Caminada solidaria 13 novembre huella solidaria

Caminada solidaria 13 novembre huella solidaria

17 Set 2016 13:43 - 30 Jun 2017 13:33 #1 per huellasolidaria (Visitant)
BENVINGUTS A LA 3º EDICIÓ "LA HUELLA SOLIDARIA" EL DIA 8 D'OCTUBRE , caminada popular amb el lema Cada Petjada compta per a l’Alimentació Infantil.

MOLTES GRÀCIES PERQUÈ VOSALTRES HEU FET POSSIBLE que pugem arribar a la TERCERA EDICIÓ.


El proper DIA 8 d'OCTUBRE es celebra a Badalona la 3ª edició de "la Huella Solidaria, caminada solidaria organitzada pel grup de senderisme “Grupo de caminatas de montaña,senderismo y travesias a facebook” amb la col•laboració de l’Ajuntament de Badalona.

LA IDENTIDAT DE "LA HUELLA" ÉS : 100% SOLIDARIA i per això la inscripció a la caminada és un donatiu que ES DESTINARÀ ÍNTEGRAMENT , al projecte de Creu Roja , L’Aliança Humanitària per l´Alimentació Infantil, al Barcelonès i que inclou beques menjador, kits de suport d´alimentació infantil, targetes prepagament de suport alimentari i altres actuacions.

Els avituallaments de la caminada (aigua,fruita,yogurs), la samarreta conmemorativa, la bossa del caminant, el sorteigs , SON OBSEQUIS CEDITS SOLIDARIAMENT PELS PATROCINADORS I ESPONSORS fins esgotar les existencies.

Us convidem a que visiteu aquest enllaç www.pereolivares.com/huellasolidaria/ on trobareu més informació

La caminada és una ruta circular suau, de 12 km que s’inicia als carrers de La Rambla de Badalona, continua pel Parc Serralada la Marina- La creu Montigala-Monestir de Sant Jeroni de la Murtra per tornar al punt inicial. UNIFIQUEM l'interès deportivo no competitivo i amb els valors de solidaritat, medioambientals-sostenibilitat i de responsabilitat social.

En aquesta iniciativa, les empreses, entitats, associacions i els voluntaris hi participen de manera solidaria.

VINE I GADUEIX EL 8 D'OCTUBRE, D'UN GRAN DIA DE SOLIDARITAT

Trobareu més informació a www.pereolivares.com/huellasolidaria


Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.