Ja estan aquí les 24 hores!!!

Un esdeveniment inigualable per la seva gran organització i emotivitat.

Es celebraran a les pistes d'atletisme de Can Dragó a Barcelona els dies 14 i 15 de desembre de 2019. Les proves en les que podeu puntuar són tres: les 6 hores, 12 hores i 24 hores individuals.

Esperem que gaudiu moltíssim un any més, sols o amb el vostre equip, d'aquesta súperfesta del atletisme.

Més informació d'aquest gran esdeveniment en: www.corredors.cat/24hores/

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el Club Atletisme La Sansi organitzaran el 15 de desembre de 2019 a les 11:00, els 5km i 10km de Sant Feliu de Llobregat.

A tots els participants de la cursa de 5 i 10km que escullin la opció se'ls lliurarà una samarreta tècnica i una bossa d'obsequis amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores. A les curses de promoció també hi haurà samarreta per a tots / es que escullin la opció i en arribar a meta beguda isotònica.

Hi haurà els següents serveis : servei mèdic, sortida d'elit, sortida per calaixos segons la marca , carpa de trobada de voluntaris, dutxes i vestuaris, lliurament d'obsequis, avituallament al finalitzar la cursa, guarda-roba i WC.
El Centre Excursionista de Catalunya, per aquesta edició 2019, la Mitja de Muntanya CEC-Collserola manté el format habitual a les 9h del matí.

RECOLLIDA DE DORSALS

En la Botiga Salewa Store Barcelona. C/Canuda, 41

Dimarts 10, dimecres 11, dijous 12 i divendres 13 de desembre: 17.00h – 20.00h.


La inscripció inclou:

Samarreta tècnica de regal

Avituallaments líquids i sòlids

Servei de guarda-roba

Esmorzar final coca/pizza/fruita i refresc

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 41a Jornada de la LLiGaCoRReCaT: La Sansi de Viladecans.' en el fòrum. fa 7 dies

Bona nit a tothom,

Per aquest diumenge 8 de desembre tindrem la cursa de la Sansi de Viladecans.

Pel lliurament de dorsals, els horaris seran:
- Dissabte 7 de desembre de 14:00 a 17:00 al Parc de la Marina al costat de l'estació de Renfe.

- I pel diumenge 8 de desembre al Parc de la Marina al costat de l'estació de Renfe de 8:00 a 9:30 per a les curses de 5 i 10km. i de 8:00 a 11:30 per les curses infantils.

El dia de la cursa els corredors i les corredores podran gaudir dels següents serveis inclosos en el preu d'inscripció: Vídeos de sortida i arribada, servei mèdic, sortida per a calaixos, guarda-roba, servei de massatges a l'arribada, activitats pels més menuts i diversos sortejos.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 41a Jornada de la LLiGaCoRReCaT: La Sansi de Vildecans' en el fòrum. fa 7 dies

Bona nit a tothom,

Per aquest diumenge 8 de desembre tindrem la cursa de la Sansi de Viladecans.

Pel lliurament de dorsals, els horaris seran:
- Dissabte 7 de desembre de 14:00 a 17:00 al Parc de la Marina al costat de l'estació de Renfe.

- I pel diumenge 8 de desembre al Parc de la Marina al costat de l'estació de Renfe de 8:00 a 9:30 per a les curses de 5 i 10km. i de 8:00 a 11:30 per les curses infantils.

El dia de la cursa els corredors i les corredores podran gaudir dels següents serveis inclosos en el preu d'inscripció: Vídeos de sortida i arribada, servei mèdic, sortida per a calaixos, guarda-roba, servei de massatges a l'arribada, activitats pels més menuts i diversos sortejos.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 40a Jornada: Mitja del Prat, Mitja de Figueres i cursa de l'Esquirol.' en el fòrum. fa 3 setmanes

Per la jornada 40 tindrem dues mitges i una cursa de muntanya.

El Club Pratenc AA, amb el suport institucional de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme, i sota el control del Comitè Català de Jutges organitza la VII Mitja Marató del Prat de Llobregat.

La sortida i arribada estaran situades a la pista d’atletisme del Complex Esportiu Municipal Sagnier del Prat de Llobregat. L'hora de sortida de la Mitja Marató serà a les 9:30 h.

Els avituallaments estaran situats en els quilòmetres 5, 10 i 15 aproximadament, així com a l’arribada.

L’Ajuntament de Figueres i l’Associació Atlètica Mitja Marató Figueres organitzen la Mitja Marató de Figueres i cursa de 10k.

Les distancies de les curses són de 21,097 km i de 10k. Les carreres es duran a terme el proper diumenge 1 de desembre. A partir de les 9:30, la Menuda. A les 10:20 sortida amb Egoismo Positivo dels esportistes amb discapacitat, i a les 10:30 sortida dels corredors de 21km i 10km.

El recorregut transcorre pels municipis de Figueres, Vilabertran, Peralada, Cabanes i arribada a Figueres. La sortida serà al carrer Pujada del Castell (Torre Galatea) i l’arribada a la Plaça Catalunya.

Hi haurà servei d’avituallament als quilòmetres, 6, 11 i 16. Tots els participants rebran un obsequi de l’organització, així com avituallament final amb refrigeris varis, fruites i altres.

L’organització ofereix a tots els participants el servei de dutxes el pavelló municipal de Figueres fins a les 14 hores. També hi haurà servei de guarda-roba a la Plaça de Catalunya.

La Cursa de muntanya de Fontpineda, la cursa de l'esquirol, són gairebé 15'24k en un 70% de recorregut de terra. Es disputarà el dissabte 30 de novembre a Pallejà a les 10h. des de la rotonda de Fontpineda a Pallejà, Via Farigola, 2.

El desnivell positiu de la cursa són uns 570 metres. La cursa comptarà amb dos avituallaments líquids i un sòlid.

Els horaris que seguirà la cursa són:

7:30 Trobada de voluntaris

8:00 Últimes inscripcions

8:30 Lliurament de dorsals

9:00 Xocolata calenta i cafe

10:00 SORTIDA de la cursa.

Llegeix més...

