari i wc adaptat Poliesportiu Can Noguera (sortida-arribada).

–Avituallaments líquids (2 a la 14k, 1 a la 7k).

-Cronometratge oficial Championchip. El xip s’ha de portar lligat a la bamba o turmell.

–Servei mèdic.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J10_La_Mitja_de_Montornès i la_cursa_de_21k_del_Roc_Gros' en el fòrum. fa 2 mesos

La 28ª edició de la Mitja Marató Montornès – Montmeló – Vilanova – la Roca es realitzarà el diumenge dia 26 de març de 2023 a les 10:00 del matí des del carrer del Gran Vial s/n, al costat de la zona esportiva municipal de Montornès del Vallès.

El recorregut es caracteritza per l'ampliació del recorregut dels municipis de la part baixa del riu Mogent, a l’any 2004. Són 21 quilòmetres amb pocs desnivells que recorren la Vall del Mogent, passant per Montmeló, Montornès del Vallès i Vilanova del Vallès per arribar a La Roca del Vallès, des d’on es torna a Montornès.

La segona part de la cursa representa la tornada des de la Roca (km.13 aprox.) fins l’arribada. És una baixada gairebé contínua, cosa que permet una bona marca al participants. Es travessen quatre centres urbans i part del recorregut és enmig de camps i natura; ens trobem davant un recorregut molt atractiu, variat i pensat per gaudir-ne.

Els serveis de la cursa són els següents:

- LLEBRES. L’organització disposarà de 7 llebres de la nostra associació per a la Mitja Marató degudament identificats que imprimiran el ritme adequat per a realitzar 1.25, 1.30, 1.35, 1.40, 1.45, 1.50 i 1.55 hores.

- VESTUARI I DUTXES. Dintre del pavelló Les Vernedes, teniu a la vostra disposició vestuaris i dutxes.

- GUARDA-ROBA. Zona de guarda motxilles gratuït amb capacitat per 2000 bosses, obert des de les 08:00 hores. Al guarda-robes no es podran deixar objectes que no siguin motxilles i bosses.

- SERVEI MASSATGES. Servei gratuït pels atletes de Mitja Marató. On fisioterapeutes professionals de CTM, us ajudaran a recuperar les cames després de l’esforç dels 21,097 km.

- ESPAI LÚDIC INFANTIL. Servei gratuït pels atletes que vulguin deixar els seus fills (entre 3 i 10 anys) a cura de personal experimentat monitors de lleure de l’Esplai Panda.

- ZONA PARKING. Aparcaments públics i gratuïts contigus a la zona de sortida (a l’altra banda del riu), amb capacitat per més de 800 vehicles.

- MENJAR DE PASTA Un cop acabada la cursa es repartirà, de forma gratuïta, un menjar de pasta pels atletes i acompanyants.


També pel diumenge 26 de març tindrem un altra cursa, però en aquest de muntanya i serà la cursa del Roc Gros als Hostalets de Balenyà. L'hora de sortida seran les 8:30 des de la plaça Josep Espona.

L'entrega de dorsals i les inscripcions fora de termini es podran fer:
- Dissabte 25 de març: de 16 a 19:30h.
- Diumenge 26 de març: de 7 a 8h.


L'arribada serà també a la Plaça Josep Espona, amb les següents limitacions temporals:

· Hora límit d’arribada 21km: 13:00.


El desnivell positiu superarà lleument els 1000 metres i tindrà dos tipus d'avituallaments:

· Avituallaments sòlids: 5.

· Avituallaments líquids: 4.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J9_La_Marató_de_Barcelona' en el fòrum. fa 3 mesos

La Zurich Marató de Barcelona tindrà la seva sortida el diumenge 19 de març a les 8:30 hores del matí des de l'avinguda Maria Cristina. L'arribada aproximada del primer corredor serà sobre les 10:40 hores a l'avinguda Maria Cristina. Temps límit: 6 hores des de l'inici de la cursa.

L'organització posarà a disposició dels participants un grup de set llebres que marcaran un ritme constant durant la cursa per fer diverses marques. Aquests atletes realitzaran la marató en 2:45 h, 3:00 h, 3:15 h, 3:30 h, 3:45 h, 4:00 h i 4:30 h respectivament.

Les zones d'avituallament estaran disposades cada 5 quilòmetres (als punts quilomètrics 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 i arribada). Aquestes zones disposen d'aigua, beguda isotònica, fruita, vaselina...

