2ª Jornada: Cursa Popular de Polinyà, Cursa de Sant Antoni i MItja de Terrassa

2ª Jornada: Cursa Popular de Polinyà, Cursa de Sant Antoni i MItja de Terrassa

07 Gen 2018 18:35 #1 per piri (Associat/da)
Ja tenim aquí la LLiGaCoRReCaT del 2018!!!

Moooltíssimes gràcies a tots per la vostra implicació i companyerisme en totes aquestes edicions de la LLiGa. Aquest any complim set anys i esperem que les millores siguin de vostre gust. Quan estigui llesta la plataforma web us tindrem ben informats/des :)



La Cursa Popular de Polinyà serà per dissabte 20 de gener a les 11:30. El recorregut són dues voltes de 5 quilòmetres. El preu de la inscripció per a la Cursa Gran és de 3 € a través del web i 5 € el mateix dia de la cursa a la plaça de la Vila. La inscripció a la resta de curses (infantils i juvenils) són gratuïtes i es poden fer a través del web, excepte per a la Minicursa (nascuts en el 2010 i anys posteriors) que s’ha de fer el mateix dia a la plaça de la Vila.

Aquest any, per segona vegada, la de Polinyà tornarà a ser un cursa solidària. Per això us animem a portar aliments al punt que Càritas instal·larà a la plaça de la Vila. Podeu portar qualsevol tipus d’aliments de llarga conservació, en especial, sucre, farina, oli, pasta i tomàquet en conserva.




El diumenge 21 de gener de 2018 a les 9:30 del matí, el barri de Sant Antoni de Barcelona acollirà la 40a edició de la Cursa Atlètica Moritz Sant Antoni, dins la festa Major del barri.

Per evitar cues d'ultima hora, la direcció de la cursa recomana recollir la bossa amb els regals, el dorsal i el xip blanc de la organització a la Fira del Corredor, el dissabte 20 gener 2018 de 9 a 20 hores, al edifici Calabria 66 (antiga seu de L´ONCE ) carrer Calabria 66-78 08015 Barcelona.

Transports Metro L1 Rocafort Bus H16 – 41 - 13.

Els atletes de fora de Barcelona podran recollir-la a partir de les 8 del matí del dia de la prova al pati interior dels Salesians de Rocafort (Rocafort-Floridablanca).

Per recollir el dorsal és imprescindible mostrar el DNI o Passaport i el comprovant d'inscripció.





L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la Federació Catalana d’Atletisme, organitza el proper 21 de gener de 2018 la 19a Mitja Marató Ciutat de Terrassa.

La recollida de dorsals, xips i obsequis serà a l’Hotel Don Cándido (Fira del Corredor):


- Divendres 18 de gener, de les 17h a les 22h

- Dissabte 19 de gener, de les 10h a les 20h


La Mitja tindrà les següents característiques:


-Horari: a les 10h

-Sortida Passeig 22 de juliol/carrer Salmeron i Arribada Passeig 22 de juliol, entre carrer Salmerón i carrer Arquitecte Puig i Cadafalch, abans de la rotonda.

Amb els següents serveis pels corredors/es:


- Samarreta més una bossa amb productes varis

- Durant la cursa tindreu 3 avituallaments líquids i a l'arribada, a més d'avitualla-ment d'aigua, cocacola, aquarius, cervessa, peces de fruita, productes de suplementació esportiva i la tradicional botifarrada.

- També hi haurà servei de llebres de corredors.cat.

-Pots venir en tren gratuïtament el dia de la cursa, amb Rodalies Renfe (anada i tornada)

-Si vens en cotxe disposaràs de parquing gratuït i vigilat, amb servei bus-llançadora fins a la línia de sortida i de tornada al parquing un cop finalitzada la mitja

-Assegurança que cobreix a les persones inscrites durant el transcurs de les curses

-Hospital de campanya a la zona d’arribada amb atenció medica

-Dispositiu sanitari amb 7 desfibril·ladors, repartits en el circuit i l’arribada, dels que tres són mòbils durant tota la cursa mitjançant motoristes comunicats constantment per ràdio amb la base de l’Hospital de campanya

-A la zona del village trobaràs servei de guardabosses, vestidors, dutxes, etc...

-Servei de massatge al finalitzar la cursa

-I altres activitats culturals, abans i durant el dia de la cursa, amb actuacions de grups de cultura popular al llarg del circuit

La persona que es rendeix mai aconseguirà la victòria. Web de la LLiGa: lliga.corredors.cat/index.php i en twitter som l'usuari @LLiGaCoRReCaT en twitter.com/lligacorrecat

Please Entra or Crear compte to join the conversation.