Mundo Deportivo conjuntament amb l’empresa Zona Vip Events, amb l’assessoria de la Federació Catalana d’Atletisme, organitzen la 96 Edició de la Matinal d’Atletisme Jean Bouin, que es realitzarà aquest diumenge 24 de novembre de 2019, a partir de les 9h amb la Cursa Open.

Circularà pels carrers i avingudes de Barcelona ciutat, sortint i arribant des de l'avinguda Rius i Taulet amb l'avinguda de Maria Cristina.

En la Fira del corredor podreu fer la recollida de dorsals, samarretes i bossa d’obsequis. Està situada en el Pavelló de la Mar Bella (Av. Litoral, 86-96 – Barcelona). Accés al recinte per la rampa del moll de càrrega del pavelló del CEM la Mar Bella. L'horari serà el divendres 22 de novembre de 10 a 20 h. i el dissabte 23 de 10 a 20 h.

La cursa "Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-Sana" serà el dia 24 de novembre del 2019 organitzat pel Club Atlètic Ivars.

El dia de la cursa es podran recollir els dorsals al passeig Felip Rodés de les 8:00 fins les 9:30.

La sortida serà a les 10:00 al passeig Felip Rodés (davant de l'ajuntament) d’Ivars d'Urgell. L'arribada serà al mateix lloc.

Es repetirà el recorregut de les edicions anteriors, per tant la cursa és mixta (40% asfalt, 60% terra).

El recorregut per a la cursa en cadira de rodes serà tot sobre asfalt coincidint amb l'inici de la prova de 10km, fins a l'encreuament amb la carretera cap a Vallverd on es girarà i es tornarà pel mateix recorregut. El tret de sortida serà 10 minuts més tard.
La cursa del Farell es disputarà a Caldes de Montbui el diumenge 24 de novembre. Està organitzada pel Club Natació Caldes.

En el recorregut s’estableixen dos punts d’avituallament, un al quilòmetre 6 aproximadament i l’altre al final. La sortida i l'arribada estan situades en el Camp Municipal de Futbol.

Es podrà recollir el dorsal, el xip i la samarreta el dissabte 23 de novembre de 2018 a partir de les 17h. i fins a les 19 hores a les oficines del CN Caldes, o bé, el mateix dia de la cursa a partir de les 8 hores i fins a l’inici de la cursa.

Finalment també pel 24 de novembre a Badalona d'hi disputarà el Badatrail de 15k de distància. És una cursa nocturna que començarà i acabarà des de les pistes d'atletisme Paco Àguila (carretera del Canyet) a les 20:00.

Hi haurà guardaroba i vestuaris amb dutxes (sense confirmar la possibilitat de tenir aigua calenta). A més de samarreta de regal i diversos productes.

També cal tenir present que no hi haurà una zona exclusiva d'aparcament.

Llegeix més...

Els 10 de Les Franqueses és una cursa solidària que pretén ajudar a la recerca i a la lluita contra el càncer de ronyó. El recorregut és un circuit urbà de 10 quilòmetres (2 voltes de 5Km). Començarà el diumenge 17 de novembre a les 10:00 del matí.

La sortida i l'arribada estaràn situades en el Pavelló Municipal de Les Franqueses del Vallès.

Quan acabeu la cursa podreu gaudir d'una bossa amb obsequis, samarreta tècnica de regal i entrepà per a tots el corredors/es.


El diumenge 17 de novembre es disputarà la Mitja Marató de Ripoll. La sortida serà des del carrer del doctor Raguer mentre que l'arribada estarà a la Plaça del Monestir. Les dutxes hi seran en el Complex Esportiu, al carrer Saltor, 29.

Els horaris seran els següents:

Dissabte 16 novembre

A les 18:00 presentació del llibre “El límit te’l poses tu” amb l’autor Àlex Roca.
De 17 a 20 entrega de dorsals i bossa de corredor a l’Esglèsia de Sant Pere, situada a l’esquerra de la plaça del Monestir.

Diumenge 17 novembre

A partir de les 8 del matí fins les 9:45 entrega de dorsals i bossa de corredor a l’Esglèsia de Sant Pere, situada a l’esquerra de la plaça del Monestir.

10:00 Sortida Mitja Marató des de la plaça Ajuntament.

10:15 Sortida Cursa Bressol de Catalunya 5km


A la plaça del Monestir

10:35 Arribada primer corredor 5km.

11:05 Arribada primer corredor Mitja Marató.

12:00 Entrega de premis i podis.

13:00 Tancament de meta.El Cros dels 3 Turons - La Diablada està organitzat pel Futbol Club Martinenc i es durà a terme el dia 17 de novembre a Barcelona a les 8:30 del matí. La sortida i l'arribada serà a la casa de les Altures, Seu del Districte Horta – Guinardó.

El Cros recorrerà els tres turons de Barcelona: El turó del Carmel, el turó de la Creueta del coll i el de la Rovira.

Els dorsals per a participar al Cros 3Turons – La Diablada i la bossa del corredor s’entregaran el divendres 15 i el dissabte 16 de novembre al Centre Esportiu Municipal del Guinardó (Carrer Telègraf, 31-45, 08041 Barcelona) en horari de 9 a 19 hores.

Llegeix més...

El Club Natació Sabadell organitza junt amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell pel 10 de novembre del 2019 a les 9:30h la seva cursa de 10 km. La sortida i l’arribada seran al carrer Balmes davant de la Plaça del Mar.

La recollida de dorsal es farà el dissabte 9 de novembre de 17:30 a 20:00 h al centre Gran Via situat al c/ Montcada, 2 i el mateix dia de la cursa fins a les 8:30 h.

La Marató del Montseny será també pel diumenge 10 de novembre a les 8:00 des de la Plaça Major Sant Esteve de Palautordera.

És una cursa que es desenvolupa íntegrament pel Parc Natural del Montseny, espai protegit i reserva de la Biosfera de la UNESCO, amb un 85% del seu recorregut per corriol i un 15% restant per pista de terra.

Consta de 45,5 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.752 m amb sortida i arribada a la plaça major del municipi de Sant Esteve de Palautordera.