La recollida del dorsal, xip, bossa del corredor i samarreta de regal serà en Expo Sports. Fira de Barcelona a Montjuïc. Pavelló 7 junt a les Columnes de Puig i Cadafalch el 17 i el 18 de març de 10 a 20 hores.

El guardaroba serà al mateix lloc amb horari el diumenge de 7 a 15h.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J8_La_Mitja_Marató_de_la_Garrotxa' en el fòrum. fa 3 mesos

El diumenge 12 de març de 2023 a les 10.00 h tindrà lloc la XXVII Mitja Marató de la Garrotxa - Trofeu "Memorial Josep Abulí" organitzada pel Club Natació Olot, amb sortida i arribada des de les mateixes instal·lacions de l’entitat.

El circuit transcorre per la part nord de la Vall d'en Bas (pels pobles de la Pinya i el Mallol), des d'on es pot gaudir d'unes esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i del Puigsacalm.

Enguany, la cursa agafa un caire solidari ja que 1 euro de cada participant anirà destinat a Càritas Garrotxa, que treballa per intentar eliminar la pobresa i la desigualtat social. A més, tothom que així ho desitgi podrà col·laborar encara que no corri durant la jornada perquè amb el dorsal 0 de les inscripcions es podrà ser solidari amb una aportació mínima d'un euro o superior.

L’organització de la prova comptarà amb diferents punts durant la cursa en què els atletes es podran avituallar amb aigua, per recuperar forces i continuar endavant. Tots els participants també podran utilitzar els serveis de vestidors, dutxes i guarda-roba que el Club Natació Olot posarà a la seva disposició.

Hi haurà un pernil per a tots els atletes que finalitzin la Mitja Marató dins dels horaris establerts.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J7_5_de_març_Vies_Verdes_Girona_i_Mitja_Rural_de_Reus' en el fòrum. fa 3 mesos

Hola, molt bon dia a tots i totes!

Reprenem la LLiGaCoRReCaT després d'una setmana de descans i viatjarem a Girona i a Reus on es disputaran dues distàncies i recorreguts diferents al que estem habituats a la LLiGa ja que no són muntanya ni tampoc són 100% asfalt.


Les Vies Verdes és activa únicament la modalitat Marató (42.195 metres). Començarà com la resta de distàncies, és a dir a les 9:00 hores.

Hi haurà servei de guarda-roba en categoria "mòbil" ja que comença a Girona i acaba a Santa Cristina d'Aro. Serà un bus l'encarregat de portar totes les bosses de la sortida fins a la meta. Aquest bus sortirà a les 07:15h des del Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro.

Ara, si necessiteu tenir una peça de roba tot just abans de començar la prova es recomana tenir una roba vella i desfer-se'n d'ella ja que una entitat solidària se n'encarregarà de repartir-la a gent necessitada.

SERVEIS MVV
Serveis addicionals sense cost per a l'atleta.

AVITUALLAMENTS
Els participants trobaran aigua, refrescos, begudes isotòniques, barretes energètiques, fruita, fruita seca, llaminadures, entre d'altres.

ASSISTÈNCIA SANITÀRIA
L'organització disposa d'un equip de seguretat terrestre, amb l'objectiu de cobrir els primers auxilis, possibles evacuacions i/o trasllats a un centre sanitari.

MEDALLA FINISHER
Tots els participants que arribin a la meta rebran la medalla Finisher.

CRONOMETRATGE AMB XIP
La prova estarà degudament cronometrada amb xip. Amb el millor sistema de cronometratge a càrrec de CronoExagon.

LIVE TIMING
Els participants i els seus acompanyants podran consultar la posició real a la cursa en tot moment.

FOTOGRAFIA I VIDEO
A càrrec de fotògrafs professionals.

FISIOTERÀPIA
A l´arribada es disposarà d´un servei de fisioteràpia ofert per l´equip de professionals del centre universitari EUSES.

PÀRQUING GRATUÏT
Tots els participants disposaran de pàrquing gratuït.La Mitja Rural de Reus realitzarà la seva primera edició en aquest 2023!!!

Estem segurs del bon resultat que aconseguiran i esperem que totes i tots els correcats acabeu molts contents d'haver-la fet.

De forma conjunta la regidoria de Medi Ambient i la d’Esports, amb Reus Esport i Lleure i amb la col·laboració de Decathlon Reus, Tretzesports i Fotocat organitzaran la primera mitja marató de Reus que transcorrerà pels camins municipal de la zona nord -oest de Reus.

La sortida serà a les 9.30h des del recentment recuperat passeig de la Boca de la Mina, en la plaça Àngels Ollé a l'alçada de les noves instal·lacions adjacents que us donaran la benvinguda.

