II Edició Cursa Bombers amb Causa Sant Jordi (Cercs) 5 i 6 de Maig 2018

II Edició Cursa Bombers amb Causa Sant Jordi (Cercs) 5 i 6 de Maig 2018

02 Abr 2018 20:22 #1 per Xeix (Associat/da)

La cursa de muntanya Bombers amb causa neix a l’empara del projecte solidari per la investigació en malalties infantils del calendari BOMBERS AMB CAUSA.

Neix amb la voluntat de donar més renom al calendari i pretén ser una font complementària de finançament per a la Beca Bombers amb Causa.

Després de la bona acollida per part dels patrocinadors i participants de l’edició de l’any passat ja hem començat a treballar a l’edició de la cursa 2018 que és celebrarà a Sant Jordi de Cercs (Berguedà) els propers dies 5 i 6 de Maig de 2018.Els objectius són clars:

1º Destinar els beneficis de les inscripcions juntament amb altres aportacions econòmiques ,a la recerca de malalties infantils sumant-los a la recaptació de la venda del calendari.

2º Fomentar la consciència de la necessitat de realitzar activitats solidàries per tal d’aconseguir fons per la investigació de les malalties infantils.

3º Fomentar l’esport a la muntanya de manera segura.

4ºFer més propers als ciutadans els Bombers i la seva implicació amb la societat civil.

5º Poder gaudir d’un cap de setmana en família dins el marc d’una cursa de muntanya.El calendari va dedicat exclusivament als nens i es fixa en les seves malalties per tal d’investigar-les, per tant, ens marquem un cap de setmana on ells tinguin protagonisme i, per això, tindran també la seva cursa que es realitzarà dissabte dia 05 de maig de 2018. Aquesta cursa que també serà de muntanya de diferents distàncies en funció de l’edat dels infants, serà gratuïta per tots els nens que hi vulguin participar i pels pares que els vulguin acompanyar.La cursa de muntanya serà diumenge dia 06 de maig de 2018 a Sant Jordi de Cercs i es trobarà dividida en dues curses.

Cursa de 25 km amb 1440 metres de desnivell positiu on es donarà un temps màxim de cinc hores per tal de finalitzar-la.

Cursa/Caminada de 10 km amb 597 metres de desnivell positiu amb un temps màxim de 3:30 hores per tal de realitzar-la.Tanmateix, durant el transcurs de la cursa es realitzaran activitats paral·leles per als acompanyants dels corredors aquestes activitats poden ser jocs per als nens, xerrades, activitats culturals pel municipi de Cercs etc.

Gràcies a la implicació en aquesta cursa de l’Ajuntament de Cercs, es disposarà de vestuaris, guarda-robes i pàrquing tant per vehicles com per furgonetes i autocaravanes.

Tota la informació la podeu trobar a : http://www.cursamuntanyabombersambcausa.org/

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Associació Esportiva Corredors.cat
info@corredors.cat
© 2020  Tots els drets reservats