Medio Maratón de Córdoba, 29/11/15, 10h

Medio Maratón de Córdoba, 29/11/15, 10h

30 Jun 2015 23:14 #1 per (Visitant)

www.mediamaratoncordoba.com

15'90€ dorsal, a hores d'ara 69'10€ l'AVE a Còrdova anada i tornada, unes 4h45' cada trajecte. I de preus d'hotel molts diferents. Jo he agafat per 34€ el www.hotelselu.com/?gclid=CKvj2b2ouMYCFWYOwwod3pMChA
Dissabte a les 20h l'organització munta, on és recullen els dorsals, el Pasta Party. Obsequi samarreta i pantaló tècnics i samarreta de cotó. Medalla als finishers.
Màxim 7000 corredors.

Algú s'apunta?? :whistle:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

23 Nov 2015 18:52 #2 per (Visitant)



A veure si el refredat em deixa córrer... :'(

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

24 Nov 2015 19:27 #3 per FRANCESC57 (Associat/da)
Tete   :love:

Quillo ,,  tanto ir pa l'Andalusia a ver zi al final te queas alli.  :he:

Una abraçada  :love:

Curat el refredat  :great:  molta salut

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Nov 2015 08:53 #4 per (Visitant)

Gràcies Francesc!!  ;)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

29 Nov 2015 15:56 #5 per (Visitant)

Avui he fet aquesta Mitja, per primer cop, i només puc dir que val molt la pena. Repetiré segur. L'organització molt bona, el circuit bastant planer i la temperatura d'avui a l'hora de córrer genial, 12 graus de màxima. He estat molt poc temps però la ciutat l'ha he trobat molt maca i amb molta vida. La cursa que està creixent, 7000 corredors aquest any, només té per mi 2 detallets que podria millorar i són... La medalla te la donen abans de córrer i tot i que no és una marató sempre mola més que te la donin al final, i l'altre és que posen un cop arribats a meta una gran carpa, que són els vestuaris, m'ha agradat molt aquest servei, i després el guarda-roba quan hagués estat millor al revés aquests dos grans serveis. Però ja veieu que són dos detallets. Bé també he trobat a faltar beguda isotònica en algun dels 4 avituallaments durant la cursa. Al final a meta sí que hi havia, de fet a meta et donaven: entrepà, fruita, beguda isotònica, aigua i cervesa. També dir que hi havia dutxes i que el dia anterior a la fira del corredor, petita però això és normal, et donaven 2 samarretes, pantaló i hi havia la pasta party amb plat de pasta, fruita (poma i plàtan) i coca-cola i cervesa tota la que volguessis!!! És a dir tot molt bé i per un preu d'inscripció molt bo.

I ja per acabar dir que a més a més m'ha anat força bé la cursa, al final uns 1h52'45". Dir també que quan passes per meitat de cursa pel centre hi ha molta animació i que el final de la Media es fa creuant el puente romano i la meta és sota l'arc romà. Vamos que repetiré com deia abans....  :party:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.