xinoxano

Vaig començar amb un clàssic , la cursa o marató .... del Corte Inglés, més tard vaig començar a fer 10.000's, després mitges, maratons, ultratrails, i en el futur, qui sap...?

Corria per mantenir el pes i controlar el colesterol, ara perquè m'ho passo pipa.


Algun entrenament a destacar?
- Tota la preparació que vam fer amb els “jabalins” per preparar Cavalls del Vent sub24 la temporada 2009.

Quina és la teva pròxima fita?
- Cavalls del Vent sub20..., bé, potser serà sub22.

Alguna mania?
- Tallar-me el cabell abans de cada repte important.

Com ens explicaries les sensacions davant un objectiu assolit?
- Satisfacció, orgull, he lluitat i ho he aconseguit!... una passada!!!!

Alguna cançó o frase que et motivi
Si arribeu, de Lluis LLach, una metàfora d'una cursa: tots anem per la vida, uns més ràpids i uns més lents, però tots podem gaudir de l'alegria de compartir els èxits dels altres corredors.

Somnis d'un corredor
- El mon de l'atletisme popular es un mon especial, a Corredors.cat he conegut moltes persones admirables. El meu somni seria tenir les cames d'algun dels cracks de la muntanya, el cor d'algun lluitador dels que he conegut i el cap d'una persona que admiro i de la que no diré el nom.

Alguna cosa que vulguis explicar o comentar?
- Fa temps baixant corrent de La Trona em vaig fotre un “pinyo” important, amb ungla a l'aire, un bon trau a la ma i força sangonera (a més de l'esguinc al turmell). L'Ives, que venia al grup va treure de tot i em va deixar al·lucinat: benes, tovalloletes amb alcohol, mercromina... sort d'ell. Des de llavors sempre surto a muntanya amb una petita farmaciola. 

Alguna anècdota...
- Quan vaig comprar la meva primera camelback, després de tenir-la guardada a l'hivern i abans de la primera sortida no s'hem va acudir altra cosa per desinfectar-la que omplir-la d'alcohol 96. Tot i que la vaig esbandir bé, es veu que va quedar alcohol en algun racó del tub. Vam sortir a córrer per la muntanya, i quan mort de set vaig fer el primer glop vaig notar que em cremava tota la gola... vaig anar mig flotant tota la resta de la sortida.

 

Comentaris