4a Megalítica Tossa de Mar 16/10/22 5k 10k i 21k

4a Megalítica Tossa de Mar 16/10/22 5k 10k i 21k

29 Jul 2022 14:24 #1 per joseluisblanco (Associat/da)
Inscripcions obertes 4a Megalítica Tossa de Mar 16/10/22; Trail 5km/10km / 21km
La 4a Megalítica Tossa de Mar tindrà lloc el 16/10/22 organitzada per La Sansi i Club Fondistas Tossa, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tossa de Mar.
Per a un total de 800 inscrits, les 3 distàncies a recórrer seran de 5 quilòmetres (150mts positius), 10 quilòmetres (263mts positius) i Mitja Marató 21km (800mts positius).
La Sansi organitza 13 curses durant l'any amb més de 40.000 inscrits, entre les quals la Cursa dels Nassos de Barcelona per més d'11.000 inscrits, i la direcció tècnica de la Cursa de la Mercè (14.000 inscrits). També ha organitzat, entre d'altres, el campionat català de curses de muntanya les 3 darreres edicions, i ara conjuntament amb el club fondistes Tossa, i gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Tossa de Mar i les institucions de la província, ofereixen la possibilitat de la 3a Megalítica, que aportarà de nou més difusió de l'esport a la població, ia la província.
La cursa començarà a Tossa de Mar, i s'endinsarà per una ruta d'uns 2km interurbans, passant de nou per la sortida, després continuarà fent les primeres pujades per un recorregut per diferents indrets emblemàtics de la ciutat: Terra Negra, Vall de Roc i un " ventall de dòlmens i Menhires " de l' època Megalítica , fent que ens enamorem dels paisatges més espectaculars de muntanya que només es poden trobar al massís d' Ardenya - Cadires . Una part del recorregut serà tècnic però accessible per a tots els participants. En els darrers quilòmetres, es podrà gaudir dels camins amb penya-segats de la Costa Brava més autèntica, per acabar a Tossa de Mar, al mateix punt de la sortida.

Durant el recorregut hi haurà diferents avituallaments tant líquids com sòlids, a més dels situats a la sortida i meta, per poder reposar forces.
La sortida serà a les 9:00h amb tres calaixos de sortida, segons la distància, ritmes i nivell dels participants, estarà indicat als dorsals de diferents colors, seran diferents segons la distància triada. Dins dels serveis gratuïts que tindran els participants amb el preu de la inscripció, podran gaudir de 1.500mts2 de fira del corredor, entrenaments previs, oferta hotelera, guarderia, dorsal amb nom, dutxes, guarda-roba, més de 2.000 fotografies, massatgistes, gran bossa del corredor, samarreta tècnica de màniga llarga, estudi plantar, tren fins a Blanes, medalla commemorativa (10 i 21km), llebres, punts d'animació, quilòmetres marcats, vídeos de sortida i arribada, gran sorteig, juntament amb sorpreses i serveis per gaudir d´un bon cap de setmana.

Més informació de la cursa a www.lamegalitica.com

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

16 Oct 2022 22:32 #2 per joseluisblanco (Associat/da)
Resultats de la 4a Megalítica Acerko a Tossa de Mar

Avui s'ha disputat la 4a Megalítica Acerko de Tossa de Mar, trail organitzat per La Sansi i Club fondistes Tossa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tossa de Mar, Diputació de Girona, Consell català de l’esport, Federació catalana d’atletisme i
Consell Comarcal de la Selva amb 600 inscrits de 13 països entre les distàncies de 5km 10km i 21km.
Als 21km amb prop de 800mts de desnivell, victòria de Mateu Navarro per davant de Diego Arroyo. En dones campiona la Rusa Anna Tarasova.
Als 10km campió l’atleta internacional de Letònia Dimitrijs Serjogins de (La Sansi-Acerko) i Mariona Amores ha sigut la campiona.
Als 5km victòries de Marc Cazorla i en categoria femenina Carmen Rodríguez (La Sansi-Acerko)
Els premis els han entregat l’alcalde Ramon Gascons, el regidor d’esports Joan Antoni Hervías, i la representant d’Acerko Tatiana Zamnius.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.