La Marató del Montseny passa pels llocs més emblemàtics del parc, com son el cim del Matagalls, Les Agudes i el Turó de l'Home, sostre de la cursa i del propi parc amb 1.705 m d'altitud sobre el nivell del mar.

Amb un recorregut d'una gran bellesa i un entorn incomparable, recorrereu boscos i prats, creuareu rius i tarteres, estareu en plena natura i gaudireu de la muntanya.

Els dorsals es podran recollir al pavelló municicpal aquest dissabte entre les 18 i les 20h. i el diuemnge des de les 6:00 fins a les 7:30.

Llegeix més...

La cursa de l'Amistat serà pel pròxim 1 de novembre a les 8h al Castell de Montjuïc. El recorregut, d'aproximadament 16K, és la distància que hi ha entre el Castell de Montjuïc, on comença, i el Tibidabo, on acaba.

La recollida de dorsals serà pel dimecres 16 i dijous 17 d'octubre a Mates Store Carrer Gayarre, 25 Baixos, en horari de 10:00 a 13:00h i de 17:00 a 20:00h.

La cursa popular de Sant Martí serà pel diumenge 3 de novembre de 2019 a les 09:00h. El dorsal i la samarreta es podran recollir:
* Dissabte 2 de novembre (de 18,00h a 20,00h).

* Diumenge 3 de novembre (de 7,30h a 8,30h).

Es podran recollir al Foment Martinenc (C/Provença, 591).

En retirar el dorsal, l’organització pot demanar que es presenti el resguard de pagament.

La sortida serà davant del Foment Martinenc. Al carrer Provença 591-593 de Barcelona.

L’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort organtiza el dia 3 de novembre la catorzena edició de la cursa de 10k de terra i asfalt.

La sortida serà a les 11 del matí de l’Avinguda de la Constitució, davant plaça de l’Ajuntament. Mentre que l'arribada serà al carrer J.A. Jover Barrier. Davant plaça de l’Ajuntament. El control d’arribada es tancarà a les 12.30 h.

La recollida de dorsals, xips i bossa d’obsequis serà a la Polivalent.

08.30 a 10.30 h. Recollida de dorsals,xips i bossa d’obsequis.Lloc Sala Polivalent.

10.00 a 13.00 h. Servei d’acollida (guàrderia infantil).Lloc Sala Polivalent.

10.00 h. Sortida CURSA A PRE-BENJAMINS I BENJAMINS.

10.15 h. Sortida CURSA B ALEVINS,CADETS I JUVENILS.

11.00 h. Sortida CURSA 10 KM.

12.00 h. Lliurament de trofeus. Lloc Plaça de l’Ajuntament (en cas de pluja a la Sala Polivalent).

12.30 h. Tancament control d’arribades.

La 34a pujada i baixada a Guanta - Sentmenat serà organitzada pel Club atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sentmenat, el 3/11/19 a les 10h. del matí.

La sortida i l'arribada estaran situades just al davant de l'ajuntament de Sentmenat.

Hi haurà els següents serveis per la cursa: Servei mèdic amb 2 ambulàncies, 2 calaixos de sortida, guarda-roba i WC al pavelló primer de maig, carpa de trobada de voluntaris, bossa d'obsequis, dorsal amb nom, avituallament a Guanta i al finalitzar la cursa amb beguda isotònica o aigua.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 35a Jornada: El Tast de la Mitja i el Fem Sui.' en el fòrum. fa 2 mesos

Una nova jornada de la LLiGa amb canvi d'hora la nit d'abans de les tres curses que us anem a presentar, per tant, recordeu que la nit de dissabte 26 al diumenge 27 d'octubre hi haurà el canvi d’horari d’hivern. A les 3:00 de la matinada canviarem l’hora dels rellotges a les 2:00h.La propera edició del Tast de la Mitja serà el dissabte 26 d’octubre de 2019 a les 10.30 h. Està organitzat per l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col•laboració dels ajuntaments de la Garriga, les Franqueses, Canovelles i Granollers.

La sortida 10K serà a l’avinguda Mil•lenari de Catalunya cantonada amb carrer Jacint Verdaguer de la Garriga a les 10.30 h. Mentre que la sortida dels 5k serà al carrer Via Europa, entre el carrer d’Alemanya i el carrer d’Italia, davant deixalleria. Les Franqueses del Vallès (El mateix lloc avituallament corredors Tast 10K). A les 10.45 h.

La recollida de dorsals serà:

- El divendres 25 (de 10 a 14 h i de 16 a 20 h) al gimnàs l’Espai de Granollers (Pg. Conca del Besòs, 12, Granollers).

- El dissabte 26 d’octubre de les 8 h a les 9 h al gimnàs de les pistes d’atletisme (C. Camp de les Moreres, s/n., Granollers).

Els serveis pels corredors/es seran:

Bus: Hi haurà servei d’autobusos de Granollers a la Garriga, el dissabte a partir de les 9 h des de les pistes d’atletisme de Granollers. Qui el vulgui fer servir ho haurà de fer constar a la butlleta d’inscripció. El preu del bitllet serà 2€.

Els corredors/es del Tast 5K també tindrán el servei de Bus de Granollers fins al punt de sortida, el dissabte a partir de les 9 h des de les pistes d’atletisme de Granollers. Qui el vulgui fer servir ho haurà de fer constar a la butlleta d’inscripció. El preu del bitllet serà 2€.

El guarda-roba i els vestidors estaran situats a l’arribada.


El 27 de novembre de 2019 es disputarà el 7è Trail FemSui-Vilamajor, organitzat per CEC Vilamajor.

El recorregut circular us portarà per camins i corriols fins al cim de El Sui (1.318m.) dins del Parc Natural del Montseny, passant per llocs característics de la zona com el Turó de Samon (1.267m) i l’ermita de Sant Elies (988 m), per acabar al parc de Can Sauleda (255 m) de Sant Antoni de Vilamajor.

- 28,500km de recorregut i 3.100m de desnivell acumulat.

- Briefing: 8:00 h, i la sortida: 8:30 h. Al Parc de Can Sauleda de Sant Antoni de Vilamajor.

