Trenta-vuitena jornada: S.Martí, CNS, El Pont, Mitja Prat, Femsui i Guanta

Trenta-vuitena jornada: S.Martí, CNS, El Pont, Mitja Prat, Femsui i Guanta

02 Nov 2017 20:55 - 02 Nov 2017 20:57 #1 per piri (Associat/da)
Comencem novembre amb 6 curses ben distintes i per a tots els gustos.

La cursa popular de Sant Martí són 10k d'asfalt a la ciutat de Barcelona. La sortida es donarà el dia 5 de novembre de 2017 a les 9 h. del matí. Tant la sortida com l’arribada estaran situades al davant del Foment Martinenc: C/ Provença, 591-593. Hi haurà servei de guarda-roba i dutxa.

La recollida de dorsals és el mateix dia 5 de 7:30 a 8:30.


El Club Natació Sabadell organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell el 5 de novembre del 2017 a les 10.00h la cursa de 10 km. La sortida de la Cursa de 10 km està situada a la Gran Via, davant del Club Natació Sabadell i per la cursa de 5 km davant de Fira Sabadell. L’arribada de les dos curses serà al C/ Balmes davant la Plaça del Mar.

El Club Pratenc AA, amb el suport institucional de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme, i sota el control del Comitè Català de Jutges organitza la V Mitja Marató del Prat de Llobregat.

La sortida i arribada estaran situades a la pista d’atletisme del Complex Esportiu Municipal Sagnier del Prat de Llobregat. L'hora de sortida de la Mitja Marató serà a les 9:30 h.

Els avituallaments estaran situats en els quilòmetres 5, 10 i 15 aproximadament, així com a l’arribada.El 5 de novembre de 2017 es disputa el 5è Trail FemSui-Vilamajor, organitzat per CEC Vilamajor.

El recorregut circular us portarà per camins i corriols fins al cim de El Sui (1.318m.) dins del Parc Natural del Montseny, passant per llocs característics de la zona com el Turó de Samon (1.267m) i l’ermita de Sant Elies (988 m), per acabar al parc de Can Sauleda (255 m) de Sant Antoni de Vilamajor.

- 28,500km de recorregut i 3.100m de desnivell acumulat.

- Briefing: 8:00 h, i la sortida: 8:30 h. Al Parc de Can Sauleda de Sant Antoni de Vilamajor.

- Recollida de dorsals de 7:00 h a 8:00 h.

El recorregut disposarà de 6 avituallaments líquids i/o sòlids pensats per satisfer les necessitats del recorregut, mes el de l’arribada, on rebreu un mes que merescut entrepà.

El recorregut transcorre per pistes i corriols molt tècnics que ens mostraran des de la part mes boscosa i obaga de les cotes mes baixes, fins a la part mes àrida i salvatge que caracteritza l’arribada a El Sui.


L’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort organtiza el dia 05 de novembre la dotzena edició de la cursa de 10k de terra i asfalt.

La sortida serà a les 11 del matí de l’Avinguda de la Constitució,davant plaça de l’Ajuntament. Mentre que l'arribada serà al carrer J.A. Jover Barrier. Davant plaça de l’Ajuntament. El control d’arribada es tancarà a les 12.30 h.

La recollida de dorsals, xips i bossa d’obsequis serà a la Polivalent.

10.00 a 13.00 h. Servei d’acollida (guàrderia infantil). Lloc Sala Polivalent.

11.00 h. Sortida CURSA 10 KM.

12.00 h. Lliurament de trofeus. Lloc Plaça de l’Ajuntament (en cas de pluja a la Sala Polivalent).

12.30 h. Tancament control d’arribades.

La 32a pujada i baixada a Guanta - Sentmenat serà organitzada pel Club atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sentmenat, el 05/11/17 a les 10h. del matí.

Hi haurà els següents serveis per la cursa: Servei mèdic amb 2 ambulàncies, 2 calaixos de sortida, guarda-roba i WC al pavelló primer de maig, carpa de trobada de voluntaris, bossa d'obsequis, dorsal amb nom, avituallament a Guanta i al finalitzar la cursa amb beguda isotònica o aigua.

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.