Des de la Comissió de la Cursa de Sant Quirze, ja fa temps que s’està treballant en tot allò necessari pel que fa a les tasques organitzatives de la que es una de les nostres grans curses i els CoRReCaTS en tornarem a ser responsables de dos dels aspectes més importants: el muntatge/desmuntatge de tota la infraestructura de la prova i el control de sortida/arribada, més si tenim present que aquest 2022 a més de la cursa dels 5kms. recuperem la cursa dels 10.

Enguany a més tindrem novament l’entrepà i les curses infantils que també requereixen la participació de voluntaris per donar un cop de mà als responsables d’aquests àmbits, tal com s’havia fet en edicions anteriors.

Al llarg dels anys ens podem sentir orgullosos de les moltes persones que han col·laborat amb l’organització de passades edicions i estem convençuts que ho tornaran a fer, obrim doncs llistat de voluntaris / voluntàries que puguin donar un cop de mà a la comissió organitzadora, tot demanant-vos que us hi apunteu.
Quan ho feu, indiqueu si voleu córrer la cursa, d’aquesta manera us assignarem tasques compatibles amb el vostre desitg de fer la cursa.

És una de les nostres grans curses, fem-la gran i possible entre tots i totes ¡¡¡

Apunteu-vos ¡¡¡

VOLUNTARIS CURSA DE SANT QUIRZE 2022

VULL CÓRRER LA CURSA:

1-10:
11-20:


NO CORRERÉ:

1-10: Josep58
11-20:

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' Cursa de Pineda 10k 05/06/22' en el fòrum. fa 5 mesos

Torna una nova edició de la tradicional CURSA DE PINEDA DE MAR 10K en la seva 18a edició, Gesport amb el suport de l’Ajuntament de Pineda de Mar, posa en marxa aquesta mítica prova pels carrers del municipi maresmenc.

La cursa començarà a les 08:30 hores i serà prova oficial de la Lliga Circuit Maresmenc de Curses 2022 promoguda per Gesport i Championchip.

Les inscripcions ja es troben obertes xipgroc.cat/ca/curses/Pineda2022/10k/inscripcio/8-30

Més informació a gesport.cat/cursa-pineda-de-mar2022/

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' Cursa Caldes d'Estrac 3 Viles 10K 10.04.22' en el fòrum. fa 7 mesos

Torna una nova edició de la CURSA DE CALDES 3 VILES 10K en la seva 32a edició que es farà el diumenge dia 10 d'abril a les 9:00 del matí.

Després d’un any d’aturada per la pandèmia, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac amb el suport de Gesport i els Ajuntaments de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, posa en marxa aquesta mítica prova iniciada al 1982, amb un 70% del recorregut a la vora del mar, pels carrers del municipi maresmenc, passant per Llavaneres i per Sant Vicenç de Montalt.

La cursa està oberta a tots els públics majors de 14 anys, i s’obsequiarà a tots els participants amb un regal commemoratiu i una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors.

La cursa serà prova oficial del Circuit Maresmenc de Curses 2022 promoguda per Gesport i Championchip i alhora serà la seu de l’entrega de premis d’aquesta Lliga de l’edició 2021.

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' Cursa de la Dona 3 Viles 17 h. 31-12-21' en el fòrum. fa 10 mesos

Gesport amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt, organitza el dia 31 de desembre de 2021, a les 17h, la 1a edició de la Cursa de la Dona 3 Viles en format Cursa de Cap d’Any , sobre una distància de 5Km (1 volta) i 10 km (2 voltes) i una caminada en el mateix circuit no cronometrada (5k), que començarà acte seguit de la sortida la cursa. Sortida i arribada des de Port Balís de Llavaneres

La inscripció és oberta a tothom, a partir de 12 anys en endavant, sense distinció de sexe o nacionalitat.

Més informació de la cursa a www.cursadeladona3viles.com/

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' La Ciursa de RAC1 Badalona 31/10/21 9:30 hores' en el fòrum. fa 11 mesos

Diumenge dia 31 d'octubre organitzada per RAC1 i gestionada per Gaudim Sports es farà la sisena edició d'aquesta cursa atlètica sobre una distància de 5000 metres, cursa itinerant dins de Catalunya, que enguany té com escenari els carrers de Badalona

Després d’un any de pandèmia en què RAC1 no havia pogut organitzar la cursa de cada temporada, es tornarà a celebrar la festa de la ràdio i l’esport.

