JoCarMar Hasn't joined any discussions yet.
Encara no tens amics
JoCarMar creat un nou tema ' II Garmin Team Trail' en el fòrum. fa 6 anys

Bon dia companys!

El proper 16 i 17 de juny torna la Garmin Team Trail, una cursa de muntanya de 200 quilòmetres de distancia en format Non Stop i amb límit de 36 hores per a completar el recorregut que porta als corredors i corredores a creuar Catalunya de nord a sud, des de la petita població de Castellar de N'Hug del Pre-Pirineu fins a la metròpoli de Sant Cugat del Vallès.
Els 200km es poden realitzar individualment (categoria SOLO) o en equip de fins a 6 integrants per relleus, cas en que cada corredor corre representant a l'equip a l'etapa (només corre 1 corredor/etapa).
Les etapes tenen una distancia d'entre 20 i 35kms i l'estratègia se la monta cada equip segons les preferències del corredors.



La cursa està formada per 8 etapes diferents amb 8 poblacions de Control de Pas, llocs en els que l'organització posa a l'abast dels participants la zona per canvi de corredor, assistència, dutxes i avituallament. Aquests poblacions són Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-Reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat del Vallès.


Es tracta d'una jornada ideal per pasar amb companys de club, amb amics, amb familiars, creant team building dins d'una empresa, etc ja que comporta seguir el recorregut pels relleus passant l'estona amb els companys de l'equip. Us deixo l'enllaç del video de la primera edició en la que van participar 320 corredors representant a 89 equips.

Més info de la cursa a garminteamtrail.com/


Animeu-vos a participar! ;)

Llegeix més...