jramon creat un nou tema ' Marató d'Edimburg (26 Maig 2024)' en el fòrum. fa 1 mes

La Marató d'Edimburg (Escòcia) www.edinburghmarathon.com va tenir lloc per primera vegada al 1982, pero no es va fer anual fins el 2003. Actualment el darrer diumenge de maig. La edició actual serà la número 15.

Es celebra conjuntament amb altres distancies: Mitja Marató, 10K, 5K, 2K junior i 1,5K junior. Encara que també hi ha una carrera de relleus per equips, afectuosament anomenada "Hairy Haggis".

La ruta de la marató comença al centre de la ciutat, surt d'Edimburg cap a East Lothian i acaba a Musselburgh, East Lothian. Menys de vuit milles del recorregut es troben dins els límits de la ciutat, i la majoria es corre a East Lothian (inclosa la meta a Musselburgh). El recorregut abasta menys de cinc quilòmetres del centre de la ciutat.

Espero que no plogui massa :coldsweat:

Llegeix més...

jramon creat un nou tema ' Mitja Marató de Tarrega (5/5/24)' en el fòrum. fa 1 mes

Bones,

Encara que a posteriori, vull deixar dades d'aquesta edició per la col.leció correctat

Llegeix més...

jramon creat un nou tema ' MITJA MARATÓ LAGO MAGGIORE (5/11/23)' en el fòrum. fa 8 mesos

Dintre de dues setmanes vaig amb el meu germà a correr aquesta mitja ( www.LAGOMAGGIOREMARATHON.it ) La organització posa a disposició diferents distancies: 10 kms, mitja marató, 33 kms i marató. A mes en opció competitiva i no competitiva. La vaig triar perquè el meu germà volia correr amb mi una mitja en el estranger i el dia 5. La millor que vaig trobar va ser aquesta i compartiré amb la meva família de corredors aquesta experiència. Potser algun dia podem fer la marató.

Llegeix més...

jramon creat un nou tema ' Zurich Marathon (23 Abril 2023)' en el fòrum. fa 1 any

Bones,

El proper dia de Sant Jordi hi seré a la Zurich Maraton (sense lo de Barcelona). No he vist cap missatge d'aquesta marató, amb lo que dedueixo que ningú la ha feta. Aixi que, quan torni, deixaré crònica per si alguna vegada algú s'anima.

www.zuerichmarathon.ch/marathon-2/marathon

Llegeix més...

jramon creat un nou tema ' Mitja Marató de Berlin (2/4/2023)' en el fòrum. fa 1 any

Bones,

Estic apuntat a aquesta mitja www.generali-berliner-halbmarathon.de/en/

Segur que mes d'un l'ha feta pero no trovo cap referencia. Així que intentaré donar la máxima informació per un futur.

Llegeix més...

jramon creat un nou tema ' Media Maratón de Cartagena (5/3/23)' en el fòrum. fa 1 any

Ja se que seré l'unic Correcat que anirá, pero obro el fil només per explicar com es aquesta mitja.

www.alcanzatumeta.es/media-maraton-y-11k...d-de-cartagena-2023/

Llegeix més...

jramon creat un nou tema ' 125a Maratón de Boston 11/10/2021' en el fòrum. fa 3 anys

L'Associació Atlètica de Boston (BAA) ha notificat ja la seva acceptació per la 125a Marató de Boston. Jo era un dels classificats per la edició 124, que al final vaig correr de forma virtual, donant 4 voltes a Sant Cugat. Ara he tornat a ser seleccionar per completar aquesta marató de forma presencial, i així apropar-me al repte de les six majors.

Aquest any la marató de Boston només accepta a 20.000 participants. Per axó va rebaixar les marques de classificació en 7 minuts, 47 segons per cada grup d'edat i gènere. En total, es van rebre 23,824 sol·licituds, de les quals s'han acceptat 14.609. La resta estarà compost per participants per invitació, inclosos els corredors que participen com a part de el Programa de caritat oficial i el Programa sense ànim de lucre de John Hancock (patrocinador principal de la Marató de Boston durant 36 anys), així com per atletes professionals convidats.

Crec que hauria de fer col·lecció de maratons úniques, ja que tinc:

- la medalla de la del 2012 de Nova York (marató no correguda per l'huracà Sandy)
- la medalla del 2020 de Boston (marató virtual)
- si tot va be, contaria amb la marató de Boston no correguda el "Patriot Day"

Be, toca entrenar al estiu un altre cop. Pero aquest any em temo que serem molts, donat la acumulació de maratons a la tardor.

ANIMS

Llegeix més...

jramon creat un nou tema ' 1A MILLA SANT PAU 2020 (27-06-20)' en el fòrum. fa 4 anys

Hola companys,

Estic apuntat a aquesta cursa. Tot i que son 6 voltes de 800 metres (aproximats, perque no es homologada), conten les dues mes rápides. Les sortides seran esglaonades 2 participants cada 5 segons. Total pels 100 participants: 4:10 minuts.

Només hi havíen 100 dorsals i m'agradaría saber si algu de vosaltres hi sereu. Podem fer foto amb mascareta o amb distancies de 2 metres (panoramica :laughing: )

Llegeix més...

jramon creat un nou tema ' 14/04/2018 Medijocs' en el fòrum. fa 6 anys

Hola,

Demà correm a Sant Cugat la clasica de Medijocs ( medijocs.comb.cat/cursaatletica.htm ). Serán 8 kms per la serra de Collesora. Ahir vaig fer el recorregut i la riera baixa plena. Els que veniu prepareu-vos a mullar-vos els peus de ben segur.

Llegeix més...

jramon creat un nou tema ' Marató de Ginebra, 6 de maig de 2018' en el fòrum. fa 6 anys

He estat pensant en una marato al maig i llegint cróniques em quedo amb la del Arcadi sobre Ginebra 2017. Destaco de la seva crónica:

"La marató de Ginebra és molt especial. Diria que és ideal per la gent que li agrada la natura, els paisatges i la tranquil·litat. No té res a veure amb una marató urbana convencional, ja que, com he dit, només els últims cinc quilòmetres són dins de la ciutat. La resta del recorregut va per carreteretes estretes que uneixen els diferents municipis per on passa el circuit: Chêne-Bougeries, Choulex, Meinier, Jussy, Presinge, Puplinge, Chevrier, Capite, Cologny i, finalment, Ginebra.

Pel camí es van veient camps de conreu, horts, vinyes i, per descomptat, les muntanyes al fons. Els poblets són molt bonics i gairebé els únics espectadors de la marató són vaques, ovelles i cabres..."


Així que vaig cap a Ginebra. Se que el meu amic Maten també hi será per correr la seva marató després de força temps. Algu mes...?

Llegeix més...