- Recollida de dorsals de 7:00 h a 8:00 h.

El recorregut disposarà de 6 avituallaments líquids i/o sòlids pensats per satisfer les necessitats del recorregut, mes el de l’arribada, on rebreu un mes que merescut entrepà.

El recorregut transcorre per pistes i corriols molt tècnics que ens mostraran des de la part mes boscosa i obaga de les cotes mes baixes, fins a la part mes àrida i salvatge que caracteritza l’arribada a El Sui.

Llegeix més...

Una nova jornada de la LLiGa amb canvi d'hora la nit d'abans de les tres curses que us anem a presentar, per tant, recordeu que la nit de dissabte 26 al diumenge 27 d'octubre hi haurà el canvi d’horari d’hivern. A les 3:00 de la matinada canviarem l’hora dels rellotges a les 2:00h.La propera edició del Tast de la Mitja serà el dissabte 26 d’octubre de 2019 a les 10.30 h. Està organitzat per l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col•laboració dels ajuntaments de la Garriga, les Franqueses, Canovelles i Granollers.

La sortida 10K serà a l’avinguda Mil•lenari de Catalunya cantonada amb carrer Jacint Verdaguer de la Garriga a les 10.30 h. Mentre que la sortida dels 5k serà al carrer Via Europa, entre el carrer d’Alemanya i el carrer d’Italia, davant deixalleria. Les Franqueses del Vallès (El mateix lloc avituallament corredors Tast 10K). A les 10.45 h.

La recollida de dorsals serà:

- El divendres 25 (de 10 a 14 h i de 16 a 20 h) al gimnàs l’Espai de Granollers (Pg. Conca del Besòs, 12, Granollers).

- El dissabte 26 d’octubre de les 8 h a les 9 h al gimnàs de les pistes d’atletisme (C. Camp de les Moreres, s/n., Granollers).

Els serveis pels corredors/es seran:

Bus: Hi haurà servei d’autobusos de Granollers a la Garriga, el dissabte a partir de les 9 h des de les pistes d’atletisme de Granollers. Qui el vulgui fer servir ho haurà de fer constar a la butlleta d’inscripció. El preu del bitllet serà 2€.

Els corredors/es del Tast 5K també tindrán el servei de Bus de Granollers fins al punt de sortida, el dissabte a partir de les 9 h des de les pistes d’atletisme de Granollers. Qui el vulgui fer servir ho haurà de fer constar a la butlleta d’inscripció. El preu del bitllet serà 2€.

El guarda-roba i els vestidors estaran situats a l’arribada.La cursa dels Bombers de Barcelona passa a ser per aquest proper diumenge 27 d’octubre 2019 a les 9:00h a l'avinguda Marquès de l’Argentera.

Tots els i les inscrits/es disposaran de guarda-Roba gratuït a la zona de sortida/arribada de la Cursa Bombers de Barcelona just en el Pavelló CEM des de les 7:30 fins les 8:30h. En aquest mateix sentit l'horari de recollida de la bossa serà de 10:00 a 13:00h.


Les samarretes i els dorsals les podreu recollir en el Mercat de la Sagrada Família: goo.gl/maps/ZgHpDdDcJiUjprQA9

Dijous 24 octubre: 15h – 20h.

Divendres 25 octubre: 9h a 15h – 15h a 20h.

Dissabte 26 octubre: 9h a 15h – 15h a 20h.
El 27 de novembre de 2019 es disputarà el 7è Trail FemSui-Vilamajor, organitzat per CEC Vilamajor.

El recorregut circular us portarà per camins i corriols fins al cim de El Sui (1.318m.) dins del Parc Natural del Montseny, passant per llocs característics de la zona com el Turó de Samon (1.267m) i l’ermita de Sant Elies (988 m), per acabar al parc de Can Sauleda (255 m) de Sant Antoni de Vilamajor.

- 28,500km de recorregut i 3.100m de desnivell acumulat.

- Briefing: 8:00 h, i la sortida: 8:30 h. Al Parc de Can Sauleda de Sant Antoni de Vilamajor.

- Recollida de dorsals de 7:00 h a 8:00 h.

El recorregut disposarà de 6 avituallaments líquids i/o sòlids pensats per satisfer les necessitats del recorregut, mes el de l’arribada, on rebreu un mes que merescut entrepà.

El recorregut transcorre per pistes i corriols molt tècnics que ens mostraran des de la part mes boscosa i obaga de les cotes mes baixes, fins a la part mes àrida i salvatge que caracteritza l’arribada a El Sui.

Llegeix més...

Ja ha arribat la jornada més complerta de la LLiGa! Amb més de 8 distàncies.

Si us haveu animat a córrer aquest cap de setmana reviseu bé la informació de la cursa que hi han unes quantes.

El Cros Popular de Sants és una de les curses més arrelades i amb més tradició de les que es disputen a Barcelona. L’origen el podem trobar l’any 1934, quan l’Ateneu Enciclopèdic Sempre Avant va decidir celebrar el Primer Gran Premi de Sants, una prova atlètica pels carrers de Sants.

Serà ja pel diumenge 20 d'octubre a les 10 hores. La sortida i l’arribada seran a la rambla Brasil amb Canonge Pibernat.

Es podrà recollir la samarreta i el pitrall (també el del Petit Cros) divendres 18 d’octubre de 16 a 21h a L’Estació de Sants i dissabte 19 de 10 a 21h a la Lleialtat Santsenca (carrer Olzinelles 31).

El proper 20 d'octubre a les 10:30 els carrers de Manresa es tornaran a omplir de corredors i corredores pels seus 10k que volen ser una festa atlètica, on tothom hi te cabuda, els que corrent molt i els que no corrent tant, però que tenen els seus propis objectius personals. Una cursa, que amb aquesta, sumarà 16 edicions.

El servei de guardarroba i lliurament de dorsals i xips el mateix dia de la cursa a partir de les 8:30h. al costat de la sortida situada en el passeig de Pere III. Les dutxes hi seran a l'Estadi Municipal d'Atletisme "El Congost" a 10 minuts a peu de l’arribada.

