Bona tarda correcats!

Esperem que vosaltres i la vostra família i amics estigueu bé malgrat les circumstàncies que estem vivint!

Ens adrecem a vosaltres per demanar-vos la col•laboració en un projecte. Des de la Universitat Ramon Llull estan fent una recerca sobre l'afectació del confinament en el benestar de corredors i corredores, i l'afectació en la seva vida familiar, etc. Per tal de tenir una bona mostra, ens demanen si el podem contestar.

Us deixem aquí sota el seu missatge, amb l'enllaç a l'enquesta. Els anirà molt bé si tenen moltes respostes nostres! Moltes gràcies!

---
Benvolgut/uda soci de corredors.cat:

Des dels grups de Recerca i Innovació en Esport i Societat (GRIES) i en Parella i Família (GRPF) de la Universitat Ramon Llull (Barcelona) estem duent a terme una recerca sobre l'afectació del confinament a causa de la COVID-19 en el benestar de corredors i corredores.

Com a membre de la comunitat de corredors.cat et demanem que responguis a preguntes sobre el teu estat d'ànim durant el confinament i sobre diferents aspectes de les teves relacions familiars durant aquests dies. La teva col•laboració serà de gran ajuda, ja que estem vivint un moment únic i la recerca al respecte és molt escassa.

Accedeix al qüestionari a través d'aquest enllaç: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevMVVH...fKgNXakmJaw/viewform

El temps previst per respondre és de 10 minuts, aproximadament.

Les teves dades seran tractades de manera confidencial i només en relació a aquesta recerca.

Si tens cap dubte o et cal algun aclariment pots posar-te en contacte amb l'equip investigador a través d'aquest correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Moltes gràcies per la teva col•laboració.
––––––––––––––––––––––––––––––––

Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport
Blanquerna - Universitat Ramon Llull - Barcelona

Llegeix més...