CorreBlau 2017 (29/10/2017 10h)

CorreBlau 2017 (29/10/2017 10h)

09 Oct 2017 18:54 - 09 Oct 2017 18:54 #1 per Xeix (Associat/da)

Sobre l'esdeveniment
El CorreBlau és més que una cursa solidària. Pretén ser el referent de la ciutat de Barcelona en difondre la inclusió escolar de l'alumnat amb autisme. És per això, que animem als corredors a gaudir de la cursa i de la seva contribució en defensa dels drets de l'alumnat amb TEA (trastorn de l'espectre autista). Pots trobar tots els detalls de la prova en aquest enllaç , així com també pots veure el recorregut en aquest altre enllaç .

El CorreBlau oferirà servei de guarderia el dia de la prova, de 09.30 a 11.30. Si hi estàs interessat, escriu-nos un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb la següent informació: Nom del pare/mare/tutor, telèfon del pare/mare/tutor, nom del nen i edat del nen.

Data i lloc de la cursa
El CorreBlau es celebrarà el dia 29 d'octubre de 2017 en el Parc de La Ciutadella, a Barcelona.

Preu de la cursa
L'import per participar a la cursa serà de 12 euros, 7 euros per participar en la cursa (inclou samarreta i obsequis), i 5 euros per impulsar un projecte d'inclusió escolar d'alumnat amb autisme dins del Projecte Construïm Capacitat que promou l' Associació Aprenem des del 2010 a tot el territori de Catalunya.

El pagament podrà fer-se amb targeta de crèdit o mitjançant transferència bancària (per les inscripcions via web).

Inscripcions
Podeu realitzar la vostra inscripció Clicant AQUI .

Sobre l'Associació
L’ associació APRENEM per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista neix l’any 2006 per iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de reivindicar els DRETS dels seus fills i filles i per defensar una atenció adequada a la seva especificitat.

A Aprenem creiem en un futur on és possible la plena inclusió de les persones amb TEA i l’acompanyament integral a les famílies. Un futur on aquesta afirmació passi de l’ideal a la realitat, on es garanteixin els drets de les persones amb TEA i es disposi dels recursos i suports necessaris per a fer-ho possible.

Podeu contactar amb l'Associació mitjançant aquests enllaços:
Pàgina web
Twitter
Facebook
Instagram

Donacions
Si desitges fer una donació per la causa, ho pots fer en la mateixa pàgina per inscriure's , només has de canviar la modalitat d'inscripció (la primera opció del formulari) a Dorsal Zero.

Moltes gràcies! :great:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.