A Collserola tindrem una Mitja marató i una Marató aquest diumenge:

L'Itinerari-Marató Parc de Collserola és un circuit al voltant del Parc amb sortida i arribada al Velòdrom d'Horta que segueix un recorregut de 42,195 Km.

L'Itinerari-Mitja Marató Parc de Collserola té sortida i arribada al mateix lloc seguint una part del Parc recorrent 21,097 Km.

Ambdues proves permeten descobrir la Serra de Collserola: una veritable illa verda d'unes 8.000 Ha., situada entre els rius Besós i Llobregat, enmig d'una de les àrees urbanes més denses de la ribera mediterrània.

El pitrall i el xip de lloguer, es podran recollir des del 15 Octubre al 17 d' Octubre, a la botiga d'esports de muntanya Equipa't a la plaça Pau Claudel, n º 2 (prop de la plaça Virrei Amat) de 17,00 a 20,30 hores, i també es podrà recollir a la seu de la nostra entitat: Carrer Pintor Mir, 16 baixos el dia 18 d'Octubre de 17 a 21 hores i el dia 19 d'Octubre de 10.00h. a 14.00h. i de 16.00h a 19.00h.

El dia de les proves no s'entregran pitralls, ni xips, excepte les inscripcions de corredors residents fora del àrea metropolitana de Barcelona que així ho sol•licitin.

Els XIV 10k del Mediterrani es celebraran el diumenge, 20 d’octubre de 2018 a les 09.00h. El punt de sortida i arribada estarà situat dins del Canal Olímpic de Castelldefels.

La recollida de dorsals i bossa del corredor es farà en el Centre Comercial Ànec Blau. Avda. del canal olímpic, 24 • 08860 Castelldefels (Barcelona). Es dividirà en tres franges:

- Divendres 18 de 16h a 21:30h

- Dissabte 19 de 10:30h. a 21:30h.

- Diumenge 20 de 7:00h. a 8:30h.

Les incidències i altes noves es tramitaran divendres i dissabte fins les 20:30h. El mateix dia de la cursa no es realitzaran incidències ni altes noves.
L'edició número 32 de la Mitja de Mollerussa es realitzarà el diumenge 20 d'octubre del 2019 a les 10h. El lloc de la sortida serà el Camp de Futbol Municipal mentre que l'arribada estarà al Parc Municipal de Mollerussa. El recorregut té un tram urbà sortint de Mollerussa, passa per Golmés i acaba a Mollerussa.

A més també comptarà la cursa de 5k que es celebrarà al mateix temps.

La informació tècnica del recorregut té com alçada màxima: 290 metres amb un temps màxim de 2:30:00

Comptarà amb cinc avituallaments líquids i un sòlid.

Els horaris de la recollida dels dorsals seran en dos dies: Dissabte dia 19 de 18:00 a 20:00h. i diumenge dia 20 a partir de les 8:30h fins les 10:00h d'inici de la cursa.


Els serveis de la cursa són:

- Servei guardarroba.

- Prova cronometrada amb xip.

- Cursa infantil.

- Servei de dutxes.

- Servei de massatge.

- Botifarra o menjar a l’arribada.

- Modalitat cadira de rodes.

- Trofeu als guanyadors.

- Sorteig de premis.


La Mitja del Castell és també per aquest diumenge 20 d'octubre, el primer Trail del Parc de Collserola amb un nivell alt, 1.150 metres de desnivell positiu acumulat durant 25,6 quilòmetres de corriols, pistes i trialeres amb sortida i arribada ubicats en un marc tan maco com és la Vila i el Castell de El Papiol.

És una cursa impulsada i organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja del Castell i amb la col·laboració de l'Ajuntament del Papiol.

Les persones participants en la Mitja del Castell disposaran d’avituallaments líquids i sòlids. Hi haurà un primer avituallament líquid al km 5; un segon sòlid i líquid al km 9; un tercer líquid al km 15; i un quart sòlid i líquid al km 21,5.

Tots els participants tindran la “bossa del corredor” amb obsequis, que es repartirà una vegada finalitzi la cursa. El dorsal i el xip (en el cas de llogar-lo) es recolliran a partir de les 7:30, el mateix dia de la cursa. Hi haurà esmorzar de botifarrada al finalitzar la prova, per corredors i voluntaris.

Llegeix més...

El Club Atletisme Sant Andreu de la Barca organitza el 13 d'octubre de 2019 la 10ª Cursa de la Tardor. Es faran dues voltes de 5 km pels carrers de Sant Andreu de la Barca.

La sortida està situada a l'Avinguda Constitució i l’hora de la sortida és a las 10:00 hores. El temps límit de cursa és de 1h15’.

Els horaris per la recollida dels dorsals són:

Dissabte 16:00 - 20:00 -- Entrega de dorsals a la Biblioteca Aigüestosses de Sant Andreu de la Barca.

Diumenge 8:00 - 9:30 -- Entrega de dorsals (just al costat del guardarroba i els vestuaris).

A tots/es els que tingueu la sort d'assistir a aquesta gran cursa ben organitzada tindreu: Bossa d'obsequis, botifarrada i beguda per a tots els participants. Premis sorpreses patrocinats per Restaurant Ca l'Esteve pels arribats a les posicions 15, 32, 70, 102, 152, 203 de les dues curses. Premi especial per al corredor més regular en donar les dues voltes al circuit de 10 km.

El Correbarri es una cursa atlètica impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports, S.L. Aquesta és una cursa de 10k que vol implicar a tots els districtes/barris de Barcelona en una festa d’esport popular. On, a més de competir de forma individual hi ha una competició entre els 10 districtes barcelonins. El recorregut de la cursa transcorre pels carrers del districte de Ciutat Vella i Port de Barcelona.

La setena edició del Correbarri tindrà lloc a Barcelona el diumenge 13 d’octubre del 2019 a les 9:00 hores. La zona de sortida i arribada serà a la Plaça del Mar, davant del Club Natació Atlètic-Barceloneta. El temps límit per fer la prova serà de 1 hora i 40 minuts.

