Trail del Bisaura 12/10/14

Trail del Bisaura 12/10/14

19 Set 2014 17:24 #1 per tonifont (Visitant)
Hola a tothom.

Aquest any organitzem la segona edició del Trail del Bisaura. Una cursa de muntanya que transcorre a cavall de les comarques d'Osona i el Ripollès en una zona força verge. Hi ha tres distàncies de 11km, 20km i 44km.

Per si voleu saber més aquí teniu la nostra web http://www.traildelbisaura.com   i el nostre FB https://www.facebook.com/TrailDelBisaura estarem encatants de que vingueu. Si voleu saber alguna cosa més, també estaré encantat de resoldre els vostres dubtes per aquí el foro mateix.

Saluuut i merci per la vostra atenció!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Set 2014 12:25 #2 per Sarcel (Associat/da)
Inscrita a la mitjà.

Aquest any la marató m'arriba massa aviat, estic agafant molt bona forma però el 12 d'octubre, amb només dos mesos d'entreno després de gairebé 4 mesos sense fer gran cosa, encara no estaré a punt per fer 44 km.
I menys si el canvi de la pujada que expliqueu al Facebook és molt tècnic. No sé si m'agrada gens aquest canvi... El de l'entrada al poble pel corriol si que em sembla molt bé, i si implica una mica més de repetxons, per mi millor que millor!  :happy:

A per la mitjà doncs!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Set 2014 08:27 #3 per tonifont (Visitant)
Benvinguda de nou Sarcel  :biggrin:

El canvi en la pujada que comentes no és per fer-la més dura així perquè sí. És, primer de tot perquè és una cresta bastant aerea en la que es pot gaudir d'unes vistes i un paisatge preciós, i perquè al mateix temps és el traçat més directe per pujar a Bellmunt. Pensem que el recorregut millora  ;)

En tot cas, la mitja és maquíssima també (osti, que poc imparcial que sóc ehehehe), podràs passar pel Salt del Mir, que l'any passat amb la llarga no vas poder-hi passar. Un lloc màgic també!

Salut i merci!!!!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

30 Set 2014 14:12 #4 per Sarcel (Associat/da)
La veritat és que és passa per uns paratges d'una bellesa increïble.  :love: :love: :love:

Per cert, qui no teniu cotxe a Sant Quirze de Besora s'hi pot anar amb tren i arribar a temps per la mitjà i el recorregut d'11 km.

Val la pena comentar-ho perquè son poques les curses de muntanya que s'hi pot accedir amb tren.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

08 Oct 2014 12:03 #5 per Sarcel (Associat/da)
Ultim dia per apuntarse per Internet.

Algú més hi anirá?

Yo faré la mitjà i el meu company la de 11 km.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

09 Oct 2014 14:36 #6 per tonifont (Visitant)
Hol Sarcel.

No hi ha massa moviment de correcats, però tenim quasibé 500 inscrits (entre les tres curses). Ambientillu ja en trovareu  ;)

Ens veiem diumenge!!!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Oct 2014 10:02 #7 per Sarcel (Associat/da)
De fet de correcats si que n’hi havia uns cuants, però no diuen rés.  :he:

També hi havia uns cuants del meu club, el Run2Live BCN, hi tots van acabar contents.

Es nota a la classificació de la trail que les condicions no era les mateixes que l’any passat. Hi havia trams molt enfangats i això frena molt. La pujada de la Porta de l’Infern s’havia convertit en una pista de patinatge!

A dalt vaig prendre un glopet de vi de la bota dels « carabinieris », ¡que rico! La veritat, és que teniu una bona colla de gent a l’organització i un super equip de voluntaris!

Va ser una cursa guapíssima.  :love: :love: :love:

Per buscar alguns punts negatius, vaig trobar a faltar un garda-roba. Crec que n’hi havia un l’any passat, o no? Trobo que és un servei molt util, i més cuan a la cursa s’hi pot arribar amb tren.

La gent que va amb tren no té cotxe on deixar les coses.

També faltaba un cartell de « Homes » i « Dones » als vestuaris, ens els vam adjudicar nosaltres mateixos, la veritat és que no va ser problema. Però sempre és millor posar-ho ben clar.

I per últim la música em va sembla una mica alta a la retirada de dorsals, pobres veins que no els deixeu dormir!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

14 Oct 2014 10:24 #8 per tonifont (Visitant)
Ei Sarcel.

M'alegro que t'agradés! El fet és que al muntar-ho en un poble petit, fa que la gent s'hi avoqui i tothom participa a la seva manera: ja siguin els gegants tocant la gralla o els dimonis dels pastorets a la pujada de l'infern. Que per cert, és una pujada que sòl estar sempre així d'enfangada, el què passa és que l'any passat recordo que va fer un setembre i octubre molt calurosos i la veu trobar especialment eixuta.

Pel tema que comentes del guardarroba tens tota la raó, se'ns va passar per alt. Sí que em consta que a la gent que ho va demanar els mateixos col·laboradors que estaven a l'entrega de dorsals es van encarregar de guardar-los les coses, però cal posar una zona amb un rètol en la que sigui evident aquest servei.

El tema de les dutxes era per donar una mica d'emoció dona ehehehe! El fet és que al ser un pavelló esportiu, els vestidors són de "Locals" i "Visitants" i ningú de nosaltres va pensar en posar-ne uns de "Homes" i "Dones". L'any que ve mirarem que hi sigui.

Malgrat les critiques van ser molt positives de tothom, sempre hi ha coses a millorar. Les apuntem en una llibreta i l'edició següent procurem que no es repeteixin. Moltes gràcies per comentar-les i ajudar-nos a millorar Sarcel  8)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.