El recorregut passa entre camps d'olivera, avellaners i marges de pedra seca, vorejant el Institut Pere Mata des del nord i del sud i en bona part recorrent la canonada del Pantà de Riudecanyes, el quals han mostrat la seva bona predisposició en la cursa.
El recorregut amb una pendent suau al inici, es va enfilant, i arriba al seu punt de més altitud a meitat del recorregut per anar descendent suaument i retornar al punt d'inici al passeig de la Boca de la Mina, des del Parc de les Olors.

Recollida de dorsals:

Lloc: Dissabte dia 4 de març des de les 17:00 i les 20:00 hores a DECATHLON REUS.

Hora: Diumenge dia 5 de març des les 07:45 fins a les 09:15 hores al lloc de la sortida.

A més de la cursa i gràcies a Fotocat els participants podran tenir un record gaudint de les magnífiques fotografies de la jornada que es podran visualitzar, la setmana posterior en aquesta mateixa web.
-.
Esperem que en gaudiu i que serveixi per tal d'apropar una mica més la natura agrícola de la que en podem gaudir cada dia.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J6_19_de_febrer_La_Mitja_Marató_de_Barcelona' en el fòrum. fa 4 mesos

La Mitja eDreams de Barcelona serà pel proper diumenge 19 de febrer del 2023. La sortida i l'arribada estaran al Passeig Pujades, 2. La Mitja tindrà lloc a les 8:30 h. La sortida està dissenyada per calaixos. Cada calaix està identificat amb un color i només podran accedir-hi els corredors que tinguin el dorsal del color distintiu de cada calaix.

S'hi estableixen tres categories esportives de persones amb "discapacitat": cadira de rodes, persones amb discapacitat visual i persones amb discapacitat intel·lectual.

Hi haurà un un equip de 30 llebres per ajudar-vos a aconseguir el vostre objectiu. Les llebres realitzaran el recorregut en 10 ritmes diferents: 1:15h, 1:20h, 1:25h, 1:30h, 1:35h, 1:40h, 1:45h, 1:50h, 1:55 i 2h.

El divendres dia 17 de 14 a 21h i dissabte de 10 a 20h. a la Fira del corredor podreu recollir el dorsal, xip, la bossa del corredor i la vostra samarreta de regal. A més, hi ha diferents estands de marques del sector de l'esport que exposen les darreres novetats. Fins i tot tindreu l'oportunitat de comprar material.

El dia de la cursa entre les 7h i les 12:00h podreu deixar les vostres pertinences al lavabo Lluís Companys, al costat de l'Arc del Triomf, proper a la sortida de l'eDreams Mitja Marató Barcelona. Hauràs d'accedir per l'Arc de Triomf.

Llegeix més...

Benvinguts i benvingudes correcats a la cinquena Jornada!

Aquesta jornada comptarà amb tres curses de puntuació doble. És el cas de...

La Mitja i 10k de la Colomenca es durà a terme a Santa Coloma de Gramenet. Dues competicions en la mateixa localitat pel diumenge 12 de febrer molt ben organitzades i amb bons serveis als corredors/es.

La sortida serà conjunta des de les pistes d'atletisme Joan Amorós a les 9:00.

La recollida de dorsals i xips serà al Camp d’Atletisme Antonio Amorós:

- El divendres 10 de 16 a 21h.
La Cursa de Muntanya de Castellbisbal comptarà amb 23k de muntanya que donaran inici a les 9h. Es tracta d'un circuit amb trialeres i força corriols i amb molt poca pista i asfalt. La sortida i arribada serà a l'avinguda Gaudí de Castellbisbal.

Les persones participants disposaran d’avituallaments: N’hi hauran 3 de líquid / sòlid i un només de líquid en la llarga i un líquid i un sòlid per la curta.

Tots els participants tindran la bossa del corredor amb obsequis, que es repartirà una vegada es finalitzi la cursa o a l’entrega de dorsals (segons determini l’organització). Els dorsals i el xip (en el cas de llogar-lo) es recolliran a partir de les 7:30 am, el mateix dia de la cursa. Hi haurà esmorzar quan acabi la cursa per a tots els participants.

