Altriman

Altriman

12 Nov 2015 07:41 #1 per frannistelrooy (Visitant)
Bon dia nois!

Algú ha fet aquest triatló (en alguna de les seves versions)?

Estic preparant el calendari per la temporada vinent i estic entre aquesta prova, en la seva versió del half, o l'Iron Empuriabrava i realment estic dubtant molt. Tenia en ment anar a Empuriabrava a fer-lo però m'han parlat molt bé d'aquest triatló i ara no sé quin fer, i per dates fer tots dos em sembla massa. A veure si algú de vosaltres em pot orientar  :intello:

13h23'54" Challenge Barcelona-Maresme 2013
5h38'48"   Half Villa de Madrid 2013
2h27'39"   Triatló de Tarragona 2013
1h13'44"   Triatló de la Vila 2013

4h25'01"    Marató de Barcelona 2010
01h46'38"  Mitja Marató de Granollers 2014
45'09"      ...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

12 Nov 2015 09:53 #2 per Del@ (Associat/da)
Frannistelrooy, vaig participar en la primera edició de l'Altriman al 2009 en la seva modalitat de triatló de llarga distància i des d'aleshores no hi he tornat tot i que en tinc molt bons records. El venien com el triatló més dur del món i com el tenia relativament al costat doncs no hi podia faltar  :mdr:

Per ser la primera edició el vaig trobar molt ben organitzat i el lloc on es disputa la cursa està molt bé, el tenia present de pujar a esquiar a Les Angles i a la sortida gairebé vam tenir el mateix fred  :arf:

En aquella ocasió crec recordar que només érem 116 participants a la versió de llarga distància (a mi m'agraden els triatlons amb poca gent), suposo que amb el pas de les edicions hauran anat millorant algunes coses, però en general ho vaig trobar tot molt correcte.

El que està clar és que no és un triatló per anar a buscar un temps en concret (de fet el tram de ciclisme em va sortir bastant més llarg de 180 km i fins i tot dels 188 km que deia l'organització), es va a gaudir tot el que es pugui del dia. Per mi molt més exigent que Embrun, que encara que no he participat si que he fet els seus ports.

Només hagués millorat dues coses i, com he dit, no sé si ho hauran fet en aquests 6 anys:

1) El tram de ciclisme en aquella ocasió era amb trànsit obert. La veritat és que pocs cotxes vaig veure, però et fa prendre precaucions als girs. Una altre cosa és que a excepció de Pallieres els altres ports no eren molt coneguts i algunes de les baixades no estaven en les millors de les condicions (això no depèn de l'organització), són ports dels Pirineus i no dels Alps i això es nota una mica en la seva tipologia.

2) El recuperar la bicicleta i bossa després de la cursa era complicat. La sortida i l'arribada estan a força distància. La meva bossa va trigar una estona en aparèixer (però cap problema que estava al massatge i em van deixar roba per d'abric fins que la vam trobar). I la bicicleta, la veritat és que no ho recordo bé  :'(, estava massa cansat  :mdr: Encara que vaig anar tranquil van ser 16 hores i mitja de cursa.

El sector de la natació al llac de Matamala (o algo així) i també el de córrer pel seu voltant, pel poble i anant a buscar a un altre llac que estava a uns quants metres de desnivell del d'on feiem la natació està molt bé, exigent però entretingut i només un tram que es pujava i baixava (per anar al comentat llac) es feia complicat per córrer.

Així que jo el recomano, de fet encara tinc la placa amb la frase "vous entrée dans la légende" al menjador. 

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

12 Nov 2015 12:13 #3 per periku (Visitant)
Bones DEL@

En frannistelrooy , t'ha fet un bon detall, jo no he fet encara l'altriman però al meu club és cita "obligada" perque permet la participació a diferentes distàncies i l'entorn és espectacular.

Tanmateix em sembla que no te res a veure amb el Iron Empuriabrava , l'Altriman és moltissim més dur, sortida amb bengales al llac a temperatura més freda, circuit de bici molt exigent i cursa a peu ondulada.... vamos res a veure amb la planicie de Empuriabrava...

Sort company  :great:

6 Maratons (3h52')- 21 mitjes(1h40') - 25 deumils (46')- 7 cincmils (21') - 11 varies  - 1 aquatló(40') - 4 duatló sprint (1h15') - 1 Tri-S.Sprint (31')-6 Tri-Sprint (1h19') - 2 Tri-Olimpic (2h 31') -2 Tri-Half (5h39') -1 marxa cicloturista (4h...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.