Més informació a la web de la cursa www.lacursaderac1.cat/ca/

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' Trail del Fai 28/11/2021' en el fòrum. fa 11 mesos

Sota l'organització de WrockU el diumenge dia 28 de novembre es farà la Trail del Fai en les tres distàncies de 10 , 25 i 42 kms. La sortida i l’arribada de les tres distàncies es donaran lloc al Pavelló d’esports de Riells del Fai, centre neuràlgic de la cursa amb els següents horaris:

Sortida a les 7:00 de la Marathó de muntanya: 42 km, 2200 m de desnivell positiu
Sortida a les 8:00 hores de la Mitja Marathó de muntanya: 25 km, 1400 m de desnivell positiu
Sortida a les 8:30 hores del Quart de Marathó de muntanya: 10 km, 500 m de desnivell positiu

La TRAIL DEL FAI és una cursa de muntanya pels incomparables paratges de les CINGLERES DEL BERTÍ i SANT MIQUEL DEL FAI, conegudes per la seva bellesa natural, a mig camí entre els massisos de St. Llorenç del Munt i el Montseny.

Més informació d'aquesta Trail del Fai a traildelfai.com/ca/

Llegeix més...

Gesport organitza el proper 14 de novembre de 2021 amb sortida a les 10 del matí, la 12a, edició de la Cursa Sant Vicenç els Horts " La Vicentina", enguany amb la novetat de dues distàncies: 5km i 10km.

Es tracta d'una cursa oberta a totes les persones majors de 16 anys, amb un regal commemoratiu que no deixarà indiferent a cap participant: una samarreta tècnica termoreguladora de la marca HG i una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors.

En aquesta cursa hi haurà Servei de Llebres de CoRReDoRS.CaT a la Cursa dels 10 kms pels temps de 45'- 50' -55' -60'

Qui pugui estar interessat en la realització d'algun dels temps previstos, ens ho podeu fer saber a través d'aquest mateix fil.

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' 42a. Cursa Popular de Ripollet 29-08-21' en el fòrum. fa 1 any

Torna una clàssica de finals d'estiu i de vacances per a molts, la Cursa de la Festa Major de Ripollet que arriba a la 42a. edició, que tradicionalment sempre ha servit, amb excepció de l'any passat, pel retrobament i inici d'una nova temporada atlètica.

Dues distàncies a escollir de 5 o 10 kms. i un circuit força distret i atractiu de pujades i baixades suaus que no deixen indiferent a ningú.

Si tot va bé serà la primera cursa en què tornarem a tenir el Servei de llebres de Corredors.cat amb llebres sub 38' - 40' - 45' - 50' - 60'

Més informació de la prova a la web oficial www.ripolletua.com/42a-cursa-festa-major-ripollet-2021/

Us esperem a tots i totes a Ripollet!

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' Cursa Popular de Mous Barris 11-07-21' en el fòrum. fa 1 any

Torna una clàssica de les curses de Barcelona, la Cursa Popular de Nou Barris, enguany amb una única distància de 5 kms. que conserva el " no totes les curses son planes"

Més informació a www.canb.cat/cursanoubarris/

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' Cursa de Pineda 10K 12/06/21' en el fòrum. fa 1 any

Torna una clàssica de començaments d'estiu, la CURSA DE PINEDA DE MAR 10K que any arriba a la seva 17a edició. La sortida serà a les 8:30 hores al Passeig de la Marina (al costat de Can Xaubet) de Pineda.

Després d’un any d’aturada per la pandèmia, Gesport amb el suport de l’Ajuntament de Pineda de Mar, posa en marxa aquesta mítica prova pels carrers del municipi maresmenc.

La cursa està oberta a tots els públics majors de 16 anys, i s’obsequirà a tots els participants amb un regal commemoratiu: una Headband HG i una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors.

Ja fa uns dies que es van obrir les inscripcions i veig que encara són obertes, hi ha un màxim de 1000 participants, però al ritme d'inscripcions que hi ha en altres curses, qui vulgui fer-la que no s'esperi gaire a fer-ho.

Més informació gesport.cat/cursa-pineda-de-mar-10k/

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' Cursa dels Nassos (31/12/20)' en el fòrum. fa 2 anys

Qui havia de dir que a poc de celebrar-se no tinguem fil obert de la Cursa dels Nassos, que va esgotar el miler de dorsals disponibles en 1 hora.

Una de les poquíssimes curses que es portarà a terme per acomiadar l'any amb format similar amb el que es va fer la cursa de La Mercè i més recentment la Sant Silvestre de El Masnou.

Tota la informació de la cursa a la seva pàgina web

www.cursadenassos.barcelona/es/

Llegeix més...

Des de Gesport ens fan arribar informació de la 12 ena. edició Cursa de Sant Viçens del Horts "La Vicentina" de 10 km. que es celebrarà al Parc de la Foneria el diumenge dia 18 d'octubre a les 10:00 hores amb una previsió d'un màxim de 600 dorsals. En aquesta cursa està prevista la presència, pels temps de 45' - 50' - 55' -60" del servei de llebres de CoRReDoRS.CaT ;)

A partir de les 11:20 hores també han fet previsió de poder celebrar curses escolars.

