Cursa de la dona 3 Viles 12/03/23 5 i 10km

Cursa de la dona 3 Viles 12/03/23 5 i 10km

14 febrer 2023 16:34 #1 per joseluisblanco (Associat/da)
Inscripcions obertes
Els Ajuntaments del Masnou, Premià de Mar i Montgat, organitzaran el proper 12 de març del 2023 la 2ª Cursa de la dona 3 viles de 5 i 10km (La participació es oberta a homes i dones). La Sansi portarà la direcció executiva de la cursa, que puntuarà per a la Lliga Championchip. Les inscripcions ja estan obertes a preus especials a @xipgroc

La sortida dels 10 km serà a Montgat a les 09.30h davant de l’estació de tren de Montgat a la Plaça Mallorquines, i l’arribada davant de l’Ajuntament del Masnou.

La sortida dels 5 km serà al Port de Premia de Mar a les 09.45h amb arribada davant de l’Ajuntament del Masnou.

Temps límit 1h 30 minuts per fer els 5 o 10km que aniran per la Nacional II.

La sortida serà amb calaixos de sortida, segons el ritme i nivell dels i les participants, estarà indicat en els dorsals de colors que seran diferents segons la distància i nivell. Dins dels serveis gratuïts que tindran els/les participants amb el preu de la inscripció podran gaudir d’oferta d’allotjament, dorsal amb nom, guarda-roba a la sortida i entrega a l’arribada, més de 2.000 fotografies, gran bossa del corredor, samarreta tècnica, tren gratuït, premis per categories, llebres, punts d'animació, quilòmetres marcats, vídeos de sortida i arribada, gran sorteig, i més sorpreses per a gaudir d'un bon cap de setmana.

Més informació de la cursa a www.cursadona.cat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.