La cursa comptarà amb serveis pel corredor, com ara:

. Control de temps amb xip.
. Cronometratge als quilòmetres 5 i 10.
. Avituallament líquid a la meitat de la prova i a l’arribada.
. Guarda-roba a partir de les 7:00 hores del dia de la prova.
. Servei d’ambulàncies.
. Samarreta tècnica per a tots els inscrits.
. Llebres: Ritmes 37, 40, 42, 45, 50, 55 i 60 minuts.

A la Fira del corredor el divendres 12 d’octubre de 2018, de 15h a 20h. i el dissabte 13 d’octubre de 2018, de 10h a 20h.

La Fira del corredor estarà situada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, al carrer Rosselló 515 (08025 Barcelona).
La Megalítica és una Marató i una Mitja de muntanyaque es disputa a Tossa de mar.

Els horaris seran dels esdeveniments seran els següents:

Dissabte 12/10/19 fira del corredor al poliesportiu de Tossa de Mar.

14h Obertura de la fira del corredor al poliesportiu de Tossa de Mar, pel lliurament de dorsals fins a les 19h.

16:30 Entrenament suau amb entrenadors especialitzats (sortida poliesportiu).

17:30h Presentació de la cursa i roda de premsa (Fira del corredor).

17:40h Briefing de la cursa i recorregut (Fira del corredor).

19:00h Tancament de la fira del corredor.Diumenge 13/10/19

06:30h Obertura lliurament de dorsals a la fira del corredor fins a les 8: 45h.

09:00h Sortida de les 3 distàncies (Horari oficial).

09:05h Sorteig amb els números de dorsal.

09:35h Lliurament de premis de la cursa dels 5k.

11:30 Lliurament de premis dels 10km i 21km.

Pica Pica per participants al poliesportiu.


Mentre que els serveis de la cursa que s'ofereixen als corredors/es són:

-1600mts2 de fira dels corredor amb stands dels patrocinadors per la recollida del dorsal, xip, samarreta si cal i bossa del corredor.

- Brifing i presentació el dia abans de la cursa a la fira del corredor a les 17:30h.

- Assegurança.

- Oferta hotelera per participants i acompanyats.

- Dorsals personalitzats amb el nom del corredor/a.

- Servei sanitari al llarg del recorregut, amb hospital de campanya a l’arribada.

- Guarda-roba.

- Calaixos de sortida segons el nivell i marques dels participants.

- Samarreta tècnica Joma de màniga llarga i medalla commemorativa per els arribats dels 5km, 10km i 21km.

- Pàrquing.

- Punts d’animació durant el recorregut i a la sortida / arribada.

Llegeix més...

La Marató i la Mitja marató del Priorat són dues distàncies de muntanya que transcorreran per camins, pistes i corriols, i travessaran vinyes i paisatges, trepitjant 6 termes municipals: Falset, Bellmunt del Priorat, Gratallops, la Vilella Baixa, Torroja del Priorat i Porrera.

Als punts d’avituallament, amb la col·laboració de cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat, s’oferiran degustacions de productes de la terra i per descomptat de vi. També podreu gaudir, amb l’oferiment dels ajuntaments i de les associacions, de les activitats culturals i festives típiques de les poblacions per on passeu. No us faltarà la música en directe en cada avituallament i altres activitats artístiques i creatives.

L’horari de sortida (conjunta) és a les 9:30h del matí i l’hora límit d’arribada les 17.30h de la tarda. La sortida i l’arribada de la cursa seran a l’edifici modernista de la Cooperativa de Falset-Marçà.

La recollida del dorsal, la bossa del corredor i el xip serà pel dissabte 6 d’octubre de 17:00h a 20:00h i pel diumenge 7 d’octubre de 7:30h a 8:30h a la Cooperativa de Falset-Marçà.

Els serveis de les curses seran els següents:

Punt d’informació.
Servei de dutxes.
W.C.
Zona d’aparcament.
Guarda-roba.
Punts quilomètrics senyalitzats.
Fotografies i vídeo de cursa.
Avituallaments amb tast de vi i productes del Priorat.
Cronometratge amb xip.
Servei de fisioteràpia.
Zona exclusiva per als col·laboradors i sortejos.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 31a jornada: La cursa de la Mercè.' en el fòrum. fa 3 mesos

El diumenge 29 de setembre a Barcelona es farà la cursa de la Mercè. Es faran tres sortides, la primera a les 9h. i les altres dues minuts després des de l'avinguda Maria Cristina. Aquesta sortida estarà organitzada per calaixos segons els temps oficials de 10k de cada corredor/a.

Integrada a la prova open es celebra la cursa adaptada de 2km. Hi poden participar les persones amb discapacitat intel·lectual o amb mobilitat reduïda que no tinguin la preparació física per a poder fer una distància de 10 km.

Per recollir el dorsal i el xip heu d'anar a la Fira d’Atenció al Corredor: Edifici Disseny Hub Barcelona. Pl. de les Glòries, 37-38.

Dia 27: torn de matí, de 10 a 15h, i torn de tarda, de 15 a 20h.

Dia 28: torn de matí, de 10 a 15h, i torn de tarda, de 15 a 20h.


En la cursa podreu gaudir de:

- Guarda-roba: al palau 7 de Fira de Barcelona. Pl. de Josep M. Puig i Cadafalch a partir de les 7h (utilitzeu el resguard imprès al dorsal).

- A l’arribada: avituallament d’aigua, degustació de begudes a la pl. de Josep M. Puig i Cadafalch.

- Assistència sanitària a càrrec de Creu Roja per tot el circuit i clínica mòbil a l’arribada.

- Renfe gratuïta des de qualsevol estació.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 30a Jornada: Cros de l'Ametlla de Merola, Matagalls i la Taga.' en el fòrum. fa 3 mesos

La segona setmana de setembre ja hi és aquí amb quatre curses ben diverses:

La Travessa Matagalls-Montserrat del 2019 serà per aquest divendres en la seva 40 edició.En una cursa de 81'4k i 5874m. de desnivell i amb un temps màxim de 24 hores.

El punt de sortida de la cursa serà des del Nucli d’El Brull - Ctra BV-5301. del Montseny a Seva, km 32,10. Recordeu de portar sempre el pritall i el braçalet per validar els controls de pas.