Per a inscripcions que ja es troben obertes i més informació de la cursa podeu consultar la web

gesport.unicsweb.com/cursa-10k-sant-vicenc-dels-horts/

En temps difícils i sempre que les autoritats sanitàries i esportives ho permetin, és d'agrair la voluntat, en cas de Gesport, de poder tornar a "sentir" el fet de posar-se un dorsal. Amb la responsabilitat de tot@s, que els pasos en positiu serveixin per a recuperar encara que sigui amb limitacions, les curses populars al nostre país.Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' Cursa de la Mercè 19 i 20 setembre 2020' en el fòrum. fa 2 anys

Hola,

Encara que estic convençut que molts de vosaltres ja teniu informació de l'edició d'aquest any, obro fil d'aquesta 42a. edició de La Cursa de la Mercè que amb motiu de la Covid-19 ha tingut que reinventar-se i presenta dos formats diferents:

la cursa presencial de 10 kms. sobre un circuit de 5 kms als que es faran 2 voltes

la cursa virtual en la que es poden escollir tes distàncies (2km 5km i 10km). Una aplicació mòbil registrarà el recorregut de cada persona.

Les inscripcions recollides aniran a una bona causa, la Marató de TV3 destinada enguany a la investigació de la COVID-19

Tant debò res ho espatlli i es pugui fer segons el previst

Més informació: www.barcelona.cat/cursamerce/es/inicio.php

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' ACTIVA’T I SUMA MARESME LA SELVA 03-05-20' en el fòrum. fa 2 anys

GESPORT amb el suport dels Ajuntaments de les comarques de El Maresme i La Selva ha engegat el projecte ACTIVA’T I SUMA MARESME LA SELVA

Es celebrarà el proper diumenge 3 de maig i neix amb l’objectiu de fomentar l’activitat física des de casa, tot sumant hores fent esport i sumant recursos econòmics per ajudar als herois i heroïnes més propers que tenim a la comarca, els sanitaris, que lluiten cada dia per combatre la pandèmia.

Els beneficis de la iniciativa seran donats a la Corporació de Salut Maresme La Selva, per a la compra de material de protecció per fer front a la Covid 19, evitant el contagi dels sanitaris i la propagació del virus cap a altres malalts.

Tota la informació i inscripcions de la iniciativa a la web: www.activatisumamaresmelaselva.com

Aquest es el cartell d'aquesta bona iniciativa solidàriaLlegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' ConFinaRun cursa indoor solidària 05/04/20' en el fòrum. fa 2 anys

El proper diumenge 5 d'abril per iniciativa de Iter5, Feetback i A.A.Xafatolls es durà a terme la 1a edició del ConFinaRun, cursa INDOOR (#jocorroacasa) on l'objectiu és recórrer una distància de 5kms o una Milla (1609m) i es podrà realitzar des de les 10:00h a les 21:00h.

Es tracta d'una activitat solidària, ja que tots els diners recaptats en les inscripcions, aniran destinats a Institut de Recerca Biomèdica de Lleida per a la investigació contra el COVID-19

Més informació a www.instagram.com/confinarun/

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' Cursa Ponle Freno Badalona 5-10 kms. 22/03/20 09:30 hores' en el fòrum. fa 3 anys

El dia 22 de març a les 09:30 hores es farà una nova edició de la Cursa Ponle Freno Badalona, esdeveniment esportiu organitzat per Atresmedia i la col·laboració de la Fundació AXA, l'Ajuntament de Barcelona i La Sansi.

La cursa en les seves dues distàncies de 5 i 10 kms, tindrà la sortida i arribada al Passeig Marítim de Badalona. En acabar aquestes dues curses hi ha prevista la celebració de curses infantils amb inscripció gratuïta per a tots els participants.

En el circuit de carreres d'aquesta campanya que s'organitzen al llarg de l'any a diferents ciutats, els diners recollits en les incripcions són destinats a projectes en favor de les víctimes dels accidents de trànsit. En el cas d'aquesta, ho seràn per a la Fundació GuttMann, sens dubte una magnífica acció solidària.

Més informació a compromiso.atresmedia.com/ponlefreno/car...freno/2020/badalona/

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' Cursa de la Dona 3 Viles 15/03/20 09:00 hores (5-10Kms.)' en el fòrum. fa 3 anys

Gesport amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt, organitza el dia 15 de març de 2020, a les 9,00 hores, la 1a edició de la Cursa de la Dona 3 Viles sobre una distància de 5Km (1 volta) i 10 km (2 voltes), amb sortida i arribada a Port Balís. En la mateixa, entre d'altres, està previst:

Samarreta amb disseny exclusiu #elartedecorrer i bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors.
Avituallament de beguda i fruita a l’arribada
Guardaroba per a tots els participants
Servei de vestidors i dutxes al Port Balís
Parking gratuït

El termini màxim d’inscripció finalitza a les 9,00 hores del divendres 13 de març, o en arribar al límit de 400 participants.

