Busco gent per entrenar a les tardes entre setmana

Busco gent per entrenar a les tardes entre setmana

15 Des 2015 09:41 #1 per amancho (Visitant)
Bones,

em presento, em dic Abel, visc a Sabadell, soc nou al fòrum i busco get per entrenar per camins de muntanya els dies entre setmana, a partir de les 17:30 i fins les 19:30 / 20:00.

Normalment faig sortides d'una hora pels voltants del Llac Petit de Bogunya, La Mola, Sant Llorenç, Sant Julià, el Torrent de la Betzuca, Puig de la Creu, Togores, la Salut, etc

M'agraden els corriols tècnics i el desnivell fort. El meu ritme d'entrenament es de 5:00min/km en rutes de 300D+. Òbviament, això sempre depèn de la ruta i del terreny... ;-)

Fa anys que corro curses de muntanya, maratons i alguna ultra. No tinc cap problema en adaptar.-me al altres ritmes o tipus d'entrenament, sempre que les meves capacitats m'ho permetin.

Disculpeu si ja existeix un altre lloc per aquest tipus de missatges, no l'he trobat.

Salut i muntanya !!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

15 Des 2015 13:05 #2 per pinelli (Associat/da)
hola abel , jo per horaris i ritme no puc anar a sabadell amb tu  :he: , pero tots els dissabtes a torremossenhoms hi han un bon grapat de gent que surt a correr , aixo si,  a un altre ritme ..  :yes:

mossenhoms.netfreehost.com/viewtopic.php...rum=mossenhoms#13860

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

15 Des 2015 14:22 #3 per amancho (Visitant)
Gracies per respondre Pinelli.

No tinc cap inconvenient en baixar el ritme.

També surto pels voltants de Sabadell, Terrassa... el Vallés en general.... Algun divendres, que puc sortir abans i tinc mes temps, també vaig a Collserola o la Serralada de Marina.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.