45A CURSA POPULAR I 28A CURSA DE FONS ERMITA DE SANT JOSEP MONTBLANC -1 DE MAIG

45A CURSA POPULAR I 28A CURSA DE FONS ERMITA DE SANT JOSEP MONTBLANC -1 DE MAIG

10 Abr 2024 17:35 #1 per CAM (Visitant)
S CLÀSSIQUES CURSES A L'ERMITA DE SANT JOSEP DE MONTBLANC TORNEN L'1 DE MAIG A MONTBLANC

Organitzades pel club atlètic Montblanc, aquest 2024 tindrà lloc la 45a Cursa Popular i la 28a Cursa de Fons a l'ermita de Sant Josep de Montblanc, el dilluns 1 de maig. A més aquest any el club celebra els 30è aniversari de la seva fundació.

Com en les anteriors edicions, la cursa popular tindrà un recorregut de 3 km, mentre que la cursa de fons tindrà un recorregut de 10km pels carrers de Montblanc. Les curses tenen un caràcter social. Aquest any una part de les inscripcions es destinaran a tirar endavant el projecte social BASSES AMIGUES, que pretén la recuperació o nova construcció de punts d'aigua en zones necessitades d'espais naturals protegits per a la preservació de la biodiversitat.

Pel que fa a les inscripcions, les inscripcions a la 28a Cursa de fons es poden fer fins al 28 d'abril o fins a arribar als 150 participants, a la web del club atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat al preu de 14 euros. Tots els participants de la cursa de fons a més del servei de cronometratge per xip, tindran la bossa del corredor amb diferents regals, UN samarreta de màniga llarga 42K de teixit Neo Tec i d'alta transpirabilitat, avituallament durant la cursa, esmorzar i beure a l'arribada, servei de massatge i sorteig de regals dels col·laboradors. A més el regal d'una ampolla de vi del 30è aniversari del club.

Les inscripcions de la 45a cursa popular tindran lloc el mateix dia de la cursa de les 8:30h a les 9:30h al preu d'3 euros que es destinarà als projecte social de les Basses Amigues. A l'arribada tots els participants de la cursa popular també tindrà esmorzar i podran participar del sorteig de regals

Tota la informació de les curses, així com de les diferents novetats per aquesta edició es poden trobar a la web del club atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat així com a les diferents xarxes socials del club.

No us perdeu les clàssiques curses de l'1 de Maig!
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Associació Esportiva Corredors.cat
info@corredors.cat
© 2020  Tots els drets reservats