DIEGOLH

Soc en Diego Puig Anaya.

Vaig néixer fa trenta vuit anys (27 de Juny del 1979) a la ciutat de L`Hospitalet. Des de fa dotze anys, visc a la Vila de Ripollet.

Estic casat, i soc pare de dues filles de sis i tres anys.

Treballo de tècnic electrònic des de fa tretze anys a l'empresa MERIT AUTOMOTIVE (antiga DELPHI) de Sant Vicenç dels Horts.

Les meves aficions, a part de córrer, són cuinar, el món associatiu (soc Vicepresident de l`Ampa de l`Escola Enric Tatché de Ripollet) i la política (soc membre de la executiva del PSC de Ripollet).

 

17200922 10210778579852000 5758322303979149110 n

 

Quina peça musical vols que acompanyi aquesta entrevista? 

- La de Compta amb mi, de Txarango. La vaig escoltar per primera vegada al video que van fer de la Cursa de La Fageda fa dos anys. I em recorda a La Fageda, per a mi, el millor lloc per córrer i passejar amb família i amics. Idíl·lic!

 

Per què corres? 

- Corro per trobar-me bé, principalment. De vegades després de la feina i de tota la feinada que fem a l'Ampa per desconnectar. Encara que sigui tard, em fa falta. Allibero la ment, i em serveix per pensar en noves idees. He de reconèixer que les millors idees les he tingut mentres corrent!

 

Pots recordar quina va ser la teva primera cursa?

- Cursa de Bombers de l'any 2009. La de la samarreta blanca! Tot va començar amb una aposta a la feina: qui arribés l'últim dels quatre pagaría el dinar. No vaig ser jo. Vaig trigar 50 minuts. En acabar, no pensava fer-ne més, però de camí cap al tren em van donar un grapat de propaganda... i fins al día d'avui!

Tindràs moltes anècdotes al llarg de les teves curses; N'hi ha alguna que ens vulguis explicar?

- La millor anècdota, va ser la de retrobar-me al meu millor amic de la infantesa, el Carlos Olivares, a una de les primeres Curses que feia. Portaven molt de temps sense saber l`un de l`altre, i em va fer molta alegria. Des de les hores em compartit un grapat de Curses i entrenaments junts.

El teu somni com a corredor potser ja l'has aconseguit; tot i així te'n queda algun pendent? 

- Com a corredor, estic content amb el que porto a sobre. Haig d'admetre que m`agradaria baixar de 40 minuts als 10 quilòmetres. Vaig estar molt a prop al 2012 i al 2013, però després, per diverses circumstàncies, m'he allunyat molt.

Quina frase motivadora t’acompanya en els moments difícils 

- LA LLUITA EDUCA!
 

Tots tenim les nostres manies; ens agradaria saber quines son les teves, relacionades amb el córrer. 

- La més arrelada és que no m`agrada trepitjar la catifa de ChampionChip abans d'una Cursa, ni passar per sota de l'arc escalfant: l'esquivo per superstició.
 

Com explicaries les sensacions que manifestes davant l’objectiu assolit? I davant el no assolit? 

- Les sensacions davant de l'objectiu aconseguit són brutals: molt content.

Però si no l'aconsegueixo, no m'enfado. Arribar ja és una victòria.

 

Explica'ns el teu nick: per què DIEGOLH?

- Basicament, perquè soc nascut a L`Hospitalet, i des de que vaig vindre a viure a Ripollet, anyoro la ciutat ( baixo cada cap de setmana), i no vull perdre la vinculació amb la meva ciutat. A la vida em de saber de on venim, i jo tinc clar que soc de L`Hospitalet!

 

Cursa Maratest 2012 356s

 

Comentaris