7 de setembre. Cursa gratuïta a Olot.

7 de setembre. Cursa gratuïta a Olot.

30 Ago 2013 18:36 - 30 Ago 2013 20:26 #1 per crica (Visitant)
El proper 7 de setembre, a les 5 es donarà la sortida a la cursa urbana d'orientació de les festes del Tura a Olot. Hi ha tres circuits, un curt de 2 km., el mitjà de 6 i el llarg de 10. Per a apuntar-vos sols cal ser a la plaça del Centre d'Olot una estona abans de la sortida, o enviar un correu a   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.      Més info a www.elsarro.cat
Allà ens hi trobarem. 

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

11 Set 2013 11:09 #2 per crica (Visitant)
Vaig amb retràs, però allà va una minicrònica.
Malgrat la pluja, ens varem aplegar més de 150 participants per a fer algun dels tres circuits. L'any passat amb un dia espèndid vam ser 280, però aquest fet no va restar entusiasme als organitzadors.
Jo vaig cometre un error de càlcul i no vaig dur protecció per a la tarja de resultats, de manera que a la tercera fita ja estava totalment trencada. Vaig decidir continuar la cursa pel plaer de fer-la sota l'aiguat! Córrer sota la pluja era una cosa que feia molt de temps que no feia i va resultar gratificant com sempre que hi ha bona temperatura.

A l'arribada, l'organització es va refiar de la bona voluntat de tots i no va fer comprovacions de control de fites. Sorprenentment, vaig quedar tercer!
PD: Vaig fer totes les fites, sense trampa!

Pel proper any, ja ho sabeu: el dissabte anterior al 11 de setembre, dins les Festes del Tura teniu una cursa gratuïta i molt ben organitzada.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.