També hi haurà, guarda-roba, vestuaris, dutxes i servei de fisioteràpia. Control policial, protecció civil i d’ambulància a la sortida, a l'arribada i al llarg del recorregut.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J4_5_de_febrer_La_Mitja_de_Granollers' en el fòrum. fa 4 mesos

El diumenge 5 de febrer tindrà lloc la XXXVII edició de la Mitja de Granollers , la sortida serà esgraonada per calaixos entre les 10:32 i les 10:46h. La línea de sortida serà al carrer Esteve Terrades (és el mateix carrer de sempre, però en aquest tram canvia de nom), al costat de l’Estació de RENFE, Granollers-Centre, darrera el Palau d’Esports. I l'arribada al carrer de Francesc Macià de Granollers (davant del Pavelló d’Esports de Granollers). Mentre que l'arribada serà al Carrer de Francesc Macià de Granollers (davant del Pavelló d’Esports de Granollers).

La recollida dels obsequis de la cursa i dels dorsals tindran els següents horaris:

- Divendres 3 de febrer de 2023, a PALAU D’ESPORTS de Granollers. Av. Francesc Macià, s/n. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

- Dissabte 4 de febrer de 2023, a PALAU D’ESPORTS de Granollers. Av. Francesc Macià, s/n. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Cal portar el resguard de la inscripció o el DNI. La organització no entregarà cap dorsal ni xip si l’atleta no porta un d’aquests dos documents.


Tots els inscrits a La Mitja i el Tast podran disposar d’un tiquet de tren RENFE que els permetrà bescanviar per un bitllet d’anada i tornada des de qualsevol punt del servei de rodalia de Barcelona, amb venda a taquilles, fins a les estacions Granollers Centre. Aquest tiquet el podreu recollir juntament amb el dorsal i els obsequis

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J3_29_de_gener_La_Mitja_de_Terrassa' en el fòrum. fa 4 mesos

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la Federació Catalana d’Atletisme, organitza el proper diumenge 29 de gener de 2023 la 23a Mitja Marató Internacional Ciutat de Terrassa .

La recollida de dorsals es realitzarà al Concessionari Oficial Toyota a Terrassa, situat a l'avinguda Jaume I, 198 el proper dissabte 28 de gener de 10:00 a 20:00,


La Mitja tindrà la seva sortida serà al Parc dels catalans a les 10h. Comptarà amb els següents serveis pels corredors/es:

- Durant la cursa tindràs avituallaments líquids al km 5, 10, 15. Al km 15 també hi haurà suplementació nutricional Finisher Endurance.

- A l’arribada rebràs begudes recuperadores, una bossa reutilitzable de tela Fem Camí amb fruita fresca de temporada i aigua gentilesa d’Ametller Origen, una Coca-Cola i el tradicional entrepà de botifarra.

- Servei de llebres de corredors.cat: 1h 25′ / 1h 30′ / 1h 35′ / 1h 40′ / 1h 45′ / 1h 50′ / 2h.

- Vestidors i dutxes a l’Escola Pia de Terrassa, entrada pel carrer Cisterna.

- Servei de guardabosses a la Fundació Busquets (entrada pel carrer Vinyals).

- WC a la Zona Village.

- Si vens en cotxe disposaràs de parquing gratuït i vigilat a l’aparcament dels jutjats de Terrassa. Es disposa d’aparcament lliure al polígon Industrial Segle XX, just davant d’aquest aparcament.

- Activitats culturals, abans, durant i després de la cursa, amb actuacions de grups de cultura popular al llarg del circuit: bastoners, castellers, El Drac de Terrassa, trabucaires, sardanes, batucades, zumba…

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J2_22_de_gener_Cursa_de_Sant_Antoni_i_la_Mitja_Llanera_Trail' en el fòrum. fa 5 mesos

Benvinguts/des a la segona Jornada de la LliGa. Aquesta serà pel diumenge 22 de gener i comptarà amb dues curses:

A les 9:30 del matí, el barri de Sant Antoni de Barcelona acollirà la 44a edició de la Cursa Atlètica Moritz Sant Antoni , dins la festa Major del barri.

La cursa comptarà amb els següents serveis:

- El servei de guarda-roba tindrà lloc al pati interior dels Salesians de Rocafort.

- Hi haurà un servei de dutxes i vestidors a l'Esportiu Rocafort.

- Avituallament: al quilòmetre 5 i a l’arribada.

- Assistència sanitària a l'arribada i el circuit.

- Servei gratuït de massatges.

- Hi hauran 8 llebres. Aquestes correran la cursa a ritme de 37 minuts, 40 minuts, 42 minuts, 45 minuts, 47 minuts, 50 minuts, 55 minuts i 60 minuts.