La sortida es farà en grups de 35 participants per minut, entre les 15 i les 16:30 hores del dia 14 de setembre de 2019.

El Cros de l'Ametlla de Merola són 10k que començaràn a les 10:15 el proper diumenge 15 de setembre. Abans, a les 9:30, hi hauran curses infantils.

Els serveis seran els següents:

- Avituallaments d'aigua i esponges durant a cursa i un tercer al final.

- Coca per a tots els participants.

- Servei de guarda-roba i dutxes per a tothom en acabar la cursa.

- Obsequis als corredors: Hi haurà samarreta i bossa de record i sorteig de material esportiu.

- Medalla per tots els participants de les curses aleví, infantil i benjamí. Trofeus

- Als 5 primers masculi i femení de cada cursa (benjamí, alevi, infantil, sènior 5 km i sènior 10 km).

- Als 3 primers de cada categoria de la cursa sènior 10 km (qui tingui premi a la classificació general no tindrà premi en la de categoria).

- Trofeu pels 3 primers classificats masculins i femenins del C.A. l’Ametlla de Merola. Premis en metàlic (10 km)

- Del 1r al 5è masculí i femení: 250€ - 125€ - 100€ - 80€ - 60€- A partir del 6è lloc, bonus de 50€ per a tots els atletes que baixin de: Homes: 35 min - Dones: 43 min.

- Bonificació acumulable de 1€ per cada segon que es baixi de: Homes: 33 min - Dones: 39 min.

- Inscripció gratuïta i record commemoratiu a tots els atletes que compleixin la seva 25à participació.

- Detall commemoratiu a tots els atletes que compleixin la seva 20à participació.

- Detall commemoratiu a tots els atletes que compleixin la seva 10à participació consecutiva.


Finalment la cursa del Taga 2040 que és una cursa de muntanya de 28k i 4000m. de desnivell total acumulat que es farà el diumenge 15 a les 9h del matí.

La zona de sortida i arribada serà al passeig Comte Guifré de Sant Joan de les Abadesses.

Els horaris seran els següents:

- Lliurament de dorsals: dissabte 14/09 de 17:00 a 18:30 h i diumenge 15/09 de 7:00 a 8:30 h.

- Primera reunió informativa: dissabte 14 de setembre a les 18:30 h a l’Edifici Palmàs.

- Hora de sortida dels 2 Recorreguts: 9:00 homes i dones.

- Càmera de sortida i brífing: 8:30 dones i homes.

- Temps màxim para completar la cursa: 5:30 hores.

- Tancament de pas C2 Puig Estela: 2:15 hores de començar la cursa.

- Tancament de pas C3 Can Camps: 3:20 hores de començar la cursa.

- Tancament de la zona d’arribada: 5:30 hores de començar la cursa.

- Entrega de premis: A la zona d’arribada a les 13:00 hores

Llegeix més...

La cursa de la Diada de Térmens és un circuit urbà de 10k que recorre la població donant una volta circular. Els dorsals dels/les atletes es podran recollir el dia de la cursa fins 30 minuts abans de la sortida de la seva categoria.

El cronometratge d’arribada a les curses competitives es farà mitjançant xip groc de l’empresa ITER5, que haurà d’estar lligat a la sabata i dur el dorsal en lloc visible.

Cada euro de cada inscripció de la cursa es destinarà a la lluita contra malalties infantils.

El Club Atletisme La Sansi i l’ EMD de Bellaterra organitzaran l’11 de setembre de 2019 a les 10h, la 8ª edició de La Sansi de Bellaterra, una cursa de 10 i un altra de 5km per totes les edats amb sortida conjunta, amb sortida i arribada davant de l’estació de Ferrocarrils catalans de Bellaterra.

Hi hauran els següents serveis: servei mèdic, calaixos de sortida, carpa de trobada de voluntaris, entrega d’obsequis, avituallament al finalitzar la cursa, guarda-roba i WC portàtils.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 28a Jornada: La cursa atlètica de Poblenou i la Burriac Atac.' en el fòrum. fa 4 mesos

Esperem que tots i totes esteu gaudint de les vacances,

Us presentem la jornada vint-i-vuit, la qual tracta la primera setmana del setembre. Concretament el set i el vuit se setembre.

Pel diumenge 8 de setembre es celebrarà la Festa Major del barri barceloní de Poblenou. Serà la XXIV edició d'aquesta cursa de 10k que començarà a les 8:30 del matí. En ella hi hauran les llebres de CoRReDoRS.CaT.

La sortida i l'arribada estaran situades a la plaça Espronceda. Quan acabi la cursa hi hauràn entrepans, iogurts, begudes i una samarreta per a cada corredor/a.

Es horaris són:

- Divendres 6 de setembre de 16:00 a 20:00 hores.

- Dissabte 7 de setembre de 10:00 a 20:00 hores.

- Diumenge 8 de setembre no s'entregaran dorsals.

Només s'entregaran dorsals als corredors de fora de Barcelona que ho soliciten al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ,
l'horari serà de 7:00 a 7:30 h.


I pel dissabte 7 de setembre a Vilassar de mar hi haurà un altra Burriac Atac de 19k de muntanya amb més de 1100 metres de desnivell positiu, tot i començar i acabar a zero metres des del nivell del mar.

Els horaris seran els següents:

17h30 a la carpa de l’ONG Tangarana es farà la recollida de samarretes i sabatilles usades.

18h Recollida de dorsals i lliurament de la bossa del corredor: plaça de l’ajuntament de Vilassar de mar.

18h Obertura guardaroba (a la mateixa plaça de l’ajuntament de vilassar) la roba s’ha d’entregar en bossa tancada i es podrà recollir a l’arribada a la platja de cabrera de mar.

20h15 Briefing cursa a la plaça de l’ajuntament de Vilassar de mar.

20h30 Obertura calaix cursa.

20h35 Tancament entrega dorsals i bossa del corredor (deixarem una taula oberta per incidències i lliuraments de darrera hora).

21h sortida de la cursa: plaça de l’ajuntament de vilassar de mar.

22h Chocolatada de can falgueras per als visitants al castell de burriac.