Més informació a la web de la cursa www.cursadeladona3viles.com/

En aquesta cursa hi haurà Servei de Llebres a càrrec de CoRReDoRS.Cat a ritmes de 4' , 5' i 6' Km

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' 1er.Trail Lloret de Mar 22/03/20 10:30 hores' en el fòrum. fa 3 anys

El dia 22 de març amb sortida a les 10:30 hores sota l'organització de La Sansi i la col·laboració de l'Ajuntament de LLoret de Mar es realitzarà la 1a. edició de la cursa Trail Lloret de Mar amb 3 distàncies de 5 Km, 10 Km i Mitja Marató.

Sortida des de la mateixa població de Lloret de Mar, una part del recorregut de la prova es tècnic però accessible per a tot@s els participants. L'organitzador estableix un límit màxim de 800 participants. El temps màxim per a la realització de la prova serà de 4:30 hores

Samarreta tècnica (qui hagi triat aquesta modalitat d'inscripció) , premiació per categories, medalla commemorativa per arribats dels 5km, 10km i 21km i bossa de corredor amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores.

La prova comptarà amb bon grapat de serveis al corredor:
avituallaments durant la carrera líquids i sòlids, brífing i presentació el dia abans de la cursa a la fira del corredor a les 17, 30 hores, massatgistes, guarda-roba, estudi plantar només per participar, escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., llar d'infants (reservant a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), assegurança, oferta hotelera per a participants i acompanyants, dorsals personalitzats amb el nom del corredor / a, dorsals de colors segons la distància a participar-hi, entrenaments les setmanes prèvies per preparar la cursa, servei sanitari al llarg del recorregut, amb hospital de campanya a l'arribada, calaixos de sortida segons el nivell i marques dels participants, recollida del dorsal fins a 45 minuts abans de la sortida, aparcament al costat de la sortida, punts d'animació durant el recorregut i en la sortida / arribada, reportatge fotogràfic amb 2.000 fotografies gratuïtes i un gran sorteig amb el número de dorsal (Material esportiu, rellotges Kronos, ulleres i números de la Grossa).

Més informació d'aquesta cursa a www.lloretdemartrail.com

Llegeix més...

Josep58 creat un nou tema ' 27a. Mitja Marató de Montornès 29-03-20 10:00 hores' en el fòrum. fa 3 anys

El dia 29 de març amb sortida a les 10 del matí es celebrarà la tradicional Mitja Marató Montornès – Montmeló – Vilanova – la Roca, que en aquest 2020 compleix la seva 27ena. edició.

Es tracta de l’esdeveniment esportiu més important que acullen aquests municipis i que organitza el Club Atletisme Montornès, amb la col·laboració d’altres entitats i organismes.

Aquesta prova de ruta, tindrà sortida i arribada a la zona esportiva municipal de Montornès del Vallès i compta amb un màxim de 3500 inscripcions.

En aquesta mitja marató hi haurà Servei de Llebres de CoRReDoRS.CaT un total de 8 "pacers" pels temps de 1h.25' a 2h. Hores d'ara tenim lliures els temps de 1h45' - 1h50' - 1h55' i 2h . Els associats que estigueu interessats en fer de llebre en algun d'aquests temps refrenciats ens ho feu saber al Jorfer, RugbyMan, Fandes o a mi mateix

Podeu consultar més informació de la cursa a: mitjamontornes.com/mitja-marato

Llegeix més...

El dia 1 de març amb soirtida a les 9 del matí es celebrarà la 31a. edició de la Cursa Popular de Caldes d'Estrac 3 Viles que organitza Gesport i la mateixa es una Prova puntuable al CIRCUIT MARESMENC DE CURSES.

Es tracta d'una cursa de 10 kms. que transcorre per les poblacions de Sant Andreu de Llavaneres (Port Balís), Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac i en la mateixa i en el seu recorregut es barregen paisatges de mar i muntanya.

En aquesta cursa hi haurà Servei de Llebres de CoRReDoRS.Cat pels temps de 40' - 50' - 60'. Els associats que estigueu interessats en fer de llebre en aquesta cursa ens ho feu saber al Jorfer, RugbyMan, Fandes o jo mateix

Podeu consultar més informació de la cursa a:

www.gesport.cat/web/web/esdeveniments/181

Llegeix més...