V Marato del Priorat 7/10/18

V Marato del Priorat 7/10/18

02 Set 2018 18:43 #1 per jospon (Associat/da)
El primer diumenge d´Octubre correré la Marató del Priorat.Te un desnivell positiu d´uns 1450 metres i transcorre per les vinyes,els camps i les muntanyes de la comarca del Priorat.Es surt de Falset,de dins de la cooperativa vinicola del poble,i com no a cada avituallament pots degustar els vins exquisits de la comarca!!!

No l´he feta mai i em fa il.lusió corre-la.

Deixo aqui el ling www.maratodelpriorat.com

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

02 Set 2018 19:10 - 02 Set 2018 19:11 #2 per solteron (Associat/da)
Hola,

Feia temps que no escrivia al forum !

jospon, jo la vaig fer les dues primeres edicions, primer de tot aclarir que es una Marató de Muntanya, potser aquest fil estaria millor probablement a la secció Muntanya. Que no passi com la primera edició que algun es va trobar en muntanya quan pensava que seria asfalt.

Com cursa de muntanya, tret de la distància, és d'un nivell fàcil, sobre tot comparat amb la dificultat tècnica de les curses de muntanya actuals que en els últims anys ha anat sempre "in-crescendo". A destacar que en aquesta marató el tram potser més complicat, un corriol estret i pedegrós està al final.

També es una cursa força solitària ja que la Marató la fa poca gent, la gran majoria fan la mitja, o sigui que o t'acompanya algú o segurament la segona part aniràs molt de temps tot sol.

Per la resta una cursa recomanable, una excursió turística interessant.
Ja m'agradaria repetir si estiguis en millors condicions físiques.


Qua vagi bé

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

05 Set 2018 22:30 #3 per jospon (Associat/da)
Moltes gràcies Solteron per a la teva informació.
Ja hi estic acostumat a correr sol durant molts kms en les curses de muntanya!.Crec que en la passada edició eren una vuitantena de corredors en fer la marató.
El que no tinc ni idea del temps que puc estar-hi en fer la.Potser entre cinc i sis hores no?Espero que estigui ben senyalitzat i no em perdi i faci algun km de mes.Ja,ja,ja!!!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.