29a Pujada i 22a Caminada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc-24 de juny

29a Pujada i 22a Caminada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc-24 de juny

11 Jun 2022 16:37 #1 per CAM (Visitant)
EL club atlètic Montblanc organtiza de nou la tradicional pujada a l'ermita de Sant Joan i així seguir col·laborant amb la festa que cada any fan els ermitans de Sant Joan en pro de la reconstrucció de l'ermita de Sant Joan

Aquest any tindrà lloc la 29a Pujada i la 22a Caminada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc.

A més, aquest any s'estrena nou recorregut. També amb sortida a la plaça Major i arribada a l'ermita de Sant Joan, el recorregut passa per senders i llocs emblemàtics de Montblanc, com la Pascuala o els plans de Sant Joan. La distància és d'uns 7km, amb un desnivell positiu de 542m i un negatiu de 186m.

Pel que fa a les inscripcions aquestes es limitaran a 100 participants entre les dues proves ( 50 participants per cada prova). Les inscripcions ja es poden fer a partir d'aquest dimecres 1 de juny i fins el 22 de juny o a l'arribar al límit de participació a la web www.atleticmontblanc.cat . Com cada edició, no faltarà els records de la cursa, la samarreta commemorativa i l'esmorzar per tots els participants un cop arribats a l'ermita.

Tota la informació de la pujada i les novetats per aquest any es poden seguir a la web del club, a www.pujadaermitasantjoan.cat o al facebook i instagram.

No us la perdeu!!!
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.