Asics Nimbus 16 - quina presa de pèl!

Asics Nimbus 16 - quina presa de pèl!

13 Gen 2015 16:24 #1 per (Visitant)
:grrrrrr: Les noves Asics Gel Nimbus 16 són un desastre! Les vaig comprar per Nadal i quina presa de pèl!!!
Són dures, i han perdut tota la seva comoditat, de les seves predecessores, 13, 14 i 15 amb les que havia corregut sense problemes centenars de quilòmetres i eren un guant al peu, còmodes, estables, etc.  :love: Les Nimbus 16, són dures, incòmodes i fan mal al peu...

A més, la meva dona que també les calçava i va arribar a còrrer la Marató de Boston, classificant-se prèviament a Berlin, amb això vull dir que no és una corredora novell, sinó força experimentada, va fer una queixa a la Asics Flags Barcelona al comprar les Nimbus 16 i voler tornar-les, doncs, per ella havien canviat el model i la resposta va ser més que desagradable, a més que no havien rebut cap queixa, van ser arrogants, prepotents i xulescs. Per mi les Nimbus 16, son unes bambes de Supermercat o les típiques imitacions barates de Tailandia a 10€ que et rebenten el peu. Em vaig sentir estafat i penso que estan prenent el pèl al personal baixant la qualitat d'un dels seus productes estrella, les bambes semblen de plàstic i no tenen gens de qualitat...

En el meu cas, em vaig provar les Asics Nimbus 16 al peu esquerra juntament amb les 15 al peu dret, durant un minut i caminant... El tacte del peu dret era perfecte, tou, còmode, etc. El peu esquerra feia mal, semblava que portés unes botes de muntanya, i sincerament, no les utilitzo per córrer per asfalt les botes de muntanya!!  :he:
Per acabar-ho d'adobar, al dia següent el peu esquerre, el de les Nimbus 16 em feia mal i tenia fascitis plantar!  :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: Maleït Asics!!!

Escric aquest post per denunciar les grans mentides d'aquesta marca Asics. Tenen moltes queixes a internet als USA pel canvi en aquest model perquè és força evident que han baixat la qualitat, i imagino que en breu arribarà per aquí (les queixes vull dir). No se si el fet que siguin Made in Vietnam  :jap: ha fet baixar la qualitat o bé els han pres el pèl les fabriques d'allà però el canvi és substancial i negatiu al 100% pel destinatari final, el corredor.

Ara canviarem de marca, de fet en muntanya no calço Asics. Vaig comprar les Asics Trail Sensor i també una altre presa de pèl, les notava super dures al còrrer, tenen una placa sota el peu... En fi, un desastre Asics.

Espero que això serveixi a molts corredors perquè no us gasteu els diners en les Asics Nimbus 16. Les anteriors, 13, 14 i 15 són Nimbus de veritat. En canvi, les Nimbus 16 són les bambes del LIDL però amb menys qualitat. Això si, pels que busquin postureo i unes bambes "guais" amb colors llampants que les comprin, però no responc pels vostres mals ni lesions que pugueu tenir.  :whistle:

Així que els japonesos sabran però s'han equivocat i molt amb el seu producte barat i de "mercadillo cutre"... Això si, el preu 160€ per aquesta bamba!!  :surprised:

Apa, salut i km!!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Gen 2015 18:21 #2 per Dani (Associat/da)
Un anàlisis completíssim de les Nimbus16.

www.foroatletismo.com/zapatillas/asics-gel-nimbus-16/


10km . 38'29" St.Antoni 2011  Any 2018 38'55" Sant Antoni
Mitja.  1h23'22" Barcelona 2018
Marató. 2h58'01" Castelló 2012 Propera Barcelona 2018

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Gen 2015 20:11 #3 per Nemo (Associat/da)
Jo les vaig estrenar al Novembre, porten uns 400 kilometres, i he de dir que estic molt content.

Hauré gastat aproximadament uns 10 parells de Nimbus i evidentment sempre he quedat satisfet, està clar que sino ho estigues hauria canviat de model i probablement de marca

Les trobo si fa o no fa gairebé iguals que les 15, potser tenen algunes petites modificacions, però pel mes gust aquest canvis no tenen cap influencia definitiva sobre l'anterior model

Ah ! Les vaig comprar al Decarton per 115 €, això si, sense caixa i sense preguntar res al venedor, total ja sé el que vaig a comprar i el número que faig servir, segur que si les compres a la botiga Asics o a alguna botiga especialitzada te la foten

Però com passa amb totes les coses "para gustos, colores"

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Gen 2015 10:43 #4 per David C (Associat/da)
Jo ja fa anys que soc usuari de Nimbus, al decembre hem vaig comprar les 16, i la veritat, no he trobat cap diferencia amb les 15. ¿Poder el teu model ha sortit defectuos ?.

A mi hem va passar, crec que va ser amb les 13, o poder amb les 12, que hem feien un mal horroros a la part dels cordons, fins al punt d'acabar una mitja marató i treure'm, les bambes a la mateixa linea de meta, pero no conec a ningú que l'hi passes a part de mi, per lo que vaig supossar igualment que era un defecte de fabricació , sortosament, amb uns quants cents de km es varen donar una mica de si, (no se si la bamba o el peu  :rofl: ), i la molestia va desapareixer.


Propera parada ... ¿?

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Gen 2015 11:17 - 14 Gen 2015 11:19 #5 per solteron (Associat/da)
Entre una sabatilla nova i altre amb 1000 kms fets pot haver molta diferencia de flexibilitat , la vella està obviament molt més estovada i molt més adaptada al peu de l'usuari, més encara tractant-se de sabatilles més aviat pesadotes con les Nimbus.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

21 Mar 2015 12:33 #6 per hyuste (Associat/da)
Respecte a la Nimbus 16 no puc dir res perque no la he provat, si bé es cert que els altres models 12, 13, 14...m'havien anat força bé.
Ara faig muntanya i si puc dir que les Asics Sensor 2 no valen res. Trencades pel lateral i les pastilles de sota també es van obrir i amb pocs kms

Héctor Yuste

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

08 Abr 2015 19:55 #7 per carme72 (Visitant)
He estat usuaria de Nimbus durant 6-7 anys, substituint-les cada 700/800 km com a molt. Em vaig comprar les 16 i no puc correr ni 20 min amb elles, amb dolor important a ambdos tendons d'Aquiles. La Web d'Asics anuncia forces modificacions pel que fa al model femení.

Les he provat en 3 ocasions i no paso dels 20 min, al camviar el calçat el dolor va desapareixent. En definitiva, la versió 16 NO me la puc posar.

Es clar, és un tema molt personal però jo ja no corro amb Asics. Vaig provar arrel d'aquest fet les Brooks i m'hi sento còmode
Be, és la meva desagradable experiència després d'haver cremat molts parells de Nimbus

mes val un bon descans que un mal entrenament

Please Entra or Crear compte to join the conversation.