Per evitar cues d'última hora, la direcció de la cursa recomana recollir la bossa amb els regals, el dorsal i el xip blanc de la organització a la Fira del Corredor el divendres 20 de gener de 16 a 20 hores i el dissabte 21 de gener de 2023 de 9 a 20 hores, a l'edifici Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE). No es podrà recollir dorsals el mateix dia de la cursa.

Per accedir a la cursa ho podeu fer amb Metro L1 Rocafort i amb Bus H16 - 41 - 13.
La Mitja de la Llanera Trail serà a les 9:20h des de la Plaça del Dr. Robert, Sabadell (Davant l'Ajuntament).

L'hora de la recollida dels dorsals serà per:

- Divendres 20 de 17 a 21h al local de la UES.

- Dissabte 21 de 10 a 13h i de 17 a 20 h al local de la UES.

- Diumenge 22 a la plaça Doctor Robert de 7:30 fins les 9h.


Els serveis de la cursa seran els següents:

- Samarreta tècnica de màniga curta i bossa del corredor per tots i totes.

- Guarda-roba disponible fins 30min abans de la sortida.

- Dutxes disponibles a Urban esports Sabadell, carrer de la Creueta 31.

- Servei de podologia a càrrec de Podologia Sabadell i pressoteràpia a l’arribada.

- Fotògrafs repartits al llarg del recorregut.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' J1_15_de_gener_Mitja_de_Sitges' en el fòrum. fa 5 mesos

La Mitja Marató de Sitges serà pel diumenge 15 de gener del 2023 amb sortida a les 10:00h. El temps màxim per fer la Mitja serà de 2h30'.

Us informem que podeu anar a Sitges amb tren RENFE Rodalies de forma gratuïta. Podeu informar-se en el web de la cursa: zonavipevents.com/carreras/mitja-sitges/

El lliurament de dorsals tindrà el següents horaris:

- Divendres, 13 de gener de 16:00h a 20:30h a l'INTERESPORT QUINZE del Centre Comercial Ànec blau de Castelldefels.

- Dissabte, 14 de gener de 12:00h a 19:00h Hotel Calipolis a Sitges.

- Diumenge, 15 de gener de 07:00h a 09.30h Hotel Calipolis.

Per qualsevol canvi en la inscripció només es podrà fer el divendres 13 o dissabte 14 fins les 18:00h a la Fira del Corredor “INCIDÈNCIES”.

Hi haurà zones d’avituallament amb aigua i beguda isotònica pels participants cada 5km. A l’avituallament del km 10 de la mitja hi haurà a més fruits secs i a la zona d’arribada hi haurà servei de fruita.


A més a més els serveis del corredor/a seran:

- Pàrquing Sitges diumenge 15 gener. Zona blava de 07 a 14h amb un cost d’1 euro, posant el tiquet ben visible al cotxe.

- Servei de guarda-roba, diumenge 16 gener, instal·lat al pàrquing subterrani (copark) al costat de l’Hotel Calipolis

- WC al Passeig de la Ribera.

- Assistència mèdica-sanitària a càrrec d’AMBUMÈDIC.

- Diplomes acreditatius, es podran descarregar gratuïtament el diploma personalitzat amb el temps realitzat en la cursa.

- Les “llebres” aniran identificades amb dorsal i banderola amb la marca i armilla per tal que els pugueu identificar amb comoditat. Els seus temps seran 1:24, 1:35 i 1:45.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' Inici de la LLiGaCoRReCaT 2023!!!' en el fòrum. fa 6 mesos

Hola a tothom!

Arriba el 2023 i estem de tornada :party: :party: :party:

A partir d'ara mateix us donem la benvinguda a la desena edició de la LLiGaCoRReCaT!!!

Què es necessita per participar?

1. Constar com associat a CoRReDoRS.CaT.

2. Donar-se d'alta a www.lliga.corredors.cat just en l'apartat superior "Connecta't" amb usuari contrassenya de CoRReDoRS.CaT.

3. Tenir un perfil a www.strava.com/?hl=es

4. Passar-s'ho bé i conèixer i compartir curses i ST amb els companys/es de l'associació.


Quines novetats hi han per la LLiGa 2023?

A. Com us haureu adonat, utilitzarem Strava per saber i conèixer els vostres resultats.

B. Tant el calendari Clàssic d'asfalt com el de Muntanya és validat pel gran Dabit, autor de blogmaldito.com

C. L'actual comissió està formada per Jorfer, Jordi Mas, Roubby, Marc31, Albert83BCN i jo mateix.


Qualsevol dubte ens podeu escriure en aquest mateix fil. No obstant, a través de MP o l'adreça del correu de la lliga (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) també ens podreu contactar. Sense oblidar que estem a Instagram i Twitter.

