jramon creat un nou tema ' 1A MILLA SANT PAU 2020 (27-06-20)' en el fòrum. fa 11 mesos

Hola companys,

Estic apuntat a aquesta cursa. Tot i que son 6 voltes de 800 metres (aproximats, perque no es homologada), conten les dues mes rápides. Les sortides seran esglaonades 2 participants cada 5 segons. Total pels 100 participants: 4:10 minuts.

Només hi havíen 100 dorsals i m'agradaría saber si algu de vosaltres hi sereu. Podem fer foto amb mascareta o amb distancies de 2 metres (panoramica :laughing: )

Llegeix més...

jramon creat un nou tema ' 14/04/2018 Medijocs' en el fòrum. fa 3 anys

Hola,

Demà correm a Sant Cugat la clasica de Medijocs ( medijocs.comb.cat/cursaatletica.htm ). Serán 8 kms per la serra de Collesora. Ahir vaig fer el recorregut i la riera baixa plena. Els que veniu prepareu-vos a mullar-vos els peus de ben segur.

Llegeix més...

jramon creat un nou tema ' Marató de Ginebra, 6 de maig de 2018' en el fòrum. fa 3 anys

He estat pensant en una marato al maig i llegint cróniques em quedo amb la del Arcadi sobre Ginebra 2017. Destaco de la seva crónica:

"La marató de Ginebra és molt especial. Diria que és ideal per la gent que li agrada la natura, els paisatges i la tranquil·litat. No té res a veure amb una marató urbana convencional, ja que, com he dit, només els últims cinc quilòmetres són dins de la ciutat. La resta del recorregut va per carreteretes estretes que uneixen els diferents municipis per on passa el circuit: Chêne-Bougeries, Choulex, Meinier, Jussy, Presinge, Puplinge, Chevrier, Capite, Cologny i, finalment, Ginebra.

Pel camí es van veient camps de conreu, horts, vinyes i, per descomptat, les muntanyes al fons. Els poblets són molt bonics i gairebé els únics espectadors de la marató són vaques, ovelles i cabres..."


Així que vaig cap a Ginebra. Se que el meu amic Maten també hi será per correr la seva marató després de força temps. Algu mes...?

Llegeix més...