quimetguerrero Hasn't joined any discussions yet.
Encara no tens amics
quimetguerrero creat un nou tema ' samarretes cursa bombers (primeres edicions)' en el fòrum. fa 7 anys

Bones a tots/es!!
Després de la pertinent re-presentació, m'agradaria demanar-vos un favor.
L'any vinent es celebra la 20ª edició de la cursa de bombers, i s'està mirant de fer una exposició amb tota (o gran part) de la història de la cursa. Molt més humil en els seus inicis, i que després es va anar fent molt gran...massa i tot. En el sentit que els darrers anys que la gestionava Nike, el nom de bombers cada cop ocupava menys espai a la samarreta i es coneixia com a cursa "nike de bombers". I com que es vol recuperar una mica l'essència de la cursa, doncs es vol fer aquesta exposició.
El tema és que ens està costant trobar samarretes de les primeres edicions (98-02). I aquí ve el favor que us vull demanar.
Si algú tingués samarretes d'aquestes primeres edicions, i tingués a bé cedir-les temporalment per poder fer l'exposició, us estaríem infinítament agraïts.
Si em voleu contactar, podeu fer-ho per aquí o per mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Mil gràcies anticipades!!

Llegeix més...

quimetguerrero creat un nou tema ' hola de nou...sóc el quim (quimet en l'anterior web)' en el fòrum. fa 7 anys

Bones a tots/es!! Em re-presento a la web;)
Sóc el quim (abans quimet). Feia molt que no visitava la pàgina, però no per això he deixat de córrer:) . El ManoloM m'ha dit que la web era nova i m'he tornat a registrar, i ja hi estic fent un cop d'ull.
Ens anirem veient de nou en algunes curses, tot i que jo no porto l'equipació pastanaga, jejeje

Salut i kms

Llegeix més...