Us esperem!!!

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 13/11/2022 Avenc Trail Cunit' en el fòrum. fa 8 mesos

La prova Avenc Trail Cunit és nova, pel que en la seva primer edició serà organitzada per L’Ajuntament de Cunit amb el suport tècnic de Tretzesports. La distància de la prova és de 12,8k amb 500 metres de desnivell positiu.

A nivell informatiu, per si algú li interessa també hi haurà una caminada a la mateixa hora de 5,5k.

La cursa començarà a les 10h, pel que els dorsals es recolliran de 8:30 a 9:45. El lloc de recollida imagino que serà l'escola Solcunit (no ho indica al web) ja que la sortida i arribada de la cursa serà des del carrer dels garrofers, 68.

La inscripció val només 5 euros i els serveis de la cursa són els següents:

- Obsequi samarreta commemorativa de la cursa

- Avituallament en cursa

- Avituallament sòlid i líquid a l'arribada

- Dorsal, xip i agulles imperdibles

- Cursa cronometrada amb xip i resultats online.

- Fotografies gratuïtes (es podran descarregar des de aquesta web).

- Vestidors i dutxes.

Servei de guarda-roba.

Assegurança d'accidents per a tots els participants.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' Anul•lació de l'edició del 2020 i Nova LLiGaCoRReCaT' en el fòrum. fa 3 anys

Hola, bon dia a tothom!

Primer que tot, gràcies a tots els inscrits pel seu suport i confiança en la LLiGa dels i les correcats.

Com tots vosaltres, la comissió de la LLiGaCoRReCaT, ha estat expectant per veure com ha anat evolucionant la situació sanitària juntament amb la de totes les curses del calendari.

Davant la cancel•lació de totes les curses no ens queda altra opció que anul•lar l'edició del 2020. I si es disputa alguna cursa, com per exemple la Mercè, pensem que la competició ja està adulterada i condicionada. A més que no podem incitar als i les correcats a que participen en un gran esdeveniment quan hi ha riscos evidents per la nostra salut.

Lamentem aquesta realitat, però és l'actual i havíem de reaccionar i prendre decisions al respecte.

Aquesta dolenta sensació ens ha engrescat per adaptar-nos al món actual i crear la: LLIGACORRECAT versió Confinament.

A setembre us informarem del seu funcionament :party: :party: :party:

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' LLiGa_2020_Aturada_d'entrenaments_i_de_curses_pel_COVID_19' en el fòrum. fa 3 anys

Bona nit a tots i totes.

Si haveu vist en les xarxes socials, des de la Comissió de la LLiGaCoRReCaT hem fet una crida a fer un confinament domicialiri responsable front el COVID-19.

Fem-ho per tota la societat, pels afectats/des, pel personal sanitari, per restablir la normalitat el més aviat possible.

Evidentment tant les curses com la LLiGaCoRReCaT 2020 queda paralitzada fins reestablir la situació. Els que no esteu inscrits/es a la LLiGa podeu aprofitar per fer-ho durant aquest periode, així l'alta es farà de forma quasi immediata.

Ànims a tothom i bon confinament.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' LLiGa_2020_10a_La_Taymory_Xtrem_Alella' en el fòrum. fa 3 anys

Bona tarda.

Us informem que la Jornada 9 no apareix en memòria de l'aplaçada Marató de Barcelona, la qual ha passat a ser la 27a jornada ja que es celebrarà el proper 25 d'octubre del 2020.


Doncs per aquesta desena jornada tindrem la Taymory Xtrem en Alella amb dues distàncies: 21 i 15k.

La Taymory Xtrem Alella és una cursa de muntanya amb dues distàncies que començaràn a les 9:00 i a les 9:30 respectivament el mateix diumenge 22 de març del 2020.


El programa de la carrera és el següent:

Disssabte 21 de Març del 2020:

De 10 a 14h: Recollida de dorsals en el IES Bosquet d'Alella.Diumenge 22 de Març del 2020:

7:30: Entrega de dorsals.

8:45: Reunió tècnica.

9:00: Sortides.


El fet d'inscriure's implica gaudir de:

- Assegurança durant la prova.

- Serveis de fisios.

- Welcome Pack.

- Avituallaments cursa i butifarrada.

- Serveis sanitaris.

- Cronometratge amb xip integrat al vostre dorsal personalitzat.

Llegeix més...