Llanera Trail, Sabadell, 22/01/2023

Llanera Trail, Sabadell, 22/01/2023

17 Gen 2023 13:07 #1 per Sarcel (Associat/da)
Obro fil per la mitjà de la Llanera Trail, primera cursa del calendari de muntanya de la Lliga Correcat.
Espero trobar algún company allá...
Si esteu inscrits als 21 km i a la lliga no, encara esteu a temps de fer-ho !
Recordar que la sortida es fa desde Sabadell Centre i que per tant és molt millor anar-hi amb transport públic.
Per mi será la primera participació en aquesta cursa, normalment busco més desnivell. A veure que tal.

www.lallanera.cat/

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

22 Gen 2023 19:23 #2 per Sarcel (Associat/da)
El final només he vist breument en Piri, on eren els Sabadellencs de Corredors.cat?

Tampoc he tingut temps de buscar a ningú. He arribat molt puntal amb els Ferrocarrils de la Generalitat que et deixan a la mateixa plaça de sortida, he tret el dorsal de seguida i tot i que pogui semblar increible m'ha costat molt trobar el carrer de la Creueta per deixar les coses al gimnás. I després a falta de 10 minuts per la sortida m'adono que la gent tenia bossa del corredor, a mi no m'havien donat rés i assumia que s'entregaria a l'arribada. Total que el poc temps que em quedava l'he empleat explicant el problema. La talla S de dona que tenia reservada l'havien entregat a una altre noia :cry: :cry: :cry: , al final al acabar la cursa m'he endut una L d'home pel meu company.

El recorregut m'ha agradat molt la part d'en mig, uns 10 km que he gaudit de valent. En canvi els primers 5 km se m'han fet moooolt pesats, entre l'asfalt per sortir de Sabadell i la pista per arribar fins al bosc que es pista de veritat, no camí.... i a la tornada més que pesats se m'han fet llargs, i això que és una cursa molt rápida, de fet feia temps que no acabava tan ràpid.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

22 Gen 2023 22:19 #3 per jorditogores (Associat/da)
Felicidades Sarcel y a todos los que habéis participado en esta carrera, que se disputa en mi zona de entrenamiento desde hace 40 años, yo como local estaba en el huerto de mis suegros animando, alrededor del km 38, en la bajada del mítico Viveros, sigo disfrutando de animar, ya que mi cuerpo no está para estas hazañas, es bonito ver como a pesar del tiempo, la gente continúa corriendo por este bosque, y sufre y disfruta de esta soledad. Un abrazo.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.