31a pujada i 24a Caminada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc- 24 de juny

31a pujada i 24a Caminada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc- 24 de juny

11 Jun 2024 11:44 #1 per CAM (Visitant)
El club Atlètic Montblanc torna a organitzar una edició més, la tradicional pujada i caminada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc, una prova que té lloc cada any el 24 de juny, diada de Sant Joan

Aquest any tindrà lloc la 31a Pujada i la 24a Caminada a l'ermita de Sant Joan favor de la reconstrucció de l'ermita de Sant Joan de Montblanc.

El recorregut de la pujada té aproximadament 7 km, per senders i camins del terme de Montblanc passant per llocs tant emblemàtics com la Pascuala o els plans de Sant Joan, amb sortida a la plaça major i arribada a l'ermita de Sant Joan. Es pot fer tant en modalitat caminant com en modalitat corrent. En les dues modalitats els participants a l'arribada tenen un bon esmorzar dels ermitans, avituallament, fruita i la bossa amb els records de la pujada.

Pel que fa a les inscripcions aquestes es limitaran a 100 participants entre les dues proves ( 50 participants per cada prova). Les inscripcions ja es poden fer fins el 22 de juny o a l'arribar al límit de participació a la web www.atleticmontblanc.cat . al preu de 10 euros.

Tota la informació de la pujada i les novetats per aquest any es poden seguir a la web del club, o al facebook i instagram.

No us la perdeu!
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.