Els temps de tall de la cursa seran els següents:

- Plaça de cabrera 21h45
- Castell de burriac 23h00
- Font picant 00h00
- Arribada a la platja de Cabrera de mar 01h00

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' 27a Jornada: La Festa Major de Ripollet' en el fòrum. fa 4 mesos

El proper 25 d'agost serà la Festa de Major de Ripollet i es celebrarà amb dos curses de 5 i 10k que recorreran la població. La sortida estarà situada al Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus a les 9h. del matí. En el qual també disposareu de servei de guarda-roba i dutxes.

A partir de les 7:30 començaran a repartir els dorsals de les curses d'adults i acabaran a les 8:30.

Una vegada acabin les dues curses, aproximadament a les 10:20, hi hauran tres curses infantils on podran córrer els nens i les nenes nascudes del 2002 cap endavant. És a dir categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.

Les inscripcions a les curses de 5000 i 10000 metres tindran un cost de 3 euros. Una vegada finalitzat el lliurament de trofeus, es realitzarà un sorteig d'una sessió de fisioteràpia al centre de referència del Ripollet Unió Atlètica (Kiam) entre els participants de les curses de pagament.

Les inscripcions es podran realitzar a través de la web: xipgroc.cat/ca/curses/Ripollet2019/10k/inscripcio/llarga

El termini d’inscripció finalitzarà el dijous 22 d’agost a les 20 hores, o quan s’arribi als 1000 inscrits entre les 2 curses. No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Les inscripcions a les curses infantils són gratuïtes, es podran realitzar mitjançant el mateix web d'inscripció que pels adults.

Llegeix més...

Pel diumenge 21 de juliol a les 9:30 hi tindrem la XXII edició de la cursa Popular del Poble Sec 2019. És una cursa que té una distància de 5k, els quals donen la volta al barri barceloní de Poble Sec.

En aquesta cursa podrem gaudir de les nostres magnífiques llebres fent el seu fiable servei.

La recollida de xip i de pitrall serà pels dies:

- Divendres 19 de juliol (17h a 20h).

- Dissabte 20 de juliol (10h a 14h, 16h a 21h) (lloc a confirmar).

- El mateix dia de la cursa, a partir de les 7:30h, al Centre Cívic del Sortidor.


El proper 21 de juliol del 2019 es durà a terme la VIII cursa popular Vila de Creixell, " La cursa d'Iniciació al Trail", amb un recorregut de 10.900m. i una altitud, en el seu punt més alt, de 163m. aproximadament. L'hora de sortida serà a les 8:00 del matí. El temps màxim per completar la cursa serà de 1 hora i 30 minuts.

La sortida tindrà lloc a l'Av de Navarra, al Camp de futbol de Creixell i entravessarà la Urb. La Coma per l'Av de Valls, antic camí de Valls. Es creuarà l'AP7 pel pont i al sortir girarem a l'esquerra seguint el camí asfaltat en direcció a Roda de Berà. Un cop sobrepassats els dos ponts sobre la línia del tren que va a Lleida, entrarem en el camí que ens portarà a l'Aguilera en direcció est entre camins estrets i de pedra que ens duran al punt més alt de tot el recorregut on podrem gaudir d'unes fabuloses vistes del terme de Creixell amb el mar al fons.

El descens es fa entre pins fins arribar a un camí ample amb el que envoltarem Mas Gibert i ens portarà a Mas Mercader, a tocar del terme de La Pobla de Montornès. Des de Mas Mercader prendrem un camí pel lateral de la via del tren i desprès d'uns 300m. d'asfalt estarem de nou al pont sobre l'AP7 del que sortirem a la dreta per un camí de terra.

El recorregut d'aquest tram comença al costat de l'autopista per girar a la dreta i passar per sota del Bosc de la Miguelina fins a sortir al carrer del camí de La Pobla a la Urb. El Racó del Cèsar i des d'aquí quedaran uns 500m. per arribar a la meta que coincideix amb el punt de sortida de la cursa a l'Av. de Navarra de Creixell.

Està previst que el lliurament de premis sigui sobre les 10:45h en el lloc de meta.

Llegeix més...

piri creat un nou tema ' Jornada 26: Cursa d'Iniciació a Creixell' en el fòrum. fa 6 mesos

El proper 21 de juliol del 2019 es durà a terme la VIII cursa popular Vila de Creixell, " La cursa d'Iniciació al Trail", amb un recorregut de 10.900m. i una altitud, en el seu punt més alt, de 163m. aproximadament. L'hora de sortida serà a les 8:00 del matí. El temps màxim per completar la cursa serà de 1 hora i 30 minuts.

La sortida tindrà lloc a l'Av de Navarra, al Camp de futbol de Creixell i entravessarà la Urb. La Coma per l'Av de Valls, antic camí de Valls. Es creuarà l'AP7 pel pont i al sortir girarem a l'esquerra seguint el camí asfaltat en direcció a Roda de Berà. Un cop sobrepassats els dos ponts sobre la línia del tren que va a Lleida, entrarem en el camí que ens portarà a l'Aguilera en direcció est entre camins estrets i de pedra que ens duran al punt més alt de tot el recorregut on podrem gaudir d'unes fabuloses vistes del terme de Creixell amb el mar al fons.

El descens es fa entre pins fins arribar a un camí ample amb el que envoltarem Mas Gibert i ens portarà a Mas Mercader, a tocar del terme de La Pobla de Montornès. Des de Mas Mercader prendrem un camí pel lateral de la via del tren i desprès d'uns 300m. d'asfalt estarem de nou al pont sobre l'AP7 del que sortirem a la dreta per un camí de terra.

El recorregut d'aquest tram comença al costat de l'autopista per girar a la dreta i passar per sota del Bosc de la Miguelina fins a sortir al carrer del camí de La Pobla a la Urb. El Racó del Cèsar i des d'aquí quedaran uns 500m. per arribar a la meta que coincideix amb el punt de sortida de la cursa a l'Av. de Navarra de Creixell.

Està previst que el lliurament de premis sigui sobre les 10:45h en el lloc de